2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sllm kizlar hergun takipteyim aktif olarak katilamasamda benim asagi tarafima cok baski oluyo bide karnim kaskati oluyo biliyorum bu kasilma oglumda son ayimda oluyodu bunlar doktora gitsemmi bilemedim sizce gidiyimmi bayramdan sonraydi randevum bide grip asisi yapiliyomuydu hamileyken yaptiran varmi

kızlar randevu alırken ne diyoruz detaylı ultrason mu ?
benim kendi doktorum ufak bir kağıda kaşesini vurarak not yazdı, 4 boyutlu usg şu haftaya randevu verilecek diye. ben de o notla aynı hastanenin ultrason randevu bankosundan randevu aldım. 13 kasım saat 2-3 arası diye randevu verdiler. ücreti 200 tl.

Canim bende bugun kontrole gittim cok sukur hersey yolunda ignem bitmisti progestan hapini bir hafta daha kullanmam gerekiyomus. Insallah sende guzel haberler alirsin

merhaba kizlar okuyorum okudukca guluyorum ayni seyler banada oluyor sonrada yazmakdan vazgeciyorum benimde gobisim cok kasiniyor benim bebek tam olarak gobek degilimin oralarda geziniyor hemde gobis deligim catladi arada bebek yagi suruyorum bende... cinsiyete baktirma zamani geldi ama doktorum 22 haftanin basinda cagirdi o zamana kadar bekliycem bu arada hergun beni saat 6 ya dogru uyandiriyor ve de anneeee bisiyler yee diyor

bu arada nezle oldum kizlar beynim catliyor grip asisi konusunda neler biliyorsunuz...

ben grip aşısı yaptırayım mı diye doktoruma danıştım yaptırmanı tavsiye etmiyorum sonuçta aşının içinde virüs var hiç gerek yok sağlıklı beslen dedi

Yani sizimde Dediğiniz gibi bir gebelik diğerini tıtmuyor

Niye öyle geç çağırdı doktorun bana bayramdan sonra gel üçlü test yapalım dedi bende gşdşnce sorayım grip aşısını ne diyor doktorum bende merak ettim. Birde maşallah uykudn uyanacak kadar duyuyorsun hareketlerini çok güzel :))

kızlar yaa kasık ağrısı oluyor diyoruz ya tam bacağınızla genitl bölgenin birleştiği alan mı ağrıyor? benim öyleydi şimdi daha iç taraf yani genital bölgenin üzeri ağrıyor çok endişeleniyorum... düşük belirtisi falan olmasın ya da çatı kemiğim açılıyor olmasın diye....
idrar yolu enfeksiyonu mu var o yapar mı ki bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…