Selam kızlar
Detaylı ultrason için randevu alanlar kaçıncı haftanıza denk geliyor acaba?
bende link isterimmmmÖzel mesajla link attım size :)
Selam kızlar
Detaylı ultrason için randevu alanlar kaçıncı haftanıza denk geliyor acaba?
Cok guldum bunaya allah iyiligini versin kacinilmz son ben catladim kimse catlamasin ya careside yok
Ürünümüz diğer müşterilerimizin sepetindedir.
İlginiz için teşekkür ederiz.
bitirmişsiniz ürünü yeaaa
Ben her sene grip aşısı olurum. Bu sene hamileyim diye tereddüt ettim.Doktor olmana gerek yok, çok aşı taraftarı değilim dedi. Olmadım ben de .merhaba kizlar okuyorum okudukca guluyorum ayni seyler banada oluyor sonrada yazmakdan vazgeciyorumbenimde gobisim cok kasiniyor benim bebek tam olarak gobek degilimin oralarda geziniyor hemde gobis deligim catladi arada bebek yagi suruyorum bende... cinsiyete baktirma zamani geldi ama doktorum 22 haftanin basinda cagirdi o zamana kadar bekliycem bu arada hergun beni saat 6 ya dogru uyandiriyor ve de anneeee bisiyler yee diyor
bu arada nezle oldum kizlar beynim catliyor grip asisi konusunda neler biliyorsunuz...
Ürünümüz diğer müşterilerimizin sepetindedir.
İlginiz için teşekkür ederiz.
bitirmişsiniz ürünü yeaaa
evet canim erkek.Canim daha once yazmistim sana o kadar iyi anliyorum ki panigini tekrar yazmak istedim.Ayni sey bende de vardi internetten arastirinca cok korkmustum.progestan ve istirahatle 2 haftada gecti.pozitif oll lutfen iyi dinlen iyi dusun.internete pek takilma nolur cok uc ornekler var. Bu arada bebegin erkek mi?
maşallah işyerinde otururken hareketlerını daha cok hıssedıyorum. hafta sonları devamlı hareket halınde olunca pek anlamıyorum bazen korkuyorum da hısseymeyınce :)Bugün bebeğimin maşallahı var , erkeğim sabah sekizden beri mütemadiyen pıt pıt vuruyoo . Nasıl özlemişim bu duyguyu elimden gelse hep ellerim karnımda gezicem
Ay ben daha almadım : D bakınıyodum başka yerelere de
Bugün bebeğimin maşallahı var , erkeğim sabah sekizden beri mütemadiyen pıt pıt vuruyoo . Nasıl özlemişim bu duyguyu elimden gelse hep ellerim karnımda gezicem
ben aldım ama üşengeçlik başa bela öyle duruyo
Akşam sürsem yeter sabah hemen hazılrnaıp işe geliyorum
Evet şimdide hissetmeyince tedirgin oluyoruz dimi ,maşallah işyerinde otururken hareketlerını daha cok hıssedıyorum. hafta sonları devamlı hareket halınde olunca pek anlamıyorum bazen korkuyorum da hısseymeyınce :)
Maşallah ben niye o kadar net hissettmiyorum ya hatta 2 gündür hissedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?