2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sen yanlış biliyorsun bu işin yill

Geçen yıl 18 şubatta doğum yapan arkadaş var o bile 5 haftasını aktarmış doğum sonrasına
arkadaşım yönetmelikte böyle geçiyor kulaktan dolma söylemiyorum keşke aktarılsa
öğretmenlerin 657 sayılı Kanunun104 üncü maddesinin 1'inci fıkrası hükmü uyarınca doğum öncesi 8 haftalık mazeret izninin 5 haftasını doğum sunrası kullanıla bilmesi için a) Tabip onayı, b) Memurun isteği, c) İşyerinde çalışması gerekmektedir. Öğretmenler mezkur Kanunun 103 üncü maddesi 2'nci fıkrasında yer alan "Öğretmenler yaz tatili ile dinlenme tatillerinde izinli sayılırlar"hükmü uyarınca yıllık izinli sayılmaktadırlar.

Bu çerçevede,

1- Yıllık izniniz olarak değerlendirilen ara tatile rastlayan doğum öncesi mazeret izin süresini doğum sonrasına aktaramazsınız. Bu konuya ilişkin daha önce vermiş olduğumuz görüş bu durum için de geçerlidir.

Iyi aksamlar herkese uzun zamandir yazmiyordum.
benim 2.gebeligim ilk hamileligimde sadece catlak olmasin diye bebe yagi kullandim oda duzenli degil aklima estikce hic catlagim yok.bir arkadasim alman markasi bir urune dunya para verdi ve her yeri catlak..bende bu durumun genetik oldugunu dusunuyorum.
bugun doktora gittim 14 +2 gunluguz doktorum kiz dedi 12.haftada da kiz demisti.yine baska bir doktorda kiz dedi.
herkesin hakkinda hayirlisini diliyorum.

Bu bünye den bünyeye hamilelikten hamileliği değişiyor. Ilk kızımla daha çok zorlandım bu aylarda 10 kiloya kadar kilo almıştım. Şimdi ne bu kadar kilom car ne de bulantim doktor yine kız diyor.bende kesin erkek diyodun.

uzaktan kızılötesi ile ölçenler için ne düşünüyorsunuz? kulaktan mı daha iyidir ve güvenilir sonuç verir ve de zararsızdır; uzaktan mı?
Herzaman en sağlıklı ölçümü n koltuk altından ölçmek olduğu söyleniyor. Bende Kraft in kulaktan ölçen var.Ama koltuk altından ölcunce 1 derece farkediyor. Buda ateşli bir çocuk için önemli bir deger

Günaydın hayırlı cumalar şu son işgünü bitsin haftaya bayram insallah 4 gün calisicaz haftaya insallah

Cumartesi işe gidecek olanlarda var bu hafta ama olsun yinede bugün cumaaa
Bir de benim gibi asil yogun olarak cumartesi pazar calisanlar da var ama olsunherseye ragmen cuma guzel, cuma huzurlu.. Gunaydinn, hayirli huzurlu duali cumalarr

170 gramdı benimki de, azcık tombul olsun hızlı gelişsin daha iyi ya işte:)

herkese günaydıııııın :) çook şükür haftayı da bitiriyoruz, bugün de güzel haberler duyalım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…