2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de kasık ve genital bölgem ağrıyo diye idrar tahlili yaptırdım, 5-6 lökosit çıktı, o kadarcık şey ağrı yapmaz; moralm bozuk cmtden beri, doktor da bişey demedi

herkese günaydın anneler:)
bende yaklaşık bir haftadır hissediyorum çoook çoook güzel bir duygu, en net uzanınca hissediyorum ama miniğim benimarada birde dürtüyo annesini

maşallah işyerinde otururken hareketlerını daha cok hıssedıyorum. hafta sonları devamlı hareket halınde olunca pek anlamıyorum bazen korkuyorum da hısseymeyınce :)
ya siz hissediyosunuz ama ben hissetmiyorum bişey siz hissedip ben hissedemeyince korkuyorum doktora sordum oda 20. haftada hissetmeye başlarsın dedi sizin hissesttiğiniz nası bişey böyle ağrımı tekme gibi mi nası bişey hissediyorum da anlamıyormuyum acaba

merak etme ben de forumdaki doğumdaşlarım arasında en son hisseden olma bayrağını taşıycam muhtemelen:) bi halt hissetmiyorum ben de :) ilk bebeği olanlar genelde 18-20 hafta arası hisseder diyolardı bakalım bu haftadan sonra hissederiz belki biz de...
dün bi arkadaşım tarif ediyodu parmağıyla eline vurarak böle pıt pıt bişey hafiften vuruomuş gibi su kabarcığı gibi diyodu...belki de yavrucağız yapıyo bişeler de ben anlamıyorum:)

mesela karnında birşey uçuşur ya oyle bir his tekme icin cok erken zaten.

Bebisler büyüyor kızlar. Bugünlerimiz in tadını çıkarmaya çalışalım. Sonra uzun ve zor bir süreçbizi bekliyor

Günaydın forum ne hızlı akıyor günde 1 kez bakıyorum bazen 100 sayfayi geçmiş oluyor umarım arada çok altın bilgiler kacirmiyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…