- 16 Ocak 2012
- 704
- 102
- 123
benim kendi doktorum ufak bir kağıda kaşesini vurarak not yazdı, 4 boyutlu usg şu haftaya randevu verilecek diye. ben de o notla aynı hastanenin ultrason randevu bankosundan randevu aldım. 13 kasım saat 2-3 arası diye randevu verdiler. ücreti 200 tl.kızlar randevu alırken ne diyoruz detaylı ultrason mu ?
kızlar bende aldım 23.10 tarihine detaylı ultrason için:)
zorlayınca iyice tiksiniyorsun ve geçmek bilmiyor canımben mandalina yedim sık sık bulantımın son zamanlarında, sanki o bastırdı içimi biraz
canım kardeşim medicana da çalışıyor, arada kontrole gidiyorum oraya ama genel takibimi devlette yaptırıyorum.. sabah kardeşim aradı, doktor sana fitil önerdi, ilşki yasakladı, bir de çok hareket etmeyeckmişsin 18. hafta bitene kadar dedi, dedi.. aslında bana da yatış önerdiler ama pazar doktorlar olmadığı için kalmamştım bugün pişman oldum dün gidip yatmadığıma.. servisteki hastaları inceleyen 5 doktor var. 5i birden bakıp karar vriyorlar.. ama fitili alıcam been de canım. onun dışında doktora gitcem bugün yarın.. inşallah canım ikimiz için de..
teşekkür ederim:) medılıfe 315 ,00 tl dedi yaaaaa iki katıHayırlı olsun :)
ben grip aşısı yaptırayım mı diye doktoruma danıştım yaptırmanı tavsiye etmiyorum sonuçta aşının içinde virüs var hiç gerek yok sağlıklı beslen dedimerhaba kizlar okuyorum okudukca guluyorum ayni seyler banada oluyor sonrada yazmakdan vazgeciyorumbenimde gobisim cok kasiniyor benim bebek tam olarak gobek degilimin oralarda geziniyor hemde gobis deligim catladi arada bebek yagi suruyorum bende... cinsiyete baktirma zamani geldi ama doktorum 22 haftanin basinda cagirdi o zamana kadar bekliycem bu arada hergun beni saat 6 ya dogru uyandiriyor ve de anneeee bisiyler yee diyor
bu arada nezle oldum kizlar beynim catliyor grip asisi konusunda neler biliyorsunuz...
teşekkür ederim:) medılıfe 315 ,00 tl dedi yaaaaa iki katı
tavuk suyuna çorba nane limon karabiberli iç bir günde hiç bişeyin kalmaz ben o şekilde atlattımben grip aşısı yaptırayım mı diye doktoruma danıştım yaptırmanı tavsiye etmiyorum sonuçta aşının içinde virüs var hiç gerek yok sağlıklı beslen dedi
kesinlikle canm sabah çok erken saate gidicem ama olsun değer 315 ultrasona dediğine göre doğuma ne kadar der acaba merak ediyorumİyi ki artık teknoloji var da keklenmiyoruz :)
kesinlikle canm sabah çok erken saate gidicem ama olsun değer 315 ultrasona dediğine göre doğuma ne kadar der acaba merak ediyorum
Cok guldum bunaCatliyacaksiniz
Yani sizimde Dediğiniz gibi bir gebelik diğerini tıtmuyorBenim iki kizimda da cildim bozuldu ve hala duzelmedi sayilir sanki kizamik olmusum gibi cildimin sivilce cikmayan bi tarafi kalmadi bu gebelikte de yuzum bembeyaz sanki kansizlik varmis gibi dr bunada kiza benzio dedi ama cidimde bi problem olmadi hormon degisikliginden diyordu benim dr her gebelik degistirio bizi :)
senin çok iyiymiş ama hastane bildiğim yerde teyzemlere çok yakınBenim 16:00 da
teşekkür ederim:) medılıfe 315 ,00 tl dedi yaaaaa iki katı
merhaba kizlar okuyorum okudukca guluyorum ayni seyler banada oluyor sonrada yazmakdan vazgeciyorumbenimde gobisim cok kasiniyor benim bebek tam olarak gobek degilimin oralarda geziniyor hemde gobis deligim catladi arada bebek yagi suruyorum bende... cinsiyete baktirma zamani geldi ama doktorum 22 haftanin basinda cagirdi o zamana kadar bekliycem bu arada hergun beni saat 6 ya dogru uyandiriyor ve de anneeee bisiyler yee diyor
bu arada nezle oldum kizlar beynim catliyor grip asisi konusunda neler biliyorsunuz...
çok pahalı yarı fiyatına bulduk çok şükür:)detaylı ulrason medipolde de 315tl
29 ekim'e randevu aldım ben de
kesinlikle canm sabah çok erken saate gidicem ama olsun değer 315 ultrasona dediğine göre doğuma ne kadar der acaba merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?