hayırlı olsun canım daha önce tahminde bulunmuşlarmıydıoğlummmm oluyorrrr artık alışverişe başlayabilirimmm
Ilk bebegimi ben 4.ayda hissettim 2. De 4. Ay hatta daha gecti 2.bebegim cok hantaldi suan 3. Gebeligim ve nerdeyse 1 ayi de gecti hissediyorum her gebelikte tecrube sahibi oluyoruz :)
evet ilk önce kadın doğumdan randevu aldım perşembe gideceğim.oradan doktor yönlendiriyor. sordum hastaneye ayrıntılı için ekimin üçüncü haftasına kadar doluyuz dedi.bnmde son haftama denk geliyor. yani uygun sanırım.Bezmi alemde gün bulabildin mi
Bi de direk detaylı randevusu vermiyorlar sanıyordum, orası önce muayene istiyor kadın doğumdan
evet ilk önce kadın doğumdan randevu aldım perşembe gideceğim.oradan doktor yönlendiriyor. sordum hastaneye ayrıntılı için ekimin üçüncü haftasına kadar doluyuz dedi.bnmde son haftama denk geliyor. yani uygun sanırım.
Benim hesabımla doktorun hesabı arasında da 2 hafta var canım ama doktor haklı bütün belirtilerim onun hesabına göre oldu. Yoksa ben daha 17. haftadayım ama bebişin maşallahı var şanslı mıyız şanssız mı bilemedim sanki böyle olunca hep tosun gibi bi bebeğim olacak gibi geliyorCuma günü gitmiştim 20.hafta çıktı usg de
Yok tatlım ben izmirdeyim bana da 24. haftaya kadar alabilirsin dediler ama ben şimdi tekrar arayıp ayın 20 sine aldırdım randevumuben daha almadım ben daha almadım bile perşembe alıcam 23. haftaya kadar alınabiliyomuş sanırım. bnm bebek 5 gün önde görünüyor benmde en geç o tarihlerde almam lazım inşallah yer bulabilirim. sen istanbulda mısın nereden aldın?
Benim hesabımla doktorun hesabı arasında da 2 hafta var canım ama doktor haklı bütün belirtilerim onun hesabına göre oldu. Yoksa ben daha 17. haftadayım ama bebişin maşallahı var şanslı mıyız şanssız mı bilemedim sanki böyle olunca hep tosun gibi bi bebeğim olacak gibi geliyor
CilDin hassas demek kiBen agda ve eldivenle yapiyorum epilatorle dayanamiyorum hic
kızlar bi oğlan da benden geliyorrr:))))))
bugun dr'a gittim 4'lü tarama için usg de bakıldı ve kan verdim.şükürler olsun ki herşey normal ve guzel gidiyor ve erkek dedi dr:)o kadar emindim ki kız olucağından apzım açık kaldı:))))bu arada bugun 75gr'lık şeker yüklemem de yapıldı ve şekerim çıkmadı artık 6. ayda yapılıcak.dr'dan işe geldim bi yoğunluk bi yoğunluk ancak fırsat bulabildim yazmaya:))
Rabbim hepimizin bebeklerini korusun.
kızlar bi oğlan da benden geliyorrr:))))))
bugun dr'a gittim 4'lü tarama için usg de bakıldı ve kan verdim.şükürler olsun ki herşey normal ve guzel gidiyor ve erkek dedi dr:)o kadar emindim ki kız olucağından apzım açık kaldı:))))bu arada bugun 75gr'lık şeker yüklemem de yapıldı ve şekerim çıkmadı artık 6. ayda yapılıcak.dr'dan işe geldim bi yoğunluk bi yoğunluk ancak fırsat bulabildim yazmaya:))
Rabbim hepimizin bebeklerini korusun.
offf akşam olmuyoorr
evet göbeğim benden önce köşeyi dönüyor :) halbuki neredeyse bişey yemedim sabahları da bu kadar değil olna öğleden sonra oluyorBende de çok şişkinlik var balon gibi hissediyorum kendimi patladım patlayacam
evet göbeğim benden önce köşeyi dönüyor :) halbuki neredeyse bişey yemedim sabahları da bu kadar değil olna öğleden sonra oluyor
bence hayır bende 23 ekime aldım
kızlar cildimde acı hissediyorum ama böyle yüzeyde bir acı bu yaklaşık 3 gündür varbu çatlama belirtisimi
kaşıntı olursa canım genelde çatlıyor kaşımayın diyorlar mesela bana
evet zaten doğumlarımızda aynı güne geliyor :)BEN DE 24 EKİME aldım peşpeşe giricez desenize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?