2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ilk bebegimi ben 4.ayda hissettim 2. De 4. Ay hatta daha gecti 2.bebegim cok hantaldi suan 3. Gebeligim ve nerdeyse 1 ayi de gecti hissediyorum her gebelikte tecrube sahibi oluyoruz :)

evet her hamilelikte dahada önce anlaşılıyormuş :) rabbim evlatlarınızı bağışlasın benim daha ilk hamileliğim 32 yaşımın içinde anne olucam allahın izni ile geç kaldım ben

Bezmi alemde gün bulabildin mi
Bi de direk detaylı randevusu vermiyorlar sanıyordum, orası önce muayene istiyor kadın doğumdan
evet ilk önce kadın doğumdan randevu aldım perşembe gideceğim.oradan doktor yönlendiriyor. sordum hastaneye ayrıntılı için ekimin üçüncü haftasına kadar doluyuz dedi.bnmde son haftama denk geliyor. yani uygun sanırım.

Bana uymuyor 2 hafta önden gidiyorsun dedikleri için
Hayırlı sonuçlarla döneriz inşallah

Cuma günü gitmiştim 20.hafta çıktı usg de
Benim hesabımla doktorun hesabı arasında da 2 hafta var canım ama doktor haklı bütün belirtilerim onun hesabına göre oldu. Yoksa ben daha 17. haftadayım ama bebişin maşallahı var şanslı mıyız şanssız mı bilemedim sanki böyle olunca hep tosun gibi bi bebeğim olacak gibi geliyor

Yok tatlım ben izmirdeyim bana da 24. haftaya kadar alabilirsin dediler ama ben şimdi tekrar arayıp ayın 20 sine aldırdım randevumu

kızlar bi oğlan da benden geliyorrr:))))))

bugun dr'a gittim 4'lü tarama için usg de bakıldı ve kan verdim.şükürler olsun ki herşey normal ve guzel gidiyor ve erkek dedi dr:)o kadar emindim ki kız olucağından apzım açık kaldı:))))bu arada bugun 75gr'lık şeker yüklemem de yapıldı ve şekerim çıkmadı artık 6. ayda yapılıcak.dr'dan işe geldim bi yoğunluk bi yoğunluk ancak fırsat bulabildim yazmaya:))
Rabbim hepimizin bebeklerini korusun.

Ben sordum doktora
Dedi ki şekerin yoksa iyi bişey önden gitmesi
İlk tahlillerinde şekerin nasıldı dedi, normal sınırlardaydı dedim
Bi de şeker yüklemesi yaptırırsın o zaman belli olur dedi

Gözün aydın
Şeker 2 kez mi yapılacak sana ?

hayırlı olsun canım :) şaşırttın

kızlar cildimde acı hissediyorum ama böyle yüzeyde bir acı bu yaklaşık 3 gündür var bu çatlama belirtisimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…