Bel böbrek kasık ağrısından iki büklüm acile gitmek zorunda kaldım pazar günü.tahlil yapıp hiçbişe yok diyip gönderdiler. Kadın doğumcu görmedi. Randevu haftaya..ama burda başka bir Dr gitcem enfeksiyondan korkuyorum. Havalar Soğuyunca üşüdük galiba bayanlar. .
bende hissedemeyenler grubundayımAzıcık uzan ve kendini dinle hissedersin mutlaka , bazı gün oluyor bende hiç hissetmiyorum...
cok beğendimmmmm
ya siz hissediyosunuz ama ben hissetmiyorum bişey siz hissedip ben hissedemeyince korkuyorum doktora sordum oda 20. haftada hissetmeye başlarsın dedi sizin hissesttiğiniz nası bişey böyle ağrımı tekme gibi mi nası bişey hissediyorum da anlamıyormuyum acabamaşallah işyerinde otururken hareketlerını daha cok hıssedıyorum. hafta sonları devamlı hareket halınde olunca pek anlamıyorum bazen korkuyorum da hısseymeyınce :)
ya siz hissediyosunuz ama ben hissetmiyorum bişey siz hissedip ben hissedemeyince korkuyorum doktora sordum oda 20. haftada hissetmeye başlarsın dedi sizin hissesttiğiniz nası bişey böyle ağrımı tekme gibi mi nası bişey hissediyorum da anlamıyormuyum acaba
ya siz hissediyosunuz ama ben hissetmiyorum bişey siz hissedip ben hissedemeyince korkuyorum doktora sordum oda 20. haftada hissetmeye başlarsın dedi sizin hissesttiğiniz nası bişey böyle ağrımı tekme gibi mi nası bişey hissediyorum da anlamıyormuyum acaba
Ileriki aylarda 1 kere surmek yeterli gelmiyormus
ÇOK ŞÜKÜR SEN NASILSIN CANMGünaydın
Herkes iyidir inşallah
ÇOK ŞÜKÜR SEN NASILSIN CANM
Günaydın herkese. bende bebe yağı aldım ama hep unutuyorum surmeyı bu arada gobegınde tuylenme olan varmı :/
ya bende karnımda sürekli ağrı sızı bişey olur sürekli sert ve baskı halinde belkide ondan hissedemiyorummesela karnında birşey uçuşur ya oyle bir his tekme icin cok erken zaten.
BENDE AYNEN AKŞAM SÜRDÜM SABAH YİNE TELAŞTAN UNUTTUMHem üşengeç hemde yoğun olunca insan 1 kere zor sürüyo
Ben kaşınmalardan korkup dün akşam sürdüm mesela ama sabah koştur koştur hazırlandım işe geldim krem işi yattı
gunaydin canim bende cok tuylenme olduGünaydın herkese. bende bebe yağı aldım ama hep unutuyorum surmeyı bu arada gobegınde tuylenme olan varmı :/
Benim bundan oncekı haftalarda karnım daha sert di davul gibi sanırım gazdan sımdı daha yumusak :)ya bende karnımda sürekli ağrı sızı bişey olur sürekli sert ve baskı halinde belkide ondan hissedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?