Bende Hissetmiyorum canım iki gündür.bugün hiç hissetmedim aslındaçok net değildi hiç bir zaman aslında ama orada bir şey oluyor arada bir onu anlıyorsun.işte oda olmadı bugün hiç.senin bebişin cinsiyeti belli miMaşallah ben niye o kadar net hissettmiyorum ya hatta 2 gündür hissedemiyorum
Cinsiyeti belli miBen bu bebegi idrar yollari enfeksiyonuna yakalaninca ogrenmistim 1 ay snra tekrarladi simdi gene kasiklarim feci agriyod ve akintim basladi kesin idrar yollari genecarsamba gidexegim dr a bakalim ins degildir
Kizimda sivilce ne bilmedim tuylenme ve catlak harici bir eksisi olmadi ama bunda anlim sivilcelerle dolu kipkirmizi asiri cirkinlestim yuzumde kocaman kocamn cikan yerlerde var
12. Ve 13. Haftamda erkege benziyor dedi 16 da netleyelim.biz diyip kapadik konuyu ortada bir pipi var carsamba netliycez insallah :)C
Cinsiyeti belli mi
Inşallah öğrenirsin Çarşamba günü.bende öğrenemedim bayramdan sonrayı bekliyorum.kıza benziyor ama göstermiyor sonra bakalım yine dedi.hayırlısı olsun bende sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kızıma bir erkek KARDEŞ istiyorum.inşallah olur.12. Ve 13. Haftamda erkege benziyor dedi 16 da netleyelim.biz diyip kapadik konuyu ortada bir pipi var carsamba netliycez insallah :)
12. Ve 13. Haftamda erkege benziyor dedi 16 da netleyelim.biz diyip kapadik konuyu ortada bir pipi var carsamba netliycez insallah :)
ayniymisiz ama ben senin ultrasan goruntusunu hatirliyirum resmen pipi vardi :)Sende bendensin ozaman bi netleyemedigimiz bir pipi var :) banada 10+5 te bir pipi görüyorum sanki netlestiririz 2-3 haftaya demistir dr ve bebekim birdahada gostermedi:)
insallah canim ya ogrenebilirim benimde 4 yasinda bir kizim var insan farkli cinsiyeti istiyir elbette ama benm kiz kardesim yok erkek var hep kiz kardesi olanlara ozenmisimdir kizimin kiz kardesi olmasinida cok isterim eger kiz olursa da boyle ama 2 dir erkek deniliyor bakalim degisicekmi cinsiyetimiz :) senin kontrol ne zmn ?Inşallah öğrenirsin Çarşamba günü.bende öğrenemedim bayramdan sonrayı bekliyorum.kıza benziyor ama göstermiyor sonra bakalım yine dedi.hayırlısı olsun bende sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kızıma bir erkek KARDEŞ istiyorum.inşallah olur.
Nasil canini acitiyor canim, neren agriyor?
Yok canim belli degil daha inşallah bayramdn sonra belli olut :)Bende Hissetmiyorum canım iki gündür.bugün hiç hissetmedim aslındaçok net değildi hiç bir zaman aslında ama orada bir şey oluyor arada bir onu anlıyorsun.işte oda olmadı bugün hiç.senin bebişin cinsiyeti belli mi
Evet bende oyle diyorum resmen pipi ama dr da kesin desin:)ayniymisiz ama ben senin ultrasan goruntusunu hatirliyirum resmen pipi vardi :)
ekim 10 da cuma günü sabırsızlıkla bekliyorum Allah gönlüme göre verir inşallah.gerçi bir kız çocuğu sahibiyim ondan mı bilmiyorum erkek çocuğu beni biraz korkutuyor sağlıklı olsun inş.insallah canim ya ogrenebilirim benimde 4 yasinda bir kizim var insan farkli cinsiyeti istiyir elbette ama benm kiz kardesim yok erkek var hep kiz kardesi olanlara ozenmisimdir kizimin kiz kardesi olmasinida cok isterim eger kiz olursa da boyle ama 2 dir erkek deniliyor bakalim degisicekmi cinsiyetimiz :) senin kontrol ne zmn ?
kizlar hamilelikten dolayi burnu kanayan varmi 16ci haftamin icindeyim burnum kaniyo internette okudum bu haftalarda olabilecegi yaziyo acaba baska anne adaylarida varmi burnu kanayan ? ama asiri degil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?