2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hiç bişey kullanmazken de tüylenme oldu
Gebelikten sanırım
Ama hem lierac aldım 200+200 ml 115 e internetten kampanya ile, eczacı çok söylemişti
Hemde dalinin bebe yağını kullanıyorum ara ara, mor kutu

dermatolojik ürün yani kozmetikler heryerde satılan ürünler, dermatolojik ürünler sadece eczaneler satılıyor ve daha sağlıklı parasıda ona göre daha pahalı tabi

Son düzenleme:
sevgili birisi arkadaşım :) eczane ürünü parfümeride nasıl satılıyor onu anlamadım

Eczane ürünü ne demek yahu ben de bunu anlamadım :S Eczanelerin satıp başka bir yerin satamayacağı ürünler ilaçlardır sadece. Dermokozmetiktir ürün doğru ama sebamed ürünleri nasıl satılıyorsa bu da satılıyor işim yok seni mi kandıracağım? Eczanelerde daha pahalı olduğu da bir gerçek... Şöyle bir şey de var mahalle arası oje aseton satan parfümeriden bahsetmiyorum.

doktor reçeteye yazmıştı eczaneden alıverdim içim gide gide..
nettekiler de orijinal mi kaygısı oluyor ama onu anlayan anlar herhalde barkodundan bişeyinden

Bende eczaneden alırdım bana kalsa
Ama işyerinde 8.ayında olan hamile bi arkadaş var o dedi
Nette daha indirimli diye

kızlar bebek bakım setleri oluyor ya hani içinde şampuan bebeyağı vs herşeyin olduğu ben öyle setler almak istiyorum .tektek almak istemiyorm siz hangi markaları kullancaksınız

Nivea kol çantalı bakım seti görmüştüm ben
62 den 45 e düşmüş ama daha erken diye düşündüm

bende o yüzden aldım canım daha düğün borçları duruyor arabayı aldım bebiş doğunca bitcek taksiti sonra dediğin gibi tek maaş çok zor yoksa acele etmezdim bu kadar daha alıncak çok şey var
cnm ben bu ayki maaşımla ne gerekiyorsa peşin alıcam birtek kıyafetleri kalıcak birde beşiği beşiği de annem alıcak sanırım

erken evet aralık -ocak gibi alışveriş yapmayı düşünüyorum şuan araştırma aşaması

Bende burda duydukça bakıyorum fikir amaçlı
Bi site de gözüme çarpmıştı çantalıydı ama diğer markaların seti ne kadar hiç bilmiyorum
Ya da nivea bebek için iyi mi

Alt açma bezi/minderi hakkında ne düşünüyosunuz
Gerekli bişey mi ya da hangileri daha kullanışlı
Minderler kocaman ve pahalı, makineye atması ve taşıması zor olur
Bi tarafı alez gibi olan sadeler daha kullnışlı gibi

Arkadaşlar sakin :)
Kozmetik / Bakım ürünü bi nevi lierac

Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum... Neyse ben tecrübemi paylaşmak istemiştim isteyen istediğine inansın. Ayrıca ilk hamileliğimde tüp tüp lierac kullandım 36. haftada minik çatlaklarıma engel olamadım söylemeden geçmiyim. En iyi çatlak önleyici bol su içmekmiş.

Graco marka renk renk desen desen arabalar bakmıştım sadece nette vardı ama gerçeğini bulamadım. Mor çok güzel oluyor ya inşallah bulursun istediğin gibi[/QUOTE]

graco mothercarede vardı canım ama renk görmedim bi bak istersen benimkinin benzeri 600 tl ydı

alez gibi olanlar güzl çantası falan set halinde satılıyodu onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…