2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

12 liraya satılıyo bi tarafı bez bi tarafı muşamba, yıkanıyo
Alez gibi

bu haftda pek değişiklik olmaz ama kesin öğrenicem diye gitme göstermeyen bebişler var.ben giderken hep dua ettim kız erkek farketmez yeterki göstersin diye
Hayırlısı olsun inşallah.Sağlıklıca kucağıma alayım da ilk bebeğim hiç farketmezzz

arkadaşımın bir kere midesi bulanmadı hiç bi rahatsızlık yaşamadı kız bebeği. benim daha problemliydi mide sorunları yaşşadım braz fazla benimki erkek

Bu bebeği neden bu kadar çok istediğimi şu sıralar daha iyi anlıyorum.. Karşılıksız sevebileceğim birini istiyorum hayatımda.. en sevdiğim arkadaşım olsun.. gözlerine baktıkça sebepsiz mutlu olayım.. onun bana değil benim ona ihtiyacım varmış bunu anladım..

Ablamda öyle almış bayb jam in .fiyatıda 15 16 gibiydi

Kızlar ya ben nezle gibi oldum burnum doluyor doktora sordum ama cevap gelmedi henüz burun damlası kullanabilirmiyim başımda ağrı yapıyor ya
Ben kızıma almıştım okyanus suyu diye satılıyor hamilelerede zararı olmaz heralde

ben nette okumuştum dalin jonhson baby falan değilde sebamed tarzı dermotolojik ürünler daha sağlıklıymış.
Sebamed kızımın cildini kuruttu ama herkesde aynı etkiyi yapmaz.ben niveanın saç ve vücud şampuanını çok seviyorum

Arkadas bebisleriniz kac gram oldu?
ben bugun dr.gittim 15+4deyiz 200 gram dedi. normal mi merak ettim....
bir arkadaşım şekeri olanlarda bebek cok kilolu olur dedj korktum biraz. ben hala ayni kilodayim. sizinkiler nasil beni biraz rahatlatır misiniz doktor normal dedi ama ....

Kızlar ya ben nezle gibi oldum burnum doluyor doktora sordum ama cevap gelmedi henüz burun damlası kullanabilirmiyim başımda ağrı yapıyor ya
tonimer okyanus suyu. benim alerjik rinitim var. sık sık burnum tıkanıyor. kullanabilirsin demişti kbb doktoru hamilelikte.

Sen yanlış biliyorsun bu işin yill
Geçen yıl 18 şubatta doğum yapan arkadaş var o bile 5 haftasını aktarmış doğum sonrasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…