2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben mor istiyorum ama nereden bulucam tabi renge göre araba:)
bana kalsa mor bulduğumu alırım da eşim kuruyor bizde o dengeyi, kullanışlıya bakar o engeller beni:)

benim eşim de içten içe erkek istiyordu ben de kız isteyip bunu söylememe rağmen o erkek isteyince bozuluyordum niyeyse:)
Bir de kvalidemlerinbir torunu daha var o kız, onlar da o yüzden erkek olsun idtiyorlarmış, kvalidemi arayıp kız olduğunu söylediğimde "olsun kızım hayırlısı olsun" gibi bişeyler söyledi niyeyse fena bozuldum öyle diyince, "daha ne isteyeyim kız istiyordum zaten" fln dedim... öyle erkek olsun soyumuz yürüsün tarzı bir aile de değiller ama erkek olsaydı düşüncesinde olmaları moralimi bozdu niyeyse...

kızlar bebek bakım setleri oluyor ya hani içinde şampuan bebeyağı vs herşeyin olduğu ben öyle setler almak istiyorum .tektek almak istemiyorm siz hangi markaları kullancaksınız

eczane ürünü diye biliyorum...

Eczane ürününden kastınız ne kızlar? Kozmetik bir ürün bu sonuçta ilaç değil ne demek istediğinizi anlamadım

ben mor istiyorum ama nereden bulucam tabi renge göre araba:)
bana kalsa mor bulduğumu alırım da eşim kuruyor bizde o dengeyi, kullanışlıya bakar o engeller beni:)

Graco marka renk renk desen desen arabalar bakmıştım sadece nette vardı ama gerçeğini bulamadım. Mor çok güzel oluyor ya inşallah bulursun istediğin gibi

araba koltuğu 13 kg kadar alıyor cok kucuk değilmi
sırf araba koltuğu diye almadımki zaten büyüynce gerek görürsem oto koltuğunu ayrı alcam ben bunu en çok evde kullanmak için istiyodum kullananlar muhakkak al dedi arabnın içinde olunca ve oto koltuğuda olunca daha da işime geldi sadece oto koltuğu olsaydı ve ayrı parası olsa almazdım bu kadar küçüğünü

Graco marka renk renk desen desen arabalar bakmıştım sadece nette vardı ama gerçeğini bulamadım. Mor çok güzel oluyor ya inşallah bulursun istediğin gibi[/QUOTE]

chicco'nun baston arabalarından almış arkadaşım mor renkte, 300 lira mı ne hem de... kullanışlıysa onu alırım belki:)

Benim kv tarafında hep erkek beklentisi var kız torun var bu da erkek olsun değişik olsun diye düşünüyorlar. Sağlıklı sıhhatli doğsun da gerisi önemli değil. Her türlü gözbebeğimiz olacaklar

Bende lierac aldım ama sürmeye üşeniyorum
Bebe yapı daha kolayıma geliyo nedense :)

doktor bana da lierac al dedi... dün eczaneden kampanyalı aldım iki büyük boyu 215 liraya normalde 290'a geliyordu tanesi 145'ti güya...

bebe yağı kullanıyordum kıllanma yapar dedi eczacı hakikaten d ekarnımdaki görünmeye tüyler belirginleşti sanki bu bir ay içinde

Benim kv tarafında hep erkek beklentisi var kız torun var bu da erkek olsun değişik olsun diye düşünüyorlar. Sağlıklı sıhhatli doğsun da gerisi önemli değil. Her türlü gözbebeğimiz olacaklar

onlar için değişik olması değil benim ilk çocuğumun ne olmasını istediğim daha önemli diye düşünüp kızdım ben d eherhalde içten içe...

aman neyse ki cinsiyeti seçme hakkımız yok, yoksa ne trtışmalar çıkardı eşler arasında:)

ya ben bebek hareketımı gaz mı karıstırıyorum. :) endişeleniyorum bu sefer. sağol cnm doktor kız olabılır dedı, yarın ınsallah bellı olcak sonra cıcıler alıcam bebısımı

bende öyle biliyorumda forumda birisi parfümeride ucuza aldım diye yazmış aslında ona yazacaktım yanlışlıkla sana yazdım sanırım :)

Evet o birisi benim parfümeriden aldım neyini yadırgadınız?

Seçme şansı olsa bütün kadınlar kız ister herhalde süslü püslü kızçeler

hmm anladm güle güle kullansın bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…