- 16 Temmuz 2014
- 52
- 56
- 103
alabiliyorsanız iyi bir markanın kulaktan ateş ölçerini almanızı tavsiye ederim.. en doğru sonucu veriyo diye biliyorum...uzaktan kızılötesi ile ölçenler için ne düşünüyorsunuz? kulaktan mı daha iyidir ve güvenilir sonuç verir ve de zararsızdır; uzaktan mı?
aslında iyi bakanroojdaa :) onun bebeği daha tombul olmuş:)
niyeyse sn sefer boydan bahsetmedi, 13-15 cm olur herhalde bu haftalarda
sahi roojdaa da iyi bakmış maşallah, bende böyle tombiş tombiş okuyunca boyları nasıl diye merak ettim:)
Ayy kizlar rezil oldum bizim konu diye gidip subat anneleri konusuna yazmisim baktim populer konu yazio populer konu olmusuz kizlar diye yazdim kac sayfada geriye gide gide yazilanlari okudum en son bi uyenin dogum imzasinda subat 2 dogum yazio ya diyorum subtta dogum yazacak arkadslarda bu konuya yazmaya baslamis dedim taki konuya tekrar bakana kadar Alkah tan kimse fark etmemis yazdigimi duzenleme de yapamdim ayy cok utandim
gunaydın annelerr:)
:))))))))Canım ne utanıyorsun ya bu bebişler aklımızı aldı bizim bende saçma sapan şeyler yapıyorum bide sakarlaştım sanki:))geçen dondurma almış eşim gittim dondurmayı buzluğa koyucağıma dolabın alt kısmına koymuşum erimiş orda bi güzel:))))kafa hiç yerinde değil:)
Ayy kizlar rezil oldum bizim konu diye gidip subat anneleri konusuna yazmisim baktim populer konu yazio populer konu olmusuz kizlar diye yazdim kac sayfada geriye gide gide yazilanlari okudum en son bi uyenin dogum imzasinda subat 2 dogum yazio ya diyorum subtta dogum yazacak arkadslarda bu konuya yazmaya baslamis dedim taki konuya tekrar bakana kadar Alkah tan kimse fark etmemis yazdigimi duzenleme de yapamdim ayy cok utandim
gunaydin canim vitamin hapi yada demir kullanmaya basladin mi onlar yapiyor bende.günaydın kızlar 6 ve 11 haftalar arasında mide bulantısından yataklara düşmüş 4 kilo vermiş 2 kere serumla beslenmiştim sonra bulantılarım çok çok azalmıştı 2 haftadır rahattım homini gırtlak yedim ama şimdi bulantılar yine başladı eskisi kadar yoğun olmasada bir haftadır rahatsız ediyo özellikle geceleri daha çok bulanıo sizdede bu durumu yaşayan varmı bebişe bişey olmamıştır dimi dr randevum haftaya cumaya..
günaydın kızlar 6 ve 11 haftalar arasında mide bulantısından yataklara düşmüş 4 kilo vermiş 2 kere serumla beslenmiştim sonra bulantılarım çok çok azalmıştı 2 haftadır rahattım homini gırtlak yedim ama şimdi bulantılar yine başladı eskisi kadar yoğun olmasada bir haftadır rahatsız ediyo özellikle geceleri daha çok bulanıo sizdede bu durumu yaşayan varmı bebişe bişey olmamıştır dimi dr randevum haftaya cumaya..
gunaydin canim vitamin hapi yada demir kullanmaya basladin mi onlar yapiyor bende.
günaydın.. ayynen bende bugün dolduruyorum. karnım zaten çok önden gidiyo 5 aylığım diyim etrafa artık:)) 9. ayda yarım dünya şeklinde dolaşıcam galiba. iş yerinde şimdi bile yoruluyorum son ayda nasıl olacak bu kiloyla bilmiyorum. hayırlısı bakalım. ayrıca dr.a gidiyorum bugün. cinsiyeti kesinleştirelim de isim konusuna ciddi eğileyim. babası yok sen farklısın bu hamilelikte dr. yanlış görmüştür bu kadar erken bilinmez cinsiyet diyip duruyor. ben inandım tahmini demedi pozisyon müsaitti %80 kız dedi. gene de bakalım bi değişiklik görürse söyler dr.Günaydın kızlar... Bugün tam 16 haftayı dolduruyoruz
günaydın.. ayynen bende bugün dolduruyorum. karnım zaten çok önden gidiyo 5 aylığım diyim etrafa artık:)) 9. ayda yarım dünya şeklinde dolaşıcam galiba. iş yerinde şimdi bile yoruluyorum son ayda nasıl olacak bu kiloyla bilmiyorum. hayırlısı bakalım. ayrıca dr.a gidiyorum bugün. cinsiyeti kesinleştirelim de isim konusuna ciddi eğileyim. babası yok sen farklısın bu hamilelikte dr. yanlış görmüştür bu kadar erken bilinmez cinsiyet diyip duruyor. ben inandım tahmini demedi pozisyon müsaitti %80 kız dedi. gene de bakalım bi değişiklik görürse söyler dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?