erkek de göbek dik buyurmus ,kızda yaygın öyle diyorlar...
Ay çok şekerhttp://www.hepsiburada.com/liste/sh...px?productId=aileeska3banyo&categoryId=302592
bende bu küvet setini almayı düsünüyorum
Senin muayene ücretleri nasıl doğum için hangi hastaneyi tercih ediyor doktorun canım?hmm iyi bir hastaneymiş orası. duyuyorum hep. Lütfi Çamlı doktorum. Çook memnunum ben kendisinden.
erkek de göbek dik buyurmus ,kızda yaygın öyle diyorlar...
Çok garip bir duygu değişimi anlatıcam kızlar..
Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri eşim de ben de erkek bebeğimiz olacağını hissettik hep. Ona göre hayal kurduk falan. Bugün itiraf ettik ki ikimizin de duygusu şu son iki günde değişmiş. Erkek bebekle ilgili konuşan biz değilmişiz gibi sadece kız bebeklerden bahsediyoruz ve hissimiz de aynı anda o yönce değişti.
Ben ki kız bebeklere uyuz olan biriyken şimdi kızım olsun istiyorumm
Göbeğim, göğüslerim, sırtım, popom her yerim kaşınıyor şişmanladım offfSabahtan beri ağzım da şu çocukluğumuzdan kalma tekerleme ÇATLAK PATLAK YUSYUVARLAK, ÇATLAK PATLAK YUSYUVARLAK sanırım sonumuz bu
Gözün aydın hayırla doğsun oglusunoğlummmm oluyorrrr artık alışverişe başlayabilirimmm
ya ben bugun ancak girdim o yüzden şimdi yazıyorum ben izmirde başladım çınarlı özel doğuma gidiyorum doğumuda orda yapıcam ama şuan urfadayım o yüzden burda kontrollerimi yaptırıp izmire yolluyorum bilgilerimi takibim oradanda yapılıyor
merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılıyorum kabul ederseniz. 29 yaşındayım ilk bebeğim olacak Allah'ın izniyle. İzmir'de yaşıyorum. Cinsiyetimiz bayramdan sonra belli olacak. 6. haftadan bu yana yoğun mide bulantısı ve istifra ile mücadele ediyorum. Çalışıyorum bu yüzden çok zor zamanlar geçirdim. Çok şükür hafifledi ama tamamen geçmedi henüz. sizlerden var mı hala bulantı ve istifra sorunu yaşayan? İnşallah artık tamamen geçeceği günü bekliyorum sabırla. Hepimize hayırlı , sağlıklı ve keyifli bir hamilelik süreci diliyorum.
Hoşgeldin aramıza canım bende izmirdeyim hangi hastaneye gidiyorsun ilk bebek mi? Bu arada bulantıların tamamen kesilmiyor malesef mesala ben bu sabah çıkardım aç karnına ama çok azalıyor merak etme hayırlı hamilelikler diliyorum
O konuda bende kararsızım çünkü bana bebek 2 hafta önden gidiyo dendi bi de
Göbeğim, göğüslerim, sırtım, popom her yerim kaşınıyor şişmanladım offfSabahtan beri ağzım da şu çocukluğumuzdan kalma tekerleme ÇATLAK PATLAK YUSYUVARLAK, ÇATLAK PATLAK YUSYUVARLAK sanırım sonumuz bu
Gözün aydın hem şeker hem oğluş icinkızlar bi oğlan da benden geliyorrr:))))))
bugun dr'a gittim 4'lü tarama için usg de bakıldı ve kan verdim.şükürler olsun ki herşey normal ve guzel gidiyor ve erkek dedi dr:)o kadar emindim ki kız olucağından apzım açık kaldı:))))bu arada bugun 75gr'lık şeker yüklemem de yapıldı ve şekerim çıkmadı artık 6. ayda yapılıcak.dr'dan işe geldim bi yoğunluk bi yoğunluk ancak fırsat bulabildim yazmaya:))
Rabbim hepimizin bebeklerini korusun.
Canım sen yine sata göre haftanda gidersin. Bebiş önden gitse de satı esas alıyorlar organ gelişimine bakılacak çünkü
Kaç kilo aldın ki bu aya kadar, ben 3 kilo aldım ama gobegim yok kilo nerde bilmiyorum en dar pantolonlarim bile oluyor
Ben işin kilo kısmını hiç sallamıyorum:)bendemi tuhaflık var acaba.ne bilim hayat boyu alınıyo veriliyo,hamilelik neticede bi ömürde kaç kez yaşanırki.küçükte olsa hep göbeğim oldu ve hep içime çekerek gezdim:)şimdi ilk defa gere gere geziyorum göbeğimi ohh:)
Zaten göbek içine çekilmiyor ki çekesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?