2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben hala ıyılesemedım arkadaslar... vucudumun halsızlıgı bıraz daha gectı ama... bogazım burnum... oy oyy...
tecrubelı annelere bırsey danısmak ıstıyorum. burdada okumustum. rahat hamıleleık gecırılırse genelde erkek bebek olur dıye. ama bu kesınkes olamaz heralde. cınsıyetını ogrenen arkadaslardan da vardır belkı. rahat bır hamılelık gecırıp bulantısız kusmasız kız oldugunu ogrenen var mı??

evet bende ınternetten alma taraftarı degılım boyle seylerı ama genelde magazalarla magazaların ınt sayfalarındakı fıyatlar aynı oluyor e bebek magazasından bakılabılır mesela

Her alt açmada 1 tane gidiyosa, çok gibi geldi bana
Hem bundan hemde diğerinden alırım o zaman
Sağ ol

Hayir canim kirlenince atiyosun. Kakasi degerse yada altini degistirirken cis yaparsa o zaman atarsin yenisini kullanirsin. Diger modelleride bu sekilde olunca yikamak gerekiyo sonucta. Ama o suslu puslu olanlardan bende bir tane almak istiyorum evde bulunsun diye, surekli kullanmak icin degil ama

canım ben bir kere kustum birdaha da ne kusma ne bulantı.. bana erkek erkek dedı herkes. doktor bana 12 haftamda kız olma ihtimali yüksek demişti, yarın sabah randevum var bakalım kız mı erkek mi göstercek mi kendini

geçenlerde hasta lduğumda ateşini kontrol et 38i geçerse doktora git dedi bana da doktor, eczaneden 10 liraya koltuk altından ölçen bir alet aldım ben de

Canim o bende de varda acaba onu bebekte kullanabilirmiyiz, bu konuda tecrubeli anneler bize yol gostersin lutfen

canım ben bir kere kustum birdaha da ne kusma ne bulantı.. bana erkek erkek dedı herkes. doktor bana 12 haftamda kız olma ihtimali yüksek demişti, yarın sabah randevum var bakalım kız mı erkek mi göstercek mi kendini
yaaa gercekten mııı:)
banada hep erkek olur deyınce nerdeyse ınandım. tab saglıkla sıhhatle dogsunlar gerısı onemlı degıl de, Allah bılıyor gonlumdekı hep kızdı:) en sonkı kontrolde de gostermedı yaramazım:) oyle olunca da kız mı dıye yıne ıcıme bır heyecan dustu:) beklemedıyım bır sonrakını bakalım. hayırlısı olsun. hepımız ıcın ınsallah.

canım geçmiş olsun:) tecrübeli bi anne değilim ama benim bulantılarım kusmalarım hala devam ediyor, 17. haftadayım bebişimde kız Allah izin verirse

uzaktan kızılötesi ile ölçenler için ne düşünüyorsunuz? kulaktan mı daha iyidir ve güvenilir sonuç verir ve de zararsızdır; uzaktan mı?

kesinlikle benimde ellemem incelemem lazım :) netten yanıltıcı bazan göründüğü gibi olmuyolar, yatak, puset, ana kucağı, araba bunları o şekilde alacağım ben :)

uzaktan kızılötesi ile ölçenler için ne düşünüyorsunuz? kulaktan mı daha iyidir ve güvenilir sonuç verir ve de zararsızdır; uzaktan mı?

Nimo alından ateş ölçerin çocuklar için uygun olduğunu duymuştum ve tam sonuç veriyor.Reklam gibi oldu ama ben ondan almayı düşünüyorum. Lansinohunda süt sağma makinesini bizzat görmüştüm o da çok iyi. Süt saklama poşetleride iyi.

canım benim rahat geçio hamileliğim şükür doktor 12. haftada %80 kız dedi ama daha tam öğrenmedim. Eğer kızsa bu tezi çürütücem sanırım

Evde ne kullandınız peki
Görümcem bana içinde sert naylon olan kumaş bir alt değiştirme dikti.Kirlendikçe yıkadım.Ayrıca para vermedim.Bence evinde makinesi olan herkes yapabilir.Elimde önce bir kirini alıyordum.Sonra düşük sıcaklıkta makineye atıyodum tertemiz çıkıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…