http://www.e-bebek.com/baby-plus-t12-ev-tipi-anakucagi_BYP-T12OR kızlar baksanıza uygun değil mi daha önce göstermişmiydim ?
Sağol canim benimGeçmiş olsun rojda sıkıntı var sanırım , "iyi düşün iyi olsun "
ben şimdiye kadar tayt üzeri tunik yada bel kısmı lastikli rahat pantolonlarla idare ediyordum ama bugn baktım taytlarda artık kötü duruyor öyle kiloluda değilim ama karın büyüdükçe kilo aldıkça hoş durmuyor gibi göründü gözüme, hamile pantolonu içinde erken gibi bu ara dönemde ne giycem bende bilmiyorumKızlar gobusleriniz ne durumda. Hamile kıyafeti giyeniniz varmı ben hala pantolonlarimin içine giriyorum. 2 hafta daha götür gibi geliyor
bendede hiçbiri tutmadı ya çin takvimi bile...Benim hem cin takvimi hem nub teorisi hem de tatlı aserme hepsi tuttu canım ve erkek
ben 15. haftadan beri içerden tık tık bişeylerin değmesi gibi yada ayağını çekmesi gibi küçük hareketleri hissediyorum 7-8 de baya belirgin hissedeceği bunlarıBebek hareketlerini hisseden var mi arkadaşlar,özellikle 2. Yada 3. Gebeliği olanlar,ben sanki bazen hissediyorum,bazen karnim çok sertlesiyor,top gibi olup dayaniyor babası bile elini koyunca hissediyor
benimde göbek 6 aylık gibi yaben hamile pantolonu tshirtü giyiyorum evdeki bol kesin tunik bluz vs de giyiyorumama ormal pantolonlarımın kapanması mümkün değil ben kilo almadım 19.haftama gireceğim yarın ancak göbeğim dev.her gören 6 aylık sanıyor.normalde de normal kilolu ama göbekli biriydim şimdi göbeğim daha da büyük oldu.okulda aramda üç hafta olan başka bir öğretmen daha var onun karnı dümdüz mesela.aramızda üç ay var gibi görünüyoruz.
benim eşimin ablasında vardı canım bu durum sık kanaması olmuştu bu yüzden bi kaç kez hastaneye yatışı yapıldı ( sadece kanaması dursun diye ) bildiğim kadarıyla yukarı çıkmadığı için 7. aya kadar kanama devam etti aralıklarla ancak öyle rahim alınma filan olmadı hatta hiç sözü geçmedi bebişe hiç etkisi olmadı zaten, dr.u dinlenerek geçirmeye dikkat et hamileliğini diyormuş sadece, onun yaşınında etkisi ile erken doğdu biraz bebiş ama tosun gibi oğlu var şimdiEvet oldukça
doktor eger 24 haftaya kdr yukari cikmazsa erken doğum rahim alinma vb. seylere yol alabileceğini soyledi ve kanama araliklarla devam edebilirmis hep istirahat verdi.
benim ilkinde kaşınmaların ardından minik çatlaklar başlamıştı ama şimdiden başlamaz inş. ya benimde göğüste kaşıntı çokAyvayı yedik gibi geliyo : S tecrübeli anneler bilir belki kaşınmanın sebebini
kızlar bende aldım 23.10 tarihine detaylı ultrason için:)
Benim doktor bir ay sonra gönderecek beni ayrıntılıya.kızlar iyi akşamlar ben bu detaylı ultrason dediğinizden hiç bişi anlamadım kaçıncı haftaya randevu almak gerekıyor devlettemı ozeldemı yaptırıcaz bide şartmı bu isteyenmı yaptırıo yani kafam karıştı :/ doktorum hiç bişi sölemedi bu konuyla ilgili bi açıklık getirirseniz çok mutlu olucam
benimde 200 gramdi gecen hafta simdi 230-240 olmustur herhalde16 haftalık hamişler bebişler kaç gr?Benimki 203 gr doktor gelişimi önde dedi.
şart değil canım ben devlette baktırıcam tek tek bütün organlarına bakıyorlar bence yaptırılabiliyorsa yaptırılmalı çünkü bi anomali varsa doğmadan biliniyor hazırlık oluyo 20_21 . Haftalarda bakılıyokızlar iyi akşamlar ben bu detaylı ultrason dediğinizden hiç bişi anlamadım kaçıncı haftaya randevu almak gerekıyor devlettemı ozeldemı yaptırıcaz bide şartmı bu isteyenmı yaptırıo yani kafam karıştı :/ doktorum hiç bişi sölemedi bu konuyla ilgili bi açıklık getirirseniz çok mutlu olucam
Ben bu bebegi idrar yollari enfeksiyonuna yakalaninca ogrenmistim 1 ay snra tekrarladi simdi gene kasiklarim feci agriyod ve akintim basladi kesin idrar yollari genegünaydın kızlar idrar yolu enfeksiyonu geçiren varmı aranızdahaftasonu doktora gittim kasıklarım ağrıyodu idrar yolu enfeksiyonu dedi
Kizimda sivilce ne bilmedim tuylenme ve catlak harici bir eksisi olmadi ama bunda anlim sivilcelerle dolu kipkirmizi asiri cirkinlestim yuzumde kocaman kocamn cikan yerlerde varGünaydın.öncelikle rahatsız olan anne Adaylarına çok geçmiş olsun.inşallah gelip Geçici şeylerdir.kızlar aranızda cildi bozulan var mı.yani ben kızıma hamileyken Cildimde bir problem olmamıştı.bunda alnımda minik minik sivilce demeyimde küçük kabarcıklar ana dudağımın üstünde kocaman bir sivilce çıktı.
size de gelişimi önde dedi mi?benimde 200 gramdi gecen hafta simdi 230-240 olmustur herhalde
Kızlar bebisim canımı çok acıtıyor. Dr gittim bir sorun mu var bu kadar küçük bir bebis canımı açitiyor dedim. Dr bebisim in çok asagida olduğunu hiç yukarı cikmamis.ondan canın açıyordur dedi.benimle aynı durumda olan varmı. Bide bu velet ne zaman yyukarı çıkar ya
Benim Ağrı değil de bazen baskı işte.dün iş Yaptım biraz da ondan oldu galiba.benim kasıklar ağrıyodu doktora gittim enfeksiyon dedi bende öyle düşünmüştüm ama
Benim hastanem 200 dedi radyoloji uzmanı bakıyormuş.bende araştırıyorum sanırım fiyat 150 civarında geziyo
Dimi ya :)bence başlaması normal nerdeyse yarıladık hamişliği
Ben de buna benzer aldım,sarı ayıcıklı :)
Ben bu bebegi idrar yollari enfeksiyonuna yakalaninca ogrenmistim 1 ay snra tekrarladi simdi gene kasiklarim feci agriyod ve akintim basladi kesin idrar yollari genecarsamba gidexegim dr a bakalim ins degildir
Benimde koyu akintim oluyor gunde bir veya iki sefer ama kasiklarimda ayri yok idrar yollari iltihabi nasil belirti veriyor
benim bi arkadaşım 20.haftada gitti 6 hafta sonra gel dokuları daha tam oluşmamış demiş.detaylı ultrason için.benim taa 28. haftama denk geliyordu doktoruma sordum yanlışlık mı var diye sorun olmaz benim ultrasonumda detaylı kadar iyi dedi bende o zaman ona ne gerek varda istiyorsunuz dedim değiştirdim tarihi 23. haftaya aldırdım
Ben de cok kotu hastayim burnum akiyo halsizim keyfim yok nasil geccek bilmyrmÇok fena nezle oldum grip olmaya bi adım kalmış gibi hissediyorum,hafif bi öksürük başladı hapşuruk,üşüme de cabasi offf ya nasıl geçecek önerisi olan varmi
Ayin 24 unde gitmiştim dr a 11 cm 120 gr demişti azmi ya acaba16 haftalık hamişler bebişler kaç gr?Benimki 203 gr doktor gelişimi önde dedi.
Bende ödemeyeceğim ilk kızımda da ödememiştimbende özele gidiyorum ama detaylı ultrason için ücret almadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?