2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

netteki isim sözlüklerine bakarak gözüme hoş gelen isimleri çıkardım:

alya
alisa
mina
almira

melisa
defne
pelin
masal

D&R'dan isim sözlüğü mü alıp baksak acaba.... ilk gruptakiler daha baskın şu anda

hatta özellikle Alya ve Mina ( Mucizemm4135 'ten esinlenilmiştir
:))

Alisa da asil demekmiş bu arada, onun da anlamı güzel...

Ayy kizlar rezil oldum bizim konu diye gidip subat anneleri konusuna yazmisim baktim populer konu yazio populer konu olmusuz kizlar diye yazdim kac sayfada geriye gide gide yazilanlari okudum en son bi uyenin dogum imzasinda subat 2 dogum yazio ya diyorum subtta dogum yazacak arkadslarda bu konuya yazmaya baslamis dedim taki konuya tekrar bakana kadar Alkah tan kimse fark etmemis yazdigimi duzenleme de yapamdim ayy cok utandim

gunaydın annelerr:)

:))))))))Canım ne utanıyorsun ya bu bebişler aklımızı aldı bizim bende saçma sapan şeyler yapıyorum bide sakarlaştım sanki:))geçen dondurma almış eşim gittim dondurmayı buzluğa koyucağıma dolabın alt kısmına koymuşum erimiş orda bi güzel:))))kafa hiç yerinde değil:)

Günaydın kızlar ben de çok dalgınım şaşkın değişik bi haldeyim bebekten sanırım

insanız canım ya:) birde aklımız malum durumdan dağınık zaten hiç öyle düşünme bence :)

günaydın kızlar 6 ve 11 haftalar arasında mide bulantısından yataklara düşmüş 4 kilo vermiş 2 kere serumla beslenmiştim sonra bulantılarım çok çok azalmıştı 2 haftadır rahattım homini gırtlak yedim ama şimdi bulantılar yine başladı eskisi kadar yoğun olmasada bir haftadır rahatsız ediyo özellikle geceleri daha çok bulanıo sizdede bu durumu yaşayan varmı bebişe bişey olmamıştır dimi dr randevum haftaya cumaya..

gunaydin canim vitamin hapi yada demir kullanmaya basladin mi onlar yapiyor bende.

yok canım nolucak bebile... benim de mide bulantılarım 3 hafta önce falan bitti ama bikaç günde bir bir anda ani şekilde bulanıyor o an kusmamak için zor tutuyorum kendimi, bişeyler atıyorum ağzıma falan bir şekilde geçiyor...

gunaydin canim vitamin hapi yada demir kullanmaya basladin mi onlar yapiyor bende.

ilk bulantı zamanında premesis diye bi ilaç vermişti dr o bitti en son 11. hafta gittiğimdede demir ilacı yazdı bulantın azalınca başla dedi işte bir hafta önce tam başlıcaktım bulantı geri geldi hala içmeye başlayamadım :) vücud bu dönemde çok savunmasız ya acaba en ufak bi üşütme mideyemi dokunuyor acaba diyorum zaten normaldede gastrit hastasıydım

Günaydın kızlar... Bugün tam 16 haftayı dolduruyoruz
günaydın.. ayynen bende bugün dolduruyorum. karnım zaten çok önden gidiyo 5 aylığım diyim etrafa artık:)) 9. ayda yarım dünya şeklinde dolaşıcam galiba. iş yerinde şimdi bile yoruluyorum son ayda nasıl olacak bu kiloyla bilmiyorum. hayırlısı bakalım. ayrıca dr.a gidiyorum bugün. cinsiyeti kesinleştirelim de isim konusuna ciddi eğileyim. babası yok sen farklısın bu hamilelikte dr. yanlış görmüştür bu kadar erken bilinmez cinsiyet diyip duruyor. ben inandım tahmini demedi pozisyon müsaitti %80 kız dedi. gene de bakalım bi değişiklik görürse söyler dr.

Ne güzel benim randevum taa perşembe günü. Allah gönlüne göre versin canım. %80 demiş net dememiş değişebilir bence

günaydin mart anneleriii... gecmisi oku oku bitiremedim vallah masallah topigimize :)

ben bugün tam olarak bebegimi hissediyorum galibaa icimde garip biseyler oluyor allahimmm bu nasil bir mucizedir böyle!!
rabbim isteyen herkese tattirsin bu duyguyu insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…