2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm pretty,

Tatilden yeni döndum, 6saat araba yolculugu yaptim hic bir sorun veya zorluk olmadi.
2 defa mola verdik, hic bir sikinti olmadi canim.

cok feciii ya biliyorum. yarindan itibaren 2 litre su icmeye gayret gostericem. bakalim.
3 hafta tatildey dim, beslenmeme fazla dikkat edemedim zaten 3 kilo aldim
kızlar geçmiş olsun ilk başlarda tedavi ilaçlarından bende de olmuştu zaten normalde de çok çekiyordum kayısı faln hiç bişey fayda etmemişti affedersiniz o kadar zorluyordum ki kesin bebeğim düştü diye ağlıyordum ben çaresini bol su meyve ve tam tahılı ekmekte buldum meyve yiyince bol bol su içiyorum zaten kum döktüğüm için 3 it içiyorum bol su içince hem çok rahat hissediyorsunuz kahve kola içmiyorum su yerine onları içerdim sağlıksız beslenme de artırıyormuş . İnşallah siz de atlatırsınız

Merhabalar ,bende inşallah mart annesi olacağım,aynı duyguları paylaşanları bulmak konuşmak güzel her şey tuhaf ve heyecanlı baskı ve şişkinlik bende de başladı yazılanların bazılarını okuyabildim yaklaşık aynı şeyleri yaşıyorum,bende yol korkusundan bayramı evde geçireceğim

canım ben her gün 3 saatlik yola gidip geliyorum doktora sordum bi sıkıntı olmaz dedi hatta bu yolculukta araba kullanıyorum

günaydın kızlar idrar yolu enfeksiyonu geçiren varmı aranızda haftasonu doktora gittim kasıklarım ağrıyodu idrar yolu enfeksiyonu dedi
Canım çok geçmiş olsun önlem alınmazsa riskli olabiliyor doktorun teşhisi koymuş sık takip ve ilaçlarla atlatırsın inşallah. Ben de kum döküyorum idrara kan karışmıştı sonrasında enfeksiyona çevirme riski oluyormuş tek doz ilaç vermişlerdi sancılarım geçmedi bi doz daha verdiler bu akşam içicem . Enfeksiyon kaparsam diye araştırmıştım sık sık çamaşır değiştirin. Bi Lt suya bi kaşık karbonat karıştırıp her wc sen sonra onunla dezenfekte edin bide bol bol limon yiyin limon enfeksiyonun baş düşmanıymış önlem olarak ben uyguluyorum bunları sodanın içine yaklaşık bir limon sıkıp içiyorum. Kanama olması durumlarında da serumla tedavi ediyorlarmış. Maalesef hamilelerde çok yaygın. İlaçlarını düzenli kullan canım hepsini atlatıcaz inşallah

sanada gecmis olsun berna cim, umarim düzelir bizde de. bende biraz azaldi kabizlik ama tamamen gecmedi, sanki ilk baslarda daha kötuydum..
bende bugunden itibaren 2 litre icicem insallah 1 - 1bucuk icmek kar etmiyor cunku...

13.haftaya kadar ben de felaket kabız oldum ve hiçbirşey işe yaramadı.doktorum probiyotik diye bir toz yazdı,hergün yoğurda karıştırıp yedim ve çok şükür düzene girdi.bir de şurup vermişti ama korktuğum için onu kullanmadım.probiyotiği araştırın.sgk karşılamıyo ama eczacılar bilgi sahibi.geçmiş olsun

Günaydın anneler öncelikle sıkıntısı olanlara acil şifalar diliyorum hepimiz için iyi bir hafta olsun inşallah.Ayrıntılı ultrason için fiyat aldınız mı genelde ne kadar diyorlar?
benim burda doktorum bakıcak çok şükür yoksa üniverste hastanelrri 2 ay gün veriyo ama biarkadaşım geçen sene özelde 250 ye yaptırmıştı

Bende soruşturuyorum
Devlette herkese değil 2 li ve 3 lüsü riskli çıkanlara bakıyorlarmış
O yüzden özel bulmamız lazım

benim burda doktorum bakıcak çok şükür yoksa üniverste hastanelrri 2 ay gün veriyo ama biarkadaşım geçen sene özelde 250 ye yaptırmıştı
Bende normalde özel hastaneye gidiyorum oradan gün aldim ama 250tl dediler çok gibi geldi.baska bi özel hastaneye sordum 150 dediler kararsız kaldim herkes tutturabildigine vallahi.

Bende normalde özel hastaneye gidiyorum oradan gün aldim ama 250tl dediler çok gibi geldi.baska bi özel hastaneye sordum 150 dediler kararsız kaldim herkes tutturabildigine vallahi.

Üniversite hastanesinde 90 ama gün bulmak problem
diğerleri de 140 ila 250 aralığında evet

Eşim zorluyor sağolsun. az daha zaman geçsin bakalım değişecek mi durumum
zorlayınca iyice tiksiniyorsun ve geçmek bilmiyor canım ben mandalina yedim sık sık bulantımın son zamanlarında, sanki o bastırdı içimi biraz
canım kardeşim medicana da çalışıyor, arada kontrole gidiyorum oraya ama genel takibimi devlette yaptırıyorum.. sabah kardeşim aradı, doktor sana fitil önerdi, ilşki yasakladı, bir de çok hareket etmeyeckmişsin 18. hafta bitene kadar dedi, dedi.. aslında bana da yatış önerdiler ama pazar doktorlar olmadığı için kalmamştım bugün pişman oldum dün gidip yatmadığıma.. servisteki hastaları inceleyen 5 doktor var. 5i birden bakıp karar vriyorlar.. ama fitili alıcam been de canım. onun dışında doktora gitcem bugün yarın.. inşallah canım ikimiz için de..

Ben de progestani 12.haftadan sonra kullanilmiyor diye biliyorum; ama sebebini bilmiyorum.
evet canım sanırım rahim duvarını kalınlaştırdığı için, sonuçta nerdeyse yarılıyorsun süreci,benim ultrasona göre bugun 15+5.. doktorlar düşecekse düşsün gözüyle bakıyorlar :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…