belden bir iğne yapıyorlar, normal doğum yapıyorsun fakat acısını onun kadar hissetmiyormussun.. arkadasım ve esımın kuzeni boyle yaptılar. gene bir acı hıssedıyorsun ama cok yuksek degıl.
Canim ben 1. Gebeliğim de normal epidural istiyordum. Ama 2 cm açıklığı vardı. Dr epidural i 4 cm açılmadan yapamıyoruz dedi. Bekledik.saatlerce sancı çektim. Resmen öleceğimi zannettim. Sonra açıklık 2 den bir anda 8 e çıktı. Artik epidural yapamayız bebek geliyor dediler. Açılar içinde dogurdum. Esim de dr. Ve bu Doğumumu kesinlikle sezeryan yapmamı istiyor. Çektiğim acılara o bile dayanamamis. Bence iyi düşünün. Kimseyi korkutmak istemem sadece yaşadıklarım dan tecrübe edinin istedim
iyi akşamlar canımTamam sağ ol, düşünülebilir aslında
Herkese iyi akşamlar
Mesaim bitti
Oğlumu normal dogurdum yaklaşık 20 saat sancı çektim, ama masada çok kalmadim,kendimde ebe olduğum için ebeleri dinledim oglusum 10 dakikada doğdu,bu bebeğim içinde normal istiyorum.ameliyat fikri beni çok korkutuyor.allah gönlümüze gore verir insallahsağol canım, ama sezeryan da olmak ıstemıyorum normal dogum daha saglıklı dıe ama son zamanlarda sancılar geldıkce korkarmıyım psikolojim degısırmı bılmıyorum ama zorunlu olmadıkca sezeryan taraftarı degılım
En tembel benim galiba
Ne kendime ne bebeğime bişey almadım henüz
sağol canım, ama sezeryan da olmak ıstemıyorum normal dogum daha saglıklı dıe ama son zamanlarda sancılar geldıkce korkarmıyım psikolojim degısırmı bılmıyorum ama zorunlu olmadıkca sezeryan taraftarı degılım
Ben aktardan badem yagı istediğimde tüylenme yapar kakao yagı sür dedi bende onu aldm yenı başladım sürmeye
İlk gebeliğin se henüz erken benceBu arada bebegini hisseden anneler karnimda biseyler oluyo icerde bi kipirdanma, karincalanma gibi bebegim mi yoksa
ovala ozaman :) bebe yağı kullanıyorum ben aklıma geldikce fakat catlamaya basladım tüylenmede var
Tamam sağ ol, düşünülebilir aslında
Herkese iyi akşamlar
Mesaim bitti
O konuda bende kararsızım çünkü bana bebek 2 hafta önden gidiyo dendi bi de
cok tayliymis fiyatida uygun geldi banahttp://urun.gittigidiyor.com/bebek-...-kuvet-seti-6li-128130981#product-information
Bunu beğendim her şeyi içinde
aynen bende snein gibiyim hergün tartılıyorum ikide bir aynanın karşısına geçiyorum.çok kilo almışım gibi geliyor. ama normal bunlar sanırım. oldu bitti kilo takıntım vardır. ama bunu kendime dert edip yememden de hiç kalmıyorum dört ayım bitti ve ben 4.5 kilo aldım. hala eski kıyafetlerimi giyebiliyorum. olsun önümüzdeki sene bu aylarda inşallah eski kilomuzda olacağız tatlımAzcık yemek yedim midemden itibaren kocaaamaaan bir göbek oldudaha 4. ayı bititmedik nie öle büyüdüki birden göbeğim büyüdükçe benim moralim bozuluyor kızlar ya hala kabullenemiyorum kiloyu offf
Rabbim gonlundekini hayirli eylesin insallah canim .E
ekim 10 da cuma günü sabırsızlıkla bekliyorum Allah gönlüme göre verir inşallah.gerçi bir kız çocuğu sahibiyim ondan mı bilmiyorum erkek çocuğu beni biraz korkutuyor sağlıklı olsun inş.
Aynen bende burnum tikandi tikanacak sirekli japsuruyorummerhaba kizlar nezle oldum oluyorum...
Selam kizlar bugun acil doktora gittim kilodumu indirirken dizime kadar su bosaldi
Aslinda yarin gidecektim. Neyseki akan bebegin suyu degilmis.vajinal enfeksiyona bagli akintiymis.her sey yolunda cikti bebegim uyuyordu 15 dk falan snra uyandi ve cinsiyetide netledik oglusum olucak insallah... bizden hbrler boyle canlar gorusmek uzere
Çok geçmiş olsun,aman dikkat et enfeksiyonu ihmal etmeSelam kizlar bugun acil doktora gittim kilodumu indirirken dizime kadar su bosaldi
Aslinda yarin gidecektim. Neyseki akan bebegin suyu degilmis.vajinal enfeksiyona bagli akintiymis.her sey yolunda cikti bebegim uyuyordu 15 dk falan snra uyandi ve cinsiyetide netledik oglusum olucak insallah... bizden hbrler boyle canlar gorusmek uzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?