Slmmmmmm :)slm kızlarrrrrrrrr
arkadaşım yönetmelikte böyle geçiyor kulaktan dolma söylemiyorum keşke aktarılsaSen yanlış biliyorsun bu işin yill
Geçen yıl 18 şubatta doğum yapan arkadaş var o bile 5 haftasını aktarmış doğum sonrasına
Her alt açmada 1 tane gidiyosa, çok gibi geldi bana
Hem bundan hemde diğerinden alırım o zaman
Sağ ol
Bu bünye den bünyeye hamilelikten hamileliği değişiyor. Ilk kızımla daha çok zorlandım bu aylarda 10 kiloya kadar kilo almıştım. Şimdi ne bu kadar kilom car ne de bulantim doktor yine kız diyor.bende kesin erkek diyodun.ben hala ıyılesemedım arkadaslar... vucudumun halsızlıgı bıraz daha gectı ama... bogazım burnum... oy oyy...
tecrubelı annelere bırsey danısmak ıstıyorum. burdada okumustum. rahat hamıleleık gecırılırse genelde erkek bebek olur dıye. ama bu kesınkes olamaz heralde. cınsıyetını ogrenen arkadaslardan da vardır belkı. rahat bır hamılelık gecırıp bulantısız kusmasız kız oldugunu ogrenen var mı??
Herzaman en sağlıklı ölçümü n koltuk altından ölçmek olduğu söyleniyor. Bende Kraft in kulaktan ölçen var.Ama koltuk altından ölcunce 1 derece farkediyor. Buda ateşli bir çocuk için önemli bir degeruzaktan kızılötesi ile ölçenler için ne düşünüyorsunuz? kulaktan mı daha iyidir ve güvenilir sonuç verir ve de zararsızdır; uzaktan mı?
Nasıl ya ben receteyle 15tl ye almıştım nerdesiniz siz? Sadece istanbulda mi bole bişi var acepBenimde decavit bitti yazdıracaktım ama 7 tl ymiş yazdırmadan direk alcam
Bir de benim gibi asil yogun olarak cumartesi pazar calisanlar da var ama olsunherseye ragmen cuma guzel, cuma huzurlu.. Gunaydinn, hayirli huzurlu duali cumalarrCumartesi işe gidecek olanlarda var bu hafta ama olsun yinede bugün cumaaa
Ben kızıma almıştım okyanus suyu diye satılıyor hamilelerede zararı olmaz heralde
Nasıl ya ben receteyle 15tl ye almıştım nerdesiniz siz? Sadece istanbulda mi bole bişi var acep
Arkadas bebisleriniz kac gram oldu?
ben bugun dr.gittim 15+4deyiz 200 gram dedi. normal mi merak ettim....
bir arkadaşım şekeri olanlarda bebek cok kilolu olur dedj korktum biraz. ben hala ayni kilodayim. sizinkiler nasil beni biraz rahatlatır misiniz doktor normal dedi ama ....
170 gramdı benimki de, azcık tombul olsun hızlı gelişsin daha iyi ya işte:)
en güvenilir olanı kulaktan ölçer... yine de doktorunuzdan da bi fikir alabilirsiniz.. bize kulaktan ölçeri önerdiler..emzikten ölçer veya koltukaltından olcer guvenılırmıdır?
maşallah iyi bakmışın:) boyu için ne dedi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?