http://www.e-bebek.com/baby-plus-t12-ev-tipi-anakucagi_BYP-T12OR tam evde kullanmalık fiyatıda uygun
Her alt açmada 1 tane gidiyosa, çok gibi geldi bana
Hem bundan hemde diğerinden alırım o zaman
Sağ ol
evet fiyatı uygun görünüyor bende boyle bişey istiyorum ama genelde daha pahalı oluyorlar.ya ben nette bakarak guvenemiyorum sağlammı değilmi o yüzden bu tarz şeyleri puset araba ana kucağı bakarak alma taraftarıyım ellemem lazım:)
Sağ ol
ben hala ıyılesemedım arkadaslar... vucudumun halsızlıgı bıraz daha gectı ama... bogazım burnum... oy oyy...
tecrubelı annelere bırsey danısmak ıstıyorum. burdada okumustum. rahat hamıleleık gecırılırse genelde erkek bebek olur dıye. ama bu kesınkes olamaz heralde. cınsıyetını ogrenen arkadaslardan da vardır belkı. rahat bır hamılelık gecırıp bulantısız kusmasız kız oldugunu ogrenen var mı??
Gözün aydınherkese günaydın kıızlaaar :) dün bizim için büyük gündü nihayet cinsiyeti öğrendik, benimde kızım oluyomuuuş
bir aydır görmemiştim çok özlemişim çoooook
geçenlerde hasta lduğumda ateşini kontrol et 38i geçerse doktora git dedi bana da doktor, eczaneden 10 liraya koltuk altından ölçen bir alet aldım ben de
yaaa gercekten mııı:)canım ben bir kere kustum birdaha da ne kusma ne bulantı.. bana erkek erkek dedı herkes. doktor bana 12 haftamda kız olma ihtimali yüksek demişti, yarın sabah randevum var bakalım kız mı erkek mi göstercek mi kendini
Günaydın kizlar basagrisiz birgün olur insallah hepimiz icin
Gözün aydın
ben hala ıyılesemedım arkadaslar... vucudumun halsızlıgı bıraz daha gectı ama... bogazım burnum... oy oyy...
tecrubelı annelere bırsey danısmak ıstıyorum. burdada okumustum. rahat hamıleleık gecırılırse genelde erkek bebek olur dıye. ama bu kesınkes olamaz heralde. cınsıyetını ogrenen arkadaslardan da vardır belkı. rahat bır hamılelık gecırıp bulantısız kusmasız kız oldugunu ogrenen var mı??
tesekkur ederım:9canım geçmiş olsun:) tecrübeli bi anne değilim ama benim bulantılarım kusmalarım hala devam ediyor, 17. haftadayım bebişimde kız Allah izin verirse
uzaktan kızılötesi ile ölçenler için ne düşünüyorsunuz? kulaktan mı daha iyidir ve güvenilir sonuç verir ve de zararsızdır; uzaktan mı?kızlarrr aklımdayken söyleyeyim iyi bi ateş ölçer muhakkak alın.. braun 4520 alacağım ben.. yenidoğanlarda dikkat etmek gerekiyor ateş yükselmelerine.. Allah korusun havale geçirme olayları olabiliyor ve fark etmeyen ailelerde oluyor.. bu konuda tedbir alırsanız bebek doğunca çok mutlu olurum bir sağlıkçı olarak...
evet fiyatı uygun görünüyor bende boyle bişey istiyorum ama genelde daha pahalı oluyorlar.ya ben nette bakarak guvenemiyorum sağlammı değilmi o yüzden bu tarz şeyleri puset araba ana kucağı bakarak alma taraftarıyım ellemem lazım:)
tesekkur ederım:9
hayırlı olsun gozunuz aydın dıyım:)
Sağ ol
uzaktan kızılötesi ile ölçenler için ne düşünüyorsunuz? kulaktan mı daha iyidir ve güvenilir sonuç verir ve de zararsızdır; uzaktan mı?
canım benim rahat geçio hamileliğim şükür doktor 12. haftada %80 kız dedi ama daha tam öğrenmedim. Eğer kızsa bu tezi çürütücem sanırımben hala ıyılesemedım arkadaslar... vucudumun halsızlıgı bıraz daha gectı ama... bogazım burnum... oy oyy...
Görümcem bana içinde sert naylon olan kumaş bir alt değiştirme dikti.Kirlendikçe yıkadım.Ayrıca para vermedim.Bence evinde makinesi olan herkes yapabilir.Elimde önce bir kirini alıyordum.Sonra düşük sıcaklıkta makineye atıyodum tertemiz çıkıyorduEvde ne kullandınız peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?