2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok garip bir duygu değişimi anlatıcam kızlar..
Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri eşim de ben de erkek bebeğimiz olacağını hissettik hep. Ona göre hayal kurduk falan. Bugün itiraf ettik ki ikimizin de duygusu şu son iki günde değişmiş. Erkek bebekle ilgili konuşan biz değilmişiz gibi sadece kız bebeklerden bahsediyoruz ve hissimiz de aynı anda o yönce değişti.
Ben ki kız bebeklere uyuz olan biriyken şimdi kızım olsun istiyorumm

Allah gönlünüze göre versin:) ne zaman belli oluyor ki

Bende de tüyler uzun sürede çıkıyor kızlar.önceden çok çabuk çıkardı.hatta yorum Yaptım kendimce bebeğim bana yardımcı oluyor diye :)
Bu arada benimki de kız teori doğru herhalde

Yaşasın izmirlileri buldum durun bi sarılayım burçe hoşgeldin bu arada mide bulantısı bende de var ve hala iştahsızım bu canımı sıkıyor zaten bebeğim küçük zayıf bir bebiş doğurmak istemiyorum. Neyse sağlıklı olsun da

O konuda bende kararsızım çünkü bana bebek 2 hafta önden gidiyo dendi bi de

Canım sen yine sata göre haftanda gidersin. Bebiş önden gitse de satı esas alıyorlar organ gelişimine bakılacak çünkü

Allah iyiliğini versin Kaşıma sakın diren

Gözün aydın hem şeker hem oğluş icin

Ben işin kilo kısmını hiç sallamıyorum:)bendemi tuhaflık var acaba.ne bilim hayat boyu alınıyo veriliyo,hamilelik neticede bi ömürde kaç kez yaşanırki.küçükte olsa hep göbeğim oldu ve hep içime çekerek gezdim:)şimdi ilk defa gere gere geziyorum göbeğimi ohh:)

kızlarrr 23. haftada göbek çok çıkıyor mu acaba çalıştığım şirket hala bilmiyor gebe olduğumu eski şirketime geçicem demiştim geçicem ama kız aldılar ekim sonuna kadar kalmamı istiyor ekim sonuda 23.hafta ya geliyorr

Kaç kilo aldın ki bu aya kadar, ben 3 kilo aldım ama gobegim yok kilo nerde bilmiyorum en dar pantolonlarim bile oluyor

3 kilo zayıflamıştım canım o üç kiloyu geri aldım eski pantalonlarımı bende giyiyorum sadece bel kısmı sıkıyor iki gündür, göbeşim birden büyüdü ya da şişkinlik var bilmiyorum

Zaten göbek içine çekilmiyor ki çekesin

o zaman yaşasın göbeklerin özgürlüğü

Perşembe tetanozu vurdurucam kızlar bir de kan verirsin dedi ebe..beni okulda fena yapmaz inşallah sabahtan olucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…