Görümcem bana içinde sert naylon olan kumaş bir alt değiştirme dikti.Kirlendikçe yıkadım.Ayrıca para vermedim.Bence evinde makinesi olan herkes yapabilir.Elimde önce bir kirini alıyordum.Sonra düşük sıcaklıkta makineye atıyodum tertemiz çıkıyordu
12 lira da bir şey değilmiş.12 liraya satılıyo bi tarafı bez bi tarafı muşamba, yıkanıyo
Alez gibi
12 lira da bir şey değilmiş.
Hayırlısı olsun inşallah.Sağlıklıca kucağıma alayım da ilk bebeğim hiç farketmezzzbu haftda pek değişiklik olmaz ama kesin öğrenicem diye gitme göstermeyen bebişler var.ben giderken hep dua ettim kız erkek farketmez yeterki göstersin diye
arkadaşımın bir kere midesi bulanmadı hiç bi rahatsızlık yaşamadı kız bebeği. benim daha problemliydi mide sorunları yaşşadım braz fazla benimki erkekben hala ıyılesemedım arkadaslar... vucudumun halsızlıgı bıraz daha gectı ama... bogazım burnum... oy oyy...
tecrubelı annelere bırsey danısmak ıstıyorum. burdada okumustum. rahat hamıleleık gecırılırse genelde erkek bebek olur dıye. ama bu kesınkes olamaz heralde. cınsıyetını ogrenen arkadaslardan da vardır belkı. rahat bır hamılelık gecırıp bulantısız kusmasız kız oldugunu ogrenen var mı??
İnşallah canımpazartesi bende öyleydim muaynehaneye girerken resmen hatim indirdim nerdeyse ama yavrumu görünce geçti sizlerinde öyle olacak inş meleklerinizi görünce herşey bitecek yüzünüz gülecek inş.
Setlerde kullanmayacagın ürünlerde olabilirkızlar bebek bakım setleri oluyor ya hani içinde şampuan bebeyağı vs herşeyin olduğu ben öyle setler almak istiyorum .tektek almak istemiyorm siz hangi markaları kullancaksınız
Ablamda öyle almış bayb jam in .fiyatıda 15 16 gibiydiAlt açma bezi/minderi hakkında ne düşünüyosunuz
Gerekli bişey mi ya da hangileri daha kullanışlı
Minderler kocaman ve pahalı, makineye atması ve taşıması zor olur
Bi tarafı alez gibi olan sadeler daha kullnışlı gibi
Ben kızıma almıştım okyanus suyu diye satılıyor hamilelerede zararı olmaz heraldeKızlar ya ben nezle gibi oldum burnum doluyor doktora sordum ama cevap gelmedi henüz burun damlası kullanabilirmiyim başımda ağrı yapıyor ya
Sebamed kızımın cildini kuruttu ama herkesde aynı etkiyi yapmaz.ben niveanın saç ve vücud şampuanını çok seviyorumben nette okumuştum dalin jonhson baby falan değilde sebamed tarzı dermotolojik ürünler daha sağlıklıymış.
30 lusu daha uygun 20 liraya satiyorlar12 liraya satılıyo bi tarafı bez bi tarafı muşamba, yıkanıyo
Alez gibi
Ben bi kaç gündür çok acikiyorum sizler Nasılsıniz
tonimer okyanus suyu. benim alerjik rinitim var. sık sık burnum tıkanıyor. kullanabilirsin demişti kbb doktoru hamilelikte.Kızlar ya ben nezle gibi oldum burnum doluyor doktora sordum ama cevap gelmedi henüz burun damlası kullanabilirmiyim başımda ağrı yapıyor ya
Sen yanlış biliyorsun bu işin yillBenim de 16 Mart'ta olacak doğumum hatta tüp bebek sezeryan olacağı için daha önce de olabilir. Şimdi biz çalışabilir raporunu 32. Haftadan 37. Haftaya kadar alabiliyoruz 5 hafta . 32. Haftamız yaklaşık 16 Ocak oluyor okulun kapanmasına bi hafta var. Iki haftamız yarı yıl tatilinden gidiyor. Okul açılınca da iki hafta çalışabiliyoruz. Yani toplamda çalıştığımız 3 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyoruz.tatillere denk gelen doğum izinleri maalesef aktarılamaz
Geçen yıl 18 şubatta doğum yapan arkadaş var o bile 5 haftasını aktarmış doğum sonrasınaBenim de 16 Mart'ta olacak doğumum hatta tüp bebek sezeryan olacağı için daha önce de olabilir. Şimdi biz çalışabilir raporunu 32. Haftadan 37. Haftaya kadar alabiliyoruz 5 hafta . 32. Haftamız yaklaşık 16 Ocak oluyor okulun kapanmasına bi hafta var. Iki haftamız yarı yıl tatilinden gidiyor. Okul açılınca da iki hafta çalışabiliyoruz. Yani toplamda çalıştığımız 3 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyoruz.tatillere denk gelen doğum izinleri maalesef aktarılamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?