2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bel böbrek kasık ağrısından iki büklüm acile gitmek zorunda kaldım pazar günü.tahlil yapıp hiçbişe yok diyip gönderdiler. Kadın doğumcu görmedi. Randevu haftaya..ama burda başka bir Dr gitcem enfeksiyondan korkuyorum. Havalar Soğuyunca üşüdük galiba bayanlar. .

Maşallah ben niye o kadar net hissettmiyorum ya hatta 2 gündür hissedemiyorum
Bende Hissetmiyorum canım iki gündür.bugün hiç hissetmedim aslındaçok net değildi hiç bir zaman aslında ama orada bir şey oluyor arada bir onu anlıyorsun.işte oda olmadı bugün hiç.senin bebişin cinsiyeti belli mi

C
Cinsiyeti belli mi

Bugün hep kasık agrisi hissettim ve cok hafif lekelenmem oldu ne zaman tamamen bitecek anlamadim yaaa

12. Ve 13. Haftamda erkege benziyor dedi 16 da netleyelim.biz diyip kapadik konuyu ortada bir pipi var carsamba netliycez insallah :)
Inşallah öğrenirsin Çarşamba günü.bende öğrenemedim bayramdan sonrayı bekliyorum.kıza benziyor ama göstermiyor sonra bakalım yine dedi.hayırlısı olsun bende sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kızıma bir erkek KARDEŞ istiyorum.inşallah olur.

12. Ve 13. Haftamda erkege benziyor dedi 16 da netleyelim.biz diyip kapadik konuyu ortada bir pipi var carsamba netliycez insallah :)

Sende bendensin ozaman bi netleyemedigimiz bir pipi var :) banada 10+5 te bir pipi görüyorum sanki netlestiririz 2-3 haftaya demistir dr ve bebekim birdahada gostermedi:)

insallah canim ya ogrenebilirim benimde 4 yasinda bir kizim var insan farkli cinsiyeti istiyir elbette ama benm kiz kardesim yok erkek var hep kiz kardesi olanlara ozenmisimdir kizimin kiz kardesi olmasinida cok isterim eger kiz olursa da boyle ama 2 dir erkek deniliyor bakalim degisicekmi cinsiyetimiz :) senin kontrol ne zmn ?

Yok canim belli degil daha inşallah bayramdn sonra belli olut :)

E
ekim 10 da cuma günü sabırsızlıkla bekliyorum Allah gönlüme göre verir inşallah.gerçi bir kız çocuğu sahibiyim ondan mı bilmiyorum erkek çocuğu beni biraz korkutuyor sağlıklı olsun inş.

kizlar hamilelikten dolayi burnu kanayan varmi 16ci haftamin icindeyim burnum kaniyo internette okudum bu haftalarda olabilecegi yaziyo acaba baska anne adaylarida varmi burnu kanayan ? ama asiri degil...

kizlar hamilelikten dolayi burnu kanayan varmi 16ci haftamin icindeyim burnum kaniyo internette okudum bu haftalarda olabilecegi yaziyo acaba baska anne adaylarida varmi burnu kanayan ? ama asiri degil...

Burnu kanayan arkadaşlarım var hamilelikte..kimi insanda oluyormuş hamileliginde birde kan sulandirici fln kullaniyorsan olur.kanadigi zaman burun kemiginin bitimine bastir parmaklarinla basinida hafif geriye doğru yap durur kanama.basuni cok geri yapma geri gitmesin kan.

günaydın anneler, ne güzel bebeklerini hissedenler varmış. ben de çok istiyorum biran önce hissedebilmeyi. nasıl bi duygu nasıl bi his inanın çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…