2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar gobusleriniz ne durumda. Hamile kıyafeti giyeniniz varmı ben hala pantolonlarimin içine giriyorum. 2 hafta daha götür gibi geliyor
ben şimdiye kadar tayt üzeri tunik yada bel kısmı lastikli rahat pantolonlarla idare ediyordum ama bugn baktım taytlarda artık kötü duruyor öyle kiloluda değilim ama karın büyüdükçe kilo aldıkça hoş durmuyor gibi göründü gözüme, hamile pantolonu içinde erken gibi bu ara dönemde ne giycem bende bilmiyorum üst kolayda alt sıkıntı gibi :)
Benim hem cin takvimi hem nub teorisi hem de tatlı aserme hepsi tuttu canım ve erkek
bendede hiçbiri tutmadı ya çin takvimi bile...

Bebek hareketlerini hisseden var mi arkadaşlar,özellikle 2. Yada 3. Gebeliği olanlar,ben sanki bazen hissediyorum,bazen karnim çok sertlesiyor,top gibi olup dayaniyor babası bile elini koyunca hissediyor
ben 15. haftadan beri içerden tık tık bişeylerin değmesi gibi yada ayağını çekmesi gibi küçük hareketleri hissediyorum 7-8 de baya belirgin hissedeceği bunları

benimde göbek 6 aylık gibi ya 2 kilo aldım ödemmi var bilmiyorumki niye bu kadar büyüdüyse sanki tek bebek değil ikiz gibi özellikle akşamları ilk gebelikte 6 aylıkken ayva göbeği gibi bişeydi kimse anlamıyordu şimdi 4 aylıkken rahat 6 aylık görüntüsü var akşamları karnımın gerildiğini hissediyorum o kadar yani
Evet oldukça
doktor eger 24 haftaya kdr yukari cikmazsa erken doğum rahim alinma vb. seylere yol alabileceğini soyledi ve kanama araliklarla devam edebilirmis hep istirahat verdi.
benim eşimin ablasında vardı canım bu durum sık kanaması olmuştu bu yüzden bi kaç kez hastaneye yatışı yapıldı ( sadece kanaması dursun diye ) bildiğim kadarıyla yukarı çıkmadığı için 7. aya kadar kanama devam etti aralıklarla ancak öyle rahim alınma filan olmadı hatta hiç sözü geçmedi bebişe hiç etkisi olmadı zaten, dr.u dinlenerek geçirmeye dikkat et hamileliğini diyormuş sadece, onun yaşınında etkisi ile erken doğdu biraz bebiş ama tosun gibi oğlu var şimdi doğduğunda ay minicik demişti annesi 3 aylıkken gördüm maşallah tam tosun olmuştu, çok endişe etme canım dinlen bişeycik olmuyor içini ferah tut...

Ayvayı yedik gibi geliyo : S tecrübeli anneler bilir belki kaşınmanın sebebini
benim ilkinde kaşınmaların ardından minik çatlaklar başlamıştı ama şimdiden başlamaz inş. ya benimde göğüste kaşıntı çok

kızlar bende aldım 23.10 tarihine detaylı ultrason için:)

benimde aynı tarih canım detaylı

kızlar iyi akşamlar ben bu detaylı ultrason dediğinizden hiç bişi anlamadım kaçıncı haftaya randevu almak gerekıyor devlettemı ozeldemı yaptırıcaz bide şartmı bu isteyenmı yaptırıo yani kafam karıştı :/ doktorum hiç bişi sölemedi bu konuyla ilgili bi açıklık getirirseniz çok mutlu olucam

Benim doktor bir ay sonra gönderecek beni ayrıntılıya.

Bende yolculuk yapmk istiyorum ama kocamdan veto yiyorum daha doğuma kadar biyere gidemem

şart değil canım ben devlette baktırıcam tek tek bütün organlarına bakıyorlar bence yaptırılabiliyorsa yaptırılmalı çünkü bi anomali varsa doğmadan biliniyor hazırlık oluyo 20_21 . Haftalarda bakılıyo

günaydın kızlar idrar yolu enfeksiyonu geçiren varmı aranızda haftasonu doktora gittim kasıklarım ağrıyodu idrar yolu enfeksiyonu dedi
Ben bu bebegi idrar yollari enfeksiyonuna yakalaninca ogrenmistim 1 ay snra tekrarladi simdi gene kasiklarim feci agriyod ve akintim basladi kesin idrar yollari gene carsamba gidexegim dr a bakalim ins degildir

Kizimda sivilce ne bilmedim tuylenme ve catlak harici bir eksisi olmadi ama bunda anlim sivilcelerle dolu kipkirmizi asiri cirkinlestim yuzumde kocaman kocamn cikan yerlerde var

Kızlar bebisim canımı çok acıtıyor. Dr gittim bir sorun mu var bu kadar küçük bir bebis canımı açitiyor dedim. Dr bebisim in çok asagida olduğunu hiç yukarı cikmamis.ondan canın açıyordur dedi.benimle aynı durumda olan varmı. Bide bu velet ne zaman yyukarı çıkar ya

Nasil canini acitiyor canim, neren agriyor?

benim kasıklar ağrıyodu doktora gittim enfeksiyon dedi bende öyle düşünmüştüm ama
Benim Ağrı değil de bazen baskı işte.dün iş Yaptım biraz da ondan oldu galiba.

bende araştırıyorum sanırım fiyat 150 civarında geziyo
Benim hastanem 200 dedi radyoloji uzmanı bakıyormuş.
Fakülte var ama doktorum orası da para alıyor dedi,onu araştırmaya çalışıyorum.
Bir de burda tek bir perinatolog var,özelinde 250 ye bakıyormuş.uzman old için ona gidebilirim
Ama fakülteyi de iyice sorucam

bence başlaması normal nerdeyse yarıladık hamişliği
Dimi ya :)

Eki Görüntüle 1256629

Bu alt açma 30 liraymış
Hem kıza hem erkeğe gider gibi bi de :)
Ben de buna benzer aldım,sarı ayıcıklı :)

benim taa 28. haftama denk geliyordu doktoruma sordum yanlışlık mı var diye sorun olmaz benim ultrasonumda detaylı kadar iyi dedi bende o zaman ona ne gerek varda istiyorsunuz dedim değiştirdim tarihi 23. haftaya aldırdım
benim bi arkadaşım 20.haftada gitti 6 hafta sonra gel dokuları daha tam oluşmamış demiş.detaylı ultrason için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…