hayır kız ama ben renkli istemiyodum zaten arabayı kırmızı gri olsa onu alcaktım ama bu yakından çok güzel duruyodu kumaşı falan çok hafif pratikti uygunda olunca fiyatı aldık hemen ilerde oğlum olursa oda kullanır :)
evet cok küçük o 1 yaşından sonra kullanılmaz gibi bişe bana uzun süre kullanılcak bişe lazımilk altı ay pusetı kullanmak gerekıyormus bebek arabası ıcınde ama 13 kiloya gelen cocuk onun ıcıne sıgmazkii yanlısmı anlıyorum
bende öyle biliyorumda forumda birisi parfümeride ucuza aldım diye yazmış aslında ona yazacaktım yanlışlıkla sana yazdım sanırım :)eczane ürünü diye biliyorum...
Günaydın kızlar doktor kontrolü olanlar iyi haberlerle gelir inşallah :) İsim meselesi konuşulmuş ben yine kızım olursa Asya koymak istiyorum eşim Azra ismini beğeniyor. İlk bebeğimizde cinsiyet muhabbetini çok yapardı erkek istiyordu. Bunda hiç erkeğin lafını etmiyor içten içe o da kız istiyor galibaAllah hayırlısını versin de erkek olursa isim mevzusu çok karışacak bizde
kızlar bebek bakım setleri oluyor ya hani içinde şampuan bebeyağı vs herşeyin olduğu ben öyle setler almak istiyorum .tektek almak istemiyorm siz hangi markaları kullancaksınız
eczane ürünü diye biliyorum...
ben mor istiyorum ama nereden bulucam tabi renge göre araba:)
bana kalsa mor bulduğumu alırım da eşim kuruyor bizde o dengeyi, kullanışlıya bakar o engeller beni:)
benim göğüslerim kaşınmaya başladı geceleri özellikle varmı benim gibi olan tatlı bir kaşıntı var :)
sırf araba koltuğu diye almadımki zaten büyüynce gerek görürsem oto koltuğunu ayrı alcam ben bunu en çok evde kullanmak için istiyodum kullananlar muhakkak al dedi arabnın içinde olunca ve oto koltuğuda olunca daha da işime geldi sadece oto koltuğu olsaydı ve ayrı parası olsa almazdım bu kadar küçüğünüaraba koltuğu 13 kg kadar alıyor cok kucuk değilmi
benim eşim de içten içe erkek istiyordu ben de kız isteyip bunu söylememe rağmen o erkek isteyince bozuluyordum niyeyse:)
Bir de kvalidemlerinbir torunu daha var o kız, onlar da o yüzden erkek olsun idtiyorlarmış, kvalidemi arayıp kız olduğunu söylediğimde "olsun kızım hayırlısı olsun" gibi bişeyler söyledi niyeyse fena bozuldum öyle diyince, "daha ne isteyeyim kız istiyordum zaten" fln dedim... öyle erkek olsun soyumuz yürüsün tarzı bir aile de değiller ama erkek olsaydı düşüncesinde olmaları moralimi bozdu niyeyse...
belirtilen o ama sığmazsa arabaya koyarım 6 ayda 13 kilo olmuyo çocuk zaten 9 ile 12 ayda 13 ü buluyormuş kilosuilk altı ay pusetı kullanmak gerekıyormus bebek arabası ıcınde ama 13 kiloya gelen cocuk onun ıcıne sıgmazkii yanlısmı anlıyorum
Bende lierac aldım ama sürmeye üşeniyorum
Bebe yapı daha kolayıma geliyo nedense :)
Benim kv tarafında hep erkek beklentisi var kız torun var bu da erkek olsun değişik olsun diye düşünüyorlar. Sağlıklı sıhhatli doğsun da gerisi önemli değil. Her türlü gözbebeğimiz olacaklar
o endişe illa ki oluyo her randevu öncesi kalbim çarpa çarpa bekliyorum ben de doktoru... hata dayanamıyorum bile bir ay arada bi dürtüyo beni... hareketleri hissetsem o kadar endişelenmem ben de..
içinden ne geçiyor bilmiyorum ama sana da kız yakışır sanki:)
Yegenim iki yasina yeni girdu boylu ve yapili 14 kilo :)belirtilen o ama sığmazsa arabaya koyarım 6 ayda 13 kilo olmuyo çocuk zaten 9 ile 12 ayda 13 ü buluyormuş kilosu
bende öyle biliyorumda forumda birisi parfümeride ucuza aldım diye yazmış aslında ona yazacaktım yanlışlıkla sana yazdım sanırım :)
onlar için değişik olması değil benim ilk çocuğumun ne olmasını istediğim daha önemli diye düşünüp kızdım ben d eherhalde içten içe...
aman neyse ki cinsiyeti seçme hakkımız yok, yoksa ne trtışmalar çıkardı eşler arasında:)
İyiymiş
ben eczaneye sordum 100 ml olana 69 dedi
İnternetten 200+200 ml söyledim 115 TL
hmm anladm güle güle kullansın bebişsırf araba koltuğu diye almadımki zaten büyüynce gerek görürsem oto koltuğunu ayrı alcam ben bunu en çok evde kullanmak için istiyodum kullananlar muhakkak al dedi arabnın içinde olunca ve oto koltuğuda olunca daha da işime geldi sadece oto koltuğu olsaydı ve ayrı parası olsa almazdım bu kadar küçüğünü
ben 200+20ü 215 e aldım sanırım, kampanyalı diye hem de...:O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?