2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar
Detaylı ultrason için randevu alanlar kaçıncı haftanıza denk geliyor acaba?

benim taa 28. haftama denk geliyordu doktoruma sordum yanlışlık mı var diye sorun olmaz benim ultrasonumda detaylı kadar iyi dedi bende o zaman ona ne gerek varda istiyorsunuz dedim değiştirdim tarihi 23. haftaya aldırdım

Ürünümüz diğer müşterilerimizin sepetindedir.
İlginiz için teşekkür ederiz.
bitirmişsiniz ürünü yeaaa

Ben her sene grip aşısı olurum. Bu sene hamileyim diye tereddüt ettim.Doktor olmana gerek yok, çok aşı taraftarı değilim dedi. Olmadım ben de .

evet canim erkek.

Geçmiş olsun rojda sıkıntı var sanırım , "iyi düşün iyi olsun "

Bugün bebeğimin maşallahı var , erkeğim sabah sekizden beri mütemadiyen pıt pıt vuruyoo . Nasıl özlemişim bu duyguyu elimden gelse hep ellerim karnımda gezicem
maşallah işyerinde otururken hareketlerını daha cok hıssedıyorum. hafta sonları devamlı hareket halınde olunca pek anlamıyorum bazen korkuyorum da hısseymeyınce :)

Bugün bebeğimin maşallahı var , erkeğim sabah sekizden beri mütemadiyen pıt pıt vuruyoo . Nasıl özlemişim bu duyguyu elimden gelse hep ellerim karnımda gezicem

Maşallah ben niye o kadar net hissettmiyorum ya hatta 2 gündür hissedemiyorum

ben de ctesi minişimi gördüm. başka dr a gittim. büyümüş miniğim 15 cm 130 gr olmuş.bu doktor da kız olduğunu tescilleyince ufak tefek bir şeyler aldım yavrucuğuma da içim rahat etti. hiçbirşeyi yok deyip duruyordum kendi kendime. ama daha çok işimiz var kızlar. büyük eşyaları dert etmeye başladım odası, park yatağı, bebek arabası vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…