2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tecrübeli anneler bize yardımcı olur :)
7.ayimdi birden su boşaldı. Hemen doktora kostum epilasyonsuzdum.esimden yardım almak zorunda kaldim.cok kötüydü. Yanlış alarmmis doğum baslamadi.ben rezil olduğumla kaldim. Bu yüzden sürekli epilasyon dolaşmak lazım özellikle 7 ay civarı

bu arada dr'a çatlak için önerdiğiniz bi krem varmı diye sordum lierac yada mustela kullanmanı öneriyorum dedi.birde renkli ultrason için istanbul bakırköyde radyomara yönlendirdi 1 kasıma randevu aldım ssk geçerli değilmiş 295 tl dedigitti paralar:)

Benimde kızım da özellikle bacağım da tüy kalmamisti

tüylenme bende de var bide karnımda koyu renkli çizgi oluştu çok kötü görünüyortipim kaydı resmen:)

Ben eczaneye getirttirmistim canim 200 ml 60 liraydi dogru hatirlioege

o da hemen uzamıyorki :)) en sinir olduğum şey çıkarken ki halleri :))

Azcık yemek yedim midemden itibaren kocaaamaaan bir göbek oldu daha 4. ayı bititmedik nie öle büyüdüki birden göbeğim büyüdükçe benim moralim bozuluyor kızlar ya hala kabullenemiyorum kiloyu offf

Azcık yemek yedim midemden itibaren kocaaamaaan bir göbek oldu daha 4. ayı bititmedik nie öle büyüdüki birden göbeğim büyüdükçe benim moralim bozuluyor kızlar ya hala kabullenemiyorum kiloyu offf
Kaç kilo aldın ki bu aya kadar, ben 3 kilo aldım ama gobegim yok kilo nerde bilmiyorum en dar pantolonlarim bile oluyor

Araştırsaydın
Safa grubuna sor hangisi sana yakınsa ona git bence 140 TL dediler

oğlun mu olacak ki

Bilmem , göstermedi
Bende bi daha gitmedim 17 .10.2014 te detaylıda belli olur artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…