2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Biraz genetik tabi ama hiç bişey kullanmasan daha çok çatlardın belki
En aza indirgemeye çalışıyorum bende

Pratik alt açma diye geçiyor sevi bebenin var üstü havlu gibi altı da su geçirmez muşamba tarzı onlar gerçekten çok pratik. Özellikle hastaneye falan sık gidiliyor ilk doğduğunda çok işe yarıyor. Büyükler çok hantal hiçbir çantaya sığmaz evde kullanırsın sadece.

Ben ebaydan bakmıştım zamanında çok çeşit ve renk vardı. Görmeden almaya cesaret edemediğim için kraft aldım onu da bozduk bile

kızlar çatlak için türk kahvesi ile bakım diye aratın googleda kk de de bi topic vardı öyle, eski çatlaklarada faydası oluyomuş yeni olanlarıda engelliyomuş. düzenli kullanıp faydasını görenler var ben zeytin yağıyla bakım yapıyorum bide bunu denicem şimdi

Kullan-at kullandım ben , bir iki kullanmada lekelenmede attım gitti , hem seyahat esnasındada az yer kaplıyor. Muhtemelen bundada öyle yapıcam

Kızlar ya ben nezle gibi oldum burnum doluyor doktora sordum ama cevap gelmedi henüz burun damlası kullanabilirmiyim başımda ağrı yapıyor ya

Icte buyuk kanama alani vardi canim zaman zaman disarida vuruyor du hepsi bitti cok sukurrr bu hafta ayaklandim diyebilirim 1 ay yattim bu sebepten.
Çok şükür geçmiş ama sen kendine dikkat et canım , bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…