- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
Ay çok şekerYa ne güzel şimdiden alışveriş planları yapıyosunuz. Ben hala laylaylom havasındayım
Ben hamile değilken de yemek yerken üstten şişerdi, göbekten değil
Amiinnn..Allah gönlünüze göre versin:) ne zaman belli oluyor ki
Ben işin kilo kısmını hiç sallamıyorum:)bendemi tuhaflık var acaba.ne bilim hayat boyu alınıyo veriliyo,hamilelik neticede bi ömürde kaç kez yaşanırki.küçükte olsa hep göbeğim oldu ve hep içime çekerek gezdim:)şimdi ilk defa gere gere geziyorum göbeğimi ohh:)
cinsiyeti ne zaman belli olacak ?Çok garip bir duygu değişimi anlatıcam kızlar..
Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri eşim de ben de erkek bebeğimiz olacağını hissettik hep. Ona göre hayal kurduk falan. Bugün itiraf ettik ki ikimizin de duygusu şu son iki günde değişmiş. Erkek bebekle ilgili konuşan biz değilmişiz gibi sadece kız bebeklerden bahsediyoruz ve hissimiz de aynı anda o yönce değişti.
Ben ki kız bebeklere uyuz olan biriyken şimdi kızım olsun istiyorumm
e zaten mide üst tarafta ya doğal, ama büyükler öyle dio benim karnım yayıkmıs kız olcakmıs
Muhtemelen bir sonraki randevumda söylercinsiyeti ne zaman belli olacak ?
Gözün aydın hem şeker hem oğluş icin
Muhtemelen bir sonraki randevumda söyler
e zaten mide üst tarafta ya doğal, ama büyükler öyle dio benim karnım yayıkmıs kız olcakmıs
ya doktor dedi ya kız. bir sürü şaibe var bugun kızlar burda tuylenme olanın erkek olur dıyorlar bırde doktor tam net bır sey demedı once gorunmuyor dedı sonra kıza benzıo dedı sonra kız dedı ben emın degılım mesela :) kendımı 24 ekıme kadar zor tutuyorum benım yayık vallaHerkesin göbek şişiyo ya ondan deidm
Snein netleşti mi
Doğru mu bu kehanet yani : )
Ablam dedi ki 6.aya girince hastane grubunu vs hazırla ne olur ne olmaz
erken dogum dıyemı, valla gecen ne dusundum eger dedım erken dogum yaparsam 2 ay sonra cocugum olcak allahım bu kadar yakın mı fılan dedım kendı kendıme
o zaman 6.ayda hastanenıde ayarlaman lazım canım :)Evet Allah korusun ama 7.ayda doğarsa hazırlıklı olmak laızm dedi
Ben de bi çöp bile almadım tabi ondan da dedi
17.10 da renk belli olsun da başlayayım o zaman hastane grubuna bari
o zaman 6.ayda hastanenıde ayarlaman lazım canım :)
Düşündüğüm bi yer var da işyerime çok uzak diye daha başlamadım oraya
nasıl dusunuyorsun dogumu
Aslında normalden korktuğumdan sezeryan istiyordum ama normal daha sağlıklı diyorlar ? Kararsızım
Tabi son anda bebeğin müsait olup olmamasına da bağlı
ben de senin gibi düsünüyorum normal istiyorum. ama eğer olmazsa sezeryan ama oncelıgım normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?