- 2 Haziran 2014
- 364
- 64
- 73
canım kardeşimin çalıştığı yerdeki doktorum da fitil önermiş bana, o da progestan vermediArtık kullanamazmisin
2 hafta önce iğne vuruldu kanama sebebi ile ve hala progestan kullanıyorum sana kullanamazsın demiş Dr tuhaf :s geçmiş olsun
canım bebeğin eşiyle ilgili bir sorun değil mi? mutlaka yat hareket etme fazla, zaten ayakta durma hiçEvet oldukça
doktor eger 24 haftaya kdr yukari cikmazsa erken doğum rahim alinma vb. seylere yol alabileceğini soyledi ve kanama araliklarla devam edebilirmis hep istirahat verdi.
Evet canim benimde ayni ya kasiklarim agriyo bi gun gecti diyorum ertesi gun gene basliyo agriGünaydın annişler
kasıklarında hafiften baskı hisseden var mı
Rahim büyüdüğü için olmaya başlayabilir mi yoksa daha erken mi
ben yaptım canım hemde 11 saat.. :S otobüsle gideceksen rahat bir firma seç mesela Kamil Koç.. ama mutlaka beline rahaat edebileceğin bir yastık al. yatar pozisyonda otur.. dönerken arabayla geldim, hareket alanım vardı, o yüzdn sıkıntım olmadı..kızlarrr bişey soracağım.. hamilelikte yolculuk yapan var mı aranızda.. bizim bayram için 8 saatlik bir yol gitmemiz lazım..
dr iyi düşünün dedi.. ben kimseye yolculuk önermiyorum dedi.. tehlikeli bebek iyi olsa bile dedi.
başka bi dr da mola verdiğiniz sürece sıkıntı olmaz dedi...
Evet olabilir. Bebekte anomali olunca da dusuyormus cunku. Fazla zorlamamak gerek gozuyle bakiyorlarevet canım sanırım rahim duvarını kalınlaştırdığı için, sonuçta nerdeyse yarılıyorsun süreci,benim ultrasona göre bugun 15+5.. doktorlar düşecekse düşsün gözüyle bakıyorlar :S
evet canım, allahım bir daha göstermez inşallah..Evet olabilir. Bebekte anomali olunca da dusuyormus cunku. Fazla zorlamamak gerek gozuyle bakiyorlar
Bende soruşturuyorum
Devlette herkese değil 2 li ve 3 lüsü riskli çıkanlara bakıyorlarmış
O yüzden özel bulmamız lazım
kızlar merhaba nasılsınız ben bugun acillik oldum gece kasık ağrılarından uyuyamadım sabahta acile gittim. çok az bi enfeksiyon kapmışım gerçi geçen hafta cok üşütmüştüm bana ondan oldu gibi geldi. ilk kez alttan muayane oldumyoksa bakmam dedi doktor
Ben abarttıklarını düşünüyorum.ilk kızıma hamileyken annemlere ilk 3 ayda dahil doğum yapana kadar Yaptım.hatta son yolculuğumu doğuma 10 gün kala Yaptım.tamam Otobüsle 2,5 saatlik yoldu ama evden çıkıp annemin evine girmem 4 saati buluyordu.şehir içindende biniyorsun araca çünkü.neyse yinede herkesin bünyesi farklı aynı annede iki hamilelik bile birbirini tutmuyor.benim doktorum hiç istemiyo.. araştırma yapılmış hamileler için güvenli yolculuk şekilleri gemi>uçak>tren>araba şeklindeymiş sıralama.. dr en sakıncalı olan kara yolu sen seç ben gitme diyorum dedi.. diğeri de mola ver dedi.. dr lar kendi içinde çelişince ben ne yapacağımı bilemedim.. hepsi aynı şeyi söylemiyo ki.. bebek çok şükür sağlıklı o açıdan bi sıkıntımız yok..
günaydın kızlar idrar yolu enfeksiyonu geçiren varmı aranızdahaftasonu doktora gittim kasıklarım ağrıyodu idrar yolu enfeksiyonu dedi
canım sağol ben bilmiyodum bunu bak :)
benimde göbeğim kaşınıyooooBenimde göbeğim kaşınıyo çatlamaya başlamam inşallah
Lierac ta aldım ama hep üşeniyorum ya da unutuyorum
Başlasam iyi olur düzenli kullanmaya
benimde göbeğim kaşınıyoooo
ben randevumu iki hafta önce aldım..bence de erkenden randevu alın kızlar..Bi de detaylı için özellerde bile zor sıra bulunuyo diyolar
Bilginiz olsun
Önceden randevu bakmakta fayda var
ben randevumu iki hafta önce aldım..bence de erkenden randevu alın kızlar..
Ayvayı yedik gibi geliyo : S tecrübeli anneler bilir belki kaşınmanın sebebini
BEnim de ilkinde olmustu ama bu kadar erken değil :S 6.aydan sonraydı, hem gerilmekten hem de gebelikte sık görülen bir alerji türünden demişti..bi krem vermişti onunla geçti..Sizinki de gerilmeye başladıgından olabilir canım..bana badem yağı da iyi gelmişti gerildikçe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?