Catlama belirtisi sakin kasimayin kasifikca corap sokugu gibi gelir catlaklar kasinmaya badladigi zmn krem surun yatistirsin bana bunu kimsr soylemedi gobegim harita gibi sakin kasimayinAyvayı yedik gibi geliyo : S tecrübeli anneler bilir belki kaşınmanın sebebini
Catlama belirtisi sakin kasimayin kasifikca corap sokugu gibi gelir catlaklar kasinmaya badladigi zmn krem surun yatistirsin bana bunu kimsr soylemedi gobegim harita gibi sakin kasimayin
Ayvayı yedik gibi geliyo : S tecrübeli anneler bilir belki kaşınmanın sebebini
bizede soylemedi en sonunda plesantada ayrışma yani plesanta previA dediCanim benim iceride kese arkasibda buyuk kanama alani vardi ara arada birden fazla sekilde kanamam oluyordu 1 ay vc harici kalmadan yattım tabi igneler srrumlar vs öyle kapandi cok sukur. Kanama alani nasil olusmus dr bi sebep soylemiyor tabi.
tabi hem icerde hem disarda ama en tehlikelisi gizli kanamaymisnasıl bir kanama canım içerde kanama alanı var mıymış?
benimki 13 kasım ben de heycanlıyım :)))17 Ekimde benimde
Heyecanla bekliyorum :)
kızlar randevu alırken ne diyoruz detaylı ultrason mu ?benimki 13 kasım ben de heycanlıyım :)))
canım hiç üzme kendini, aynı durum mu bilmiyorum ama bir arkadaşımda da bebeğin eşi aşağıdaydı şimdi maaşallah çok sağlıklı bir oğlu var.. içini ferah tut canım inşallah sağlığına kavuşursunnbizede soylemedi en sonunda plesantada ayrışma yani plesanta previA dedi
tabi hem icerde hem disarda ama en tehlikelisi gizli kanamaymis
kızlar randevu alırken ne diyoruz detaylı ultrason mu ?
Aynen yaama tatlı tatlı kaşınıyor
Aynen ya
Ben lierac sürüyorum sabah akşam ama yine kaşınıyorBebe yağı iyi geliyor
Lierac'a üşendim hep ama başlayacağım mecbur
Ben lierac sürüyorum sabah akşam ama yine kaşınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?