- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
kaşıntıda var malesef normalde kaşımıyorum da gece yada sabah uyku sersemi elim gidiyor valla
benimde öyle kocaman bir göbek oluyor :)Benim bi de göbek değil göğüs altımdan başlıyo şişme
tüylenme bende de var ne yazık kiovala ozaman :) bebe yağı kullanıyorum ben aklıma geldikce fakat catlamaya basladım tüylenmede var
inşallah...kısmet nasip olursa inşallah
Gözün aydın
Şeker 2 kez mi yapılacak sana ?
7.ayimdi birden su boşaldı. Hemen doktora kostum epilasyonsuzdum.esimden yardım almak zorunda kaldim.cok kötüydü. Yanlış alarmmis doğum baslamadi.ben rezil olduğumla kaldim. Bu yüzden sürekli epilasyon dolaşmak lazım özellikle 7 ay civarıTecrübeli anneler bize yardımcı olur :)
hmm iyi bir hastaneymiş orası. duyuyorum hep. Lütfi Çamlı doktorum. Çook memnunum ben kendisinden.Tınaztepeye gidiyorum bende Aylin hanımaburce35 doktorunun adı ne peki?
ovala ozaman :) bebe yağı kullanıyorum ben aklıma geldikce fakat catlamaya basladım tüylenmede var
Benimde kızım da özellikle bacağım da tüy kalmamistiBenim kizlarda kirpiklerim bile dokuldu epilasyon bile 3 ayda yaptim ki cok zayiflamisti evde kendim yapabiliodum dogum olacagi zamqn kuafor arkadasa ugradim sadece kirpik kas ozel bolge nerde tug varsa zayifladi ve dokuldu dogumdan sonrada ole kalqcak sandim ama yine eski haline dondu coktq duymuslugum vardir cevremde de hep kiza hamile kalanlar tuglerinin azaaldigini soylerler belki dr seninkinin pipisini gorememis olabir :)
Ben eczaneye getirttirmistim canim 200 ml 60 liraydi dogru hatirlioegeAma ben netten böyle şeyler aşmal istemiyorum sahte falan olabiliyo.normalde neyse para giderde şimdi çocuklara bi zararı olursa diye korkarım.ama sen çok iyi almışsın,eczane dışında nerelerde satılıyo canım bu ürün?
7.ayimdi birden su boşaldı. Hemen doktora kostum epilasyonsuzdum.esimden yardım almak zorunda kaldim.cok kötüydü. Yanlış alarmmis doğum baslamadi.ben rezil olduğumla kaldim. Bu yüzden sürekli epilasyon dolaşmak lazım özellikle 7 ay civarı
Benim bi de göbek değil göğüs altımdan başlıyo şişme
Kaç kilo aldın ki bu aya kadar, ben 3 kilo aldım ama gobegim yok kilo nerde bilmiyorum en dar pantolonlarim bile oluyorAzcık yemek yedim midemden itibaren kocaaamaaan bir göbek oldudaha 4. ayı bititmedik nie öle büyüdüki birden göbeğim büyüdükçe benim moralim bozuluyor kızlar ya hala kabullenemiyorum kiloyu offf
bu arada dr'a çatlak için önerdiğiniz bi krem varmı diye sordum lierac yada mustela kullanmanı öneriyorum dedi.birde renkli ultrason için istanbul bakırköyde radyomara yönlendirdi 1 kasıma randevu aldım ssk geçerli değilmiş 295 tl dedigitti paralar:)
oğlun mu olacak ki
oğlun mu olacak ki
Kaç kilo aldın ki bu aya kadar, ben 3 kilo aldım ama gobegim yok kilo nerde bilmiyorum en dar pantolonlarim bile oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?