cok feciii ya biliyorum. yarindan itibaren 2 litre su icmeye gayret gostericem. bakalim.
3 hafta tatildey dim, beslenmeme fazla dikkat edemedim zaten 3 kilo aldim
kızlarrr bişey soracağım.. hamilelikte yolculuk yapan var mı aranızda.. bizim bayram için 8 saatlik bir yol gitmemiz lazım..
dr iyi düşünün dedi.. ben kimseye yolculuk önermiyorum dedi.. tehlikeli bebek iyi olsa bile dedi.
başka bi dr da mola verdiğiniz sürece sıkıntı olmaz dedi...
canım çok geçmiş olsun :Sgünaydın kızlarr çok kötüyüm genital bölgemde kocaman bir çıban çıktı ölüyorum adımı bile zorla atıyorum
kızlar geçmiş olsun ilk başlarda tedavi ilaçlarından bende de olmuştu zaten normalde de çok çekiyordum kayısı faln hiç bişey fayda etmemişti affedersiniz o kadar zorluyordum ki kesin bebeğim düştü diye ağlıyordum ben çaresini bol su meyve ve tam tahılı ekmekte buldum meyve yiyince bol bol su içiyorum zaten kum döktüğüm için 3 it içiyorum bol su içince hem çok rahat hissediyorsunuz kahve kola içmiyorum su yerine onları içerdim sağlıksız beslenme de artırıyormuş . İnşallah siz de atlatırsınızcok feciii ya biliyorum. yarindan itibaren 2 litre su icmeye gayret gostericem. bakalim.
3 hafta tatildey dim, beslenmeme fazla dikkat edemedim zaten 3 kilo aldim
inşallah canimBenim bebeğim de asagida kanamam oldu o yüzden 13. Hafta bitene kadar yattım ablamin bebeğin dede presentation previa vardı 20 haftada bebek yukarı çıktı inş bizimkiler de çıkar
teşekkür ederim canmcanım çok geçmiş olsun :S
canım ben her gün 3 saatlik yola gidip geliyorum doktora sordum bi sıkıntı olmaz dedi hatta bu yolculukta araba kullanıyorumkızlarrr bişey soracağım.. hamilelikte yolculuk yapan var mı aranızda.. bizim bayram için 8 saatlik bir yol gitmemiz lazım..
dr iyi düşünün dedi.. ben kimseye yolculuk önermiyorum dedi.. tehlikeli bebek iyi olsa bile dedi.
başka bi dr da mola verdiğiniz sürece sıkıntı olmaz dedi...
Özel için mi bu fiyat canım devlette de para alıyorlar mı?
canım devleti hiç bilmiyorum bunu özel için demiştim:)
Canım çok geçmiş olsun önlem alınmazsa riskli olabiliyor doktorun teşhisi koymuş sık takip ve ilaçlarla atlatırsın inşallah. Ben de kum döküyorum idrara kan karışmıştı sonrasında enfeksiyona çevirme riski oluyormuş tek doz ilaç vermişlerdi sancılarım geçmedi bi doz daha verdiler bu akşam içicem . Enfeksiyon kaparsam diye araştırmıştım sık sık çamaşır değiştirin. Bi Lt suya bi kaşık karbonat karıştırıp her wc sen sonra onunla dezenfekte edin bide bol bol limon yiyin limon enfeksiyonun baş düşmanıymış önlem olarak ben uyguluyorum bunları sodanın içine yaklaşık bir limon sıkıp içiyorum. Kanama olması durumlarında da serumla tedavi ediyorlarmış. Maalesef hamilelerde çok yaygın. İlaçlarını düzenli kullan canım hepsini atlatıcaz inşallahgünaydın kızlar idrar yolu enfeksiyonu geçiren varmı aranızdahaftasonu doktora gittim kasıklarım ağrıyodu idrar yolu enfeksiyonu dedi
kızlar geçmiş olsun ilk başlarda tedavi ilaçlarından bende de olmuştu zaten normalde de çok çekiyordum kayısı faln hiç bişey fayda etmemişti affedersiniz o kadar zorluyordum ki kesin bebeğim düştü diye ağlıyordum ben çaresini bol su meyve ve tam tahılı ekmekte buldum meyve yiyince bol bol su içiyorum zaten kum döktüğüm için 3 it içiyorum bol su içince hem çok rahat hissediyorsunuz kahve kola içmiyorum su yerine onları içerdim sağlıksız beslenme de artırıyormuş . İnşallah siz de atlatırsınız
13.haftaya kadar ben de felaket kabız oldum ve hiçbirşey işe yaramadı.doktorum probiyotik diye bir toz yazdı,hergün yoğurda karıştırıp yedim ve çok şükür düzene girdi.bir de şurup vermişti ama korktuğum için onu kullanmadım.probiyotiği araştırın.sgk karşılamıyo ama eczacılar bilgi sahibi.geçmiş olsunkızlar geçmiş olsun ilk başlarda tedavi ilaçlarından bende de olmuştu zaten normalde de çok çekiyordum kayısı faln hiç bişey fayda etmemişti affedersiniz o kadar zorluyordum ki kesin bebeğim düştü diye ağlıyordum ben çaresini bol su meyve ve tam tahılı ekmekte buldum meyve yiyince bol bol su içiyorum zaten kum döktüğüm için 3 it içiyorum bol su içince hem çok rahat hissediyorsunuz kahve kola içmiyorum su yerine onları içerdim sağlıksız beslenme de artırıyormuş . İnşallah siz de atlatırsınız
benim burda doktorum bakıcak çok şükür yoksa üniverste hastanelrri 2 ay gün veriyo ama biarkadaşım geçen sene özelde 250 ye yaptırmıştıGünaydın anneler öncelikle sıkıntısı olanlara acil şifalar diliyorum hepimiz için iyi bir hafta olsun inşallah.Ayrıntılı ultrason için fiyat aldınız mı genelde ne kadar diyorlar?
hoşbulduk canım çok şükür iyiyiz bebişimde bendeHoşgeldin canımm iidir umarım bebişinde sendee
Bende soruşturuyorum
Devlette herkese değil 2 li ve 3 lüsü riskli çıkanlara bakıyorlarmış
O yüzden özel bulmamız lazım
Bende normalde özel hastaneye gidiyorum oradan gün aldim ama 250tl dediler çok gibi geldi.baska bi özel hastaneye sordum 150 dediler kararsız kaldim herkes tutturabildigine vallahi.benim burda doktorum bakıcak çok şükür yoksa üniverste hastanelrri 2 ay gün veriyo ama biarkadaşım geçen sene özelde 250 ye yaptırmıştı
Bende normalde özel hastaneye gidiyorum oradan gün aldim ama 250tl dediler çok gibi geldi.baska bi özel hastaneye sordum 150 dediler kararsız kaldim herkes tutturabildigine vallahi.
zorlayınca iyice tiksiniyorsun ve geçmek bilmiyor canımEşim zorluyor sağolsun.az daha zaman geçsin bakalım değişecek mi durumum
canım kardeşim medicana da çalışıyor, arada kontrole gidiyorum oraya ama genel takibimi devlette yaptırıyorum.. sabah kardeşim aradı, doktor sana fitil önerdi, ilşki yasakladı, bir de çok hareket etmeyeckmişsin 18. hafta bitene kadar dedi, dedi.. aslında bana da yatış önerdiler ama pazar doktorlar olmadığı için kalmamştım bugün pişman oldum dün gidip yatmadığıma.. servisteki hastaları inceleyen 5 doktor var. 5i birden bakıp karar vriyorlar.. ama fitili alıcam been de canım. onun dışında doktora gitcem bugün yarın.. inşallah canım ikimiz için de..Canim bende tam bilmiyorum ben gece acile gittim kadin dogumcu bakti tedbir amacli sabaha kadar orda kalmam gerektigini soyledi gece igne, fitil ve serum verdi sabahta kendi doktorum geldi progestan ve igneleri vurul tedbirimizi alalim kendini yorma dedi, ptesi kontrole cagirdi. Iceride kanama yokken igneleri vurdurmasina bende sasirdim ama hersey bebeklerimizin sagligi icin. Sende kendi doktoruna gidip onun fikrini al bence, guzel haberlerini bekliyoruz
inşallah canımmÇok geçmiş olsun canım
evet canım sanırım rahim duvarını kalınlaştırdığı için, sonuçta nerdeyse yarılıyorsun süreci,benim ultrasona göre bugun 15+5.. doktorlar düşecekse düşsün gözüyle bakıyorlar :SBen de progestani 12.haftadan sonra kullanilmiyor diye biliyorum; ama sebebini bilmiyorum.
nasıl bir kanama canım içerde kanama alanı var mıymış?Arkadaslar kanamanın sebebi plesanta previa marginalmis ogrendik bugün.
aranizda boyle bi konuya tanik olan yada yasayan ver mi lütfen yardim
moralim cok bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?