hayırlı olsun canım kızınnn :)kızlar günaydın kontrolden geldim, herşey normal dedi doktor, önce cinsiyetini göstermedi sonra doktor eklentisi yok kız dedi.. :)
Hayırlı olsun canım:)ben de birazdan gidicem bakalım bir kız erkek mi yoksa iki erkek mi:))aman sağlıklı olsunlar da...kızlar günaydın kontrolden geldim, herşey normal dedi doktor, önce cinsiyetini göstermedi sonra doktor eklentisi yok kız dedi.. :)
gözün aydın canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin prensesinikızlar günaydın kontrolden geldim, herşey normal dedi doktor, önce cinsiyetini göstermedi sonra doktor eklentisi yok kız dedi.. :)
Bende kız olsaydö pelin koyacaktımnetteki isim sözlüklerine bakarak gözüme hoş gelen isimleri çıkardım:
alya
alisa
mina
almira
melisa
defne
pelin
masal
D&R'dan isim sözlüğü mü alıp baksak acaba.... ilk gruptakiler daha baskın şu anda
hatta özellikle Alya ve Mina (@Mucizemm4135 'ten esinlenilmiştir
:))
Alisa da asil demekmiş bu arada, onun da anlamı güzel...
Bende bugün çok heycanlıyım arkadaş doguma girecek bende zaman geçsin istedimGünaydın Güzel annelerrr :) beni bugün heycan bastı nedense daha 5buçuk ay var ama bebeiimi düşününce çok heycanlandm :) arada geliyordur sizede
amin canım hepimizinkini inş ultrason fotosunu ve kalp atıslarını duyamadık amagözün aydın canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin prensesini
aynen canım sağlıklı sıhhatlı olsunlardaHayırlı olsun canım:)ben de birazdan gidicem bakalım bir kız erkek mi yoksa iki erkek mi:))aman sağlıklı olsunlar da...
teşekkür ederim canm allah sağsalim kucagımıza almayı nasıp etsınhayırlı olsun canım kızınnn :)
İnce el yapımı vardı , onu kullandım. Gerektiğinde yine kullan atlardan kullandım , bi açıyorsun temiz bezi koyana kadar işiyooEvde ne kullandınız peki
Kalp atışını son gidişimde bende dinlemedim sanırım hareketleri başladıgından gerek görmüyorlaramin canım hepimizinkini inş ultrason fotosunu ve kalp atıslarını duyamadık ama
kızlar günaydın kontrolden geldim, herşey normal dedi doktor, önce cinsiyetini göstermedi sonra doktor eklentisi yok kız dedi.. :)
amin canım hepimizinkini inş ultrason fotosunu ve kalp atıslarını duyamadık ama
cnm benim iyi olmasına sevindim sağlıklı bir şekilde alalım da kucaklarımızakızlar günaydın kontrolden geldim, herşey normal dedi doktor, önce cinsiyetini göstermedi sonra doktor eklentisi yok kız dedi.. :)
Biz de yeni geldik doktordan... Bizim de kızımız olacakmışherkesin bebişi sağlıklı, hayırlı bir şekilde zamanında doğar inş..
kızlar günaydın kontrolden geldim, herşey normal dedi doktor, önce cinsiyetini göstermedi sonra doktor eklentisi yok kız dedi.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?