- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
sevgili birisi arkadaşım :) eczane ürünü parfümeride nasıl satılıyor onu anlamadımEvet o birisi benim parfümeriden aldım neyini yadırgadınız?
Seçme şansı olsa bütün kadınlar kız ister herhalde süslü püslü kızçeler
doktor bana da lierac al dedi... dün eczaneden kampanyalı aldım iki büyük boyu 215 liraya normalde 290'a geliyordu tanesi 145'ti güya...
bebe yağı kullanıyordum kıllanma yapar dedi eczacı hakikaten d ekarnımdaki görünmeye tüyler belirginleşti sanki bu bir ay içinde
Eczane ürününden kastınız ne kızlar? Kozmetik bir ürün bu sonuçta ilaç değil ne demek istediğinizi anlamadım
dermatolojik ürün yani kozmetikler heryerde satılan ürünler dermatolojik ürünler sadece eczaneler satılıyor ve daha sağlıklı parasıda ona göre daha pahalı tabi
bilmem bana bunu sürmek de kolay geldi. cilt hemen emiyor hatta yağlı gibi kalmıyor. :)
Oyleymis nettede yazıyor dikat etmek gerekiyor.ozellikle son aylarda uyarilmamali gogus ucu rahim kasilmalarina sebep oluyormus cunku
Yaaa
İnternetten araştırma yapmak lazım aslında
sevgili birisi arkadaşım :) eczane ürünü parfümeride nasıl satılıyor onu anlamadım
doktor reçeteye yazmıştı eczaneden alıverdim içim gide gide..
nettekiler de orijinal mi kaygısı oluyor ama onu anlayan anlar herhalde barkodundan bişeyinden
kızlar bebek bakım setleri oluyor ya hani içinde şampuan bebeyağı vs herşeyin olduğu ben öyle setler almak istiyorum .tektek almak istemiyorm siz hangi markaları kullancaksınız
cnm ben bu ayki maaşımla ne gerekiyorsa peşin alıcam birtek kıyafetleri kalıcak birde beşiği beşiği de annem alıcak sanırımbende o yüzden aldım canım daha düğün borçları duruyor arabayı aldım bebiş doğunca bitcek taksiti sonra dediğin gibi tek maaş çok zor yoksa acele etmezdim bu kadar daha alıncak çok şey var
erken evet aralık -ocak gibi alışveriş yapmayı düşünüyorum şuan araştırma aşamasıNivea kol çantalı bakım seti görmüştüm ben
62 den 45 e düşmüş ama daha erken diye düşündüm
erken evet aralık -ocak gibi alışveriş yapmayı düşünüyorum şuan araştırma aşaması
cnm ben bu ayki maaşımla ne gerekiyorsa peşin alıcam birtek kıyafetleri kalıcak birde beşiği beşiği de annem alıcak sanırım
cnm benim evet düğün telaşı hiçbirşey değilmiş bunun yanında rabbm herkese yaşatsınKolay gelsin Gülsün
Tatlı telaşlar bunlar :)
Arkadaşlar sakin :)
Kozmetik / Bakım ürünü bi nevi lierac
alez gibi olanlar güzl çantası falan set halinde satılıyodu onlarAlt açma bezi/minderi hakkında ne düşünüyosunuz
Gerekli bişey mi ya da hangileri daha kullanışlı
Minderler kocaman ve pahalı, makineye atması ve taşıması zor olur
Bi tarafı alez gibi olan sadeler daha kullnışlı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?