- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 37
Canbebenin varmış çok da uygun fiyatı ve kullananlar çok memnun ondan alacağım benAlt açma bezi/minderi hakkında ne düşünüyosunuz
Gerekli bişey mi ya da hangileri daha kullanışlı
Minderler kocaman ve pahalı, makineye atması ve taşıması zor olur
Bi tarafı alez gibi olan sadeler daha kullnışlı gibi
ben nette okumuştum dalin jonhson baby falan değilde sebamed tarzı dermotolojik ürünler daha sağlıklıymış.Bende burda duydukça bakıyorum fikir amaçlı
Bi site de gözüme çarpmıştı çantalıydı ama diğer markaların seti ne kadar hiç bilmiyorum
Ya da nivea bebek için iyi mi
burun damlası kullanma tuzlı ılık suyu damla gibi kullan bana damla kullanma demişti tuzlu su daha iyi geldi hemen geçtiKızlar ya ben nezle gibi oldum burnum doluyor doktora sordum ama cevap gelmedi henüz burun damlası kullanabilirmiyim başımda ağrı yapıyor ya
ben mor istiyorum ama nereden bulucam tabi renge göre araba:)
bana kalsa mor bulduğumu alırım da eşim kuruyor bizde o dengeyi, kullanışlıya bakar o engeller beni:)
valla ben nette gördüm 13 kiloda öyle yazıyodu ya o max taşıyabileceği kapasitedir zaten bebeğin boyu uzayacak sonuçta bide hareketlenince durmaz onun içinde sıkılır 6 ay kullancak en fazlaYegenim iki yasina yeni girdu boylu ve yapili 14 kilo :)
bizimde park yatakla beşiğini dedeler alcak bize araba kaldı sadece büyük olarak diğerlerinide her ay hallederim doğana kadar sağlıkla doğsunlarda Allah her türlü verir rızıklarını bereketiyle gelirmiş çocuk :)cnm ben bu ayki maaşımla ne gerekiyorsa peşin alıcam birtek kıyafetleri kalıcak birde beşiği beşiği de annem alıcak sanırım
Nivea kol çantalı bakım seti görmüştüm ben
62 den 45 e düşmüş ama daha erken diye düşündüm
Çek ben eltim doğum yaptı ona niveanın setini almıştım bebekte kızarıklık yapmış dr şampuanından sebamed kullanın demiş.aklında bulunsun en iyisi sebamed diyorlar bende onu düşünüyorum daha da başkasının bebeğine şampuan felan almam ders oldu bana:)
kızlarrr aklımdayken söyleyeyim iyi bi ateş ölçer muhakkak alın.. braun 4520 alacağım ben.. yenidoğanlarda dikkat etmek gerekiyor ateş yükselmelerine.. Allah korusun havale geçirme olayları olabiliyor ve fark etmeyen ailelerde oluyor.. bu konuda tedbir alırsanız bebek doğunca çok mutlu olurum bir sağlıkçı olarak...
Arkadaşlar sakin lutfen:))gerilmeye gerek yok:)
bu arada benim ablam 10 yıl önce doğum yaptı boyu 150 ailecek kısa boyluyuz ve o kadar büyük bir göbeği vardıki inanamazsınız.3860 kg doğmuştu yiğenim ve o büyük karında bir tane bile çatlağı olmadı ve hiçbir ürün hiç bir yağ hiçbirşey kullanmadı.bazı ieyler genetik çatlıyacağı varsa çatlıyor.bende haftaya dr'a gittiğimde bi sorucam ne öneriyor.henuz hiçbişey kullanmaya başlamadım.
kızlarrr aklımdayken söyleyeyim iyi bi ateş ölçer muhakkak alın.. braun 4520 alacağım ben.. yenidoğanlarda dikkat etmek gerekiyor ateş yükselmelerine.. Allah korusun havale geçirme olayları olabiliyor ve fark etmeyen ailelerde oluyor.. bu konuda tedbir alırsanız bebek doğunca çok mutlu olurum bir sağlıkçı olarak...
Bence gerekli cildi hassas olduğu için heryere koyamazsin bebeği evde misafirlikte herzaman lazim olurAlt açma bezi/minderi hakkında ne düşünüyosunuz
Alt açma bezi/minderi hakkında ne düşünüyosunuz
Canim bu cogu bez markasinin alt acma bezi paketleri var, yanlis bilmiyosam 10 lu oluyolar, kullanip kirlenince atiyisun. Cevremdeki anneler onu kullaniyo yikama derdi yok ve ver kaplamiyo cantada. Bunun gibi,
http://mobil.e-bebek.com/molfix-beb..._MOL-5024151?gclid=CIuu7N-1_MACFabLtAodvyYA0Q
Canim bu cogu bez markasinin alt acma bezi paketleri var, yanlis bilmiyosam 10 lu oluyolar, kullanip kirlenince atiyisun. Cevremdeki anneler onu kullaniyo yikama derdi yok ve ver kaplamiyo cantada. Bunun gibi,
http://mobil.e-bebek.com/molfix-beb..._MOL-5024151?gclid=CIuu7N-1_MACFabLtAodvyYA0Q
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?