2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Catlama belirtisi sakin kasimayin kasifikca corap sokugu gibi gelir catlaklar kasinmaya badladigi zmn krem surun yatistirsin bana bunu kimsr soylemedi gobegim harita gibi sakin kasimayin

Hadi ya
Çok erken daha maalesef
Tamam teşekkür ederim
Artık her akşam krem sürerim inşallah

Bence de muhakkak bişeyler sürün :) Benim bünyem sagolsun çatlak fılan olmuyor, o yuzden henuz baslamadım, ama 6.aydan ıtıbaren ben de sürüyorum, işe yarıyor bence. karha'nın dediği gibi kaşımayın kızlar

bende de hafif hafif başladı kızlar bende bebe yağına başlayım bari, karayolları haritası gibi olmayım

Benimde ara ara kaşınıyo kaşımamaya çalışıyorum arkadaşların dediği gibi bebek yağı sürüyorum kaşınınca ..

Canim benim iceride kese arkasibda buyuk kanama alani vardi ara arada birden fazla sekilde kanamam oluyordu 1 ay vc harici kalmadan yattım tabi igneler srrumlar vs öyle kapandi cok sukur. Kanama alani nasil olusmus dr bi sebep soylemiyor tabi.
bizede soylemedi en sonunda plesantada ayrışma yani plesanta previA dedi

nasıl bir kanama canım içerde kanama alanı var mıymış?
tabi hem icerde hem disarda ama en tehlikelisi gizli kanamaymis

bizede soylemedi en sonunda plesantada ayrışma yani plesanta previA dedi

tabi hem icerde hem disarda ama en tehlikelisi gizli kanamaymis
canım hiç üzme kendini, aynı durum mu bilmiyorum ama bir arkadaşımda da bebeğin eşi aşağıdaydı şimdi maaşallah çok sağlıklı bir oğlu var.. içini ferah tut canım inşallah sağlığına kavuşursunn

Henüz hamileliğe alışamadım kendimi çok hantal göbeğim kocaman ve çirkin hissediyorum birde çatlaklar olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…