2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

belden bir iğne yapıyorlar, normal doğum yapıyorsun fakat acısını onun kadar hissetmiyormussun.. arkadasım ve esımın kuzeni boyle yaptılar. gene bir acı hıssedıyorsun ama cok yuksek degıl.

Tamam sağ ol, düşünülebilir aslında

Herkese iyi akşamlar
Mesaim bitti

sağol canım, ama sezeryan da olmak ıstemıyorum normal dogum daha saglıklı dıe ama son zamanlarda sancılar geldıkce korkarmıyım psikolojim degısırmı bılmıyorum ama zorunlu olmadıkca sezeryan taraftarı degılım

Oğlumu normal dogurdum yaklaşık 20 saat sancı çektim, ama masada çok kalmadim,kendimde ebe olduğum için ebeleri dinledim oglusum 10 dakikada doğdu,bu bebeğim içinde normal istiyorum.ameliyat fikri beni çok korkutuyor.allah gönlümüze gore verir insallah

En tembel benim galiba
Ne kendime ne bebeğime bişey almadım henüz

Bir tembelde benim, bende hicbirsey almadim, aslinda almayi cok istiyorum ama cinsiyeti tam ogrenmeyince biseyler alamiyorum. Dun hastane cikisi bi corap alayim dedim ama esimin ise yetismesi gerekiyodu apar topar eve birakti beni, annem ve babam dayanamiyolar ilk torun olacagi icin onlar almaya basladilar biseyler ama hep beyaz renk

Canim bende senin gibi dusunuyorum Rabbim nasip ederse normal dogum istiyorum ama simdiden dogum anini dusununce korkmuyo degilim o yuzden dusunmemeye calisiyorum. Mutlu sonu bekliyorum, bebegimin kucagimda olacagi gunu.

Tamam sağ ol, düşünülebilir aslında

Herkese iyi akşamlar
Mesaim bitti

epidural tehlikeli geliyor bana omurilikten igneyi vuruyorlar belden asagin uyusuyor evet normal dogum yapiyor ve onun kadar aci cekmiyorsun ikinma fln epiduraldada var yapan arkadaslarim bel ağrılarının gecmedigini soyluyorlar hep.benim mecbur sezeryan, onun disinda bi secenegim yokda sizler icin paylasayim dedim .

O konuda bende kararsızım çünkü bana bebek 2 hafta önden gidiyo dendi bi de

2 hafya cokmus benimde ilerdeymia ama 1 hafta 2 haftayi sende duydum ilk masallah nazar degmwsin.birde erkek bebek onden gidermis sana hic tahmin demi yapilmadi

cok tayliymis fiyatida uygun geldi bana

Azcık yemek yedim midemden itibaren kocaaamaaan bir göbek oldu daha 4. ayı bititmedik nie öle büyüdüki birden göbeğim büyüdükçe benim moralim bozuluyor kızlar ya hala kabullenemiyorum kiloyu offf
aynen bende snein gibiyim hergün tartılıyorum ikide bir aynanın karşısına geçiyorum.çok kilo almışım gibi geliyor. ama normal bunlar sanırım. oldu bitti kilo takıntım vardır. ama bunu kendime dert edip yememden de hiç kalmıyorum dört ayım bitti ve ben 4.5 kilo aldım. hala eski kıyafetlerimi giyebiliyorum. olsun önümüzdeki sene bu aylarda inşallah eski kilomuzda olacağız tatlım

Selam kizlar bugun acil doktora gittim kilodumu indirirken dizime kadar su bosaldi
Aslinda yarin gidecektim. Neyseki akan bebegin suyu degilmis.vajinal enfeksiyona bagli akintiymis.her sey yolunda cikti bebegim uyuyordu 15 dk falan snra uyandi ve cinsiyetide netledik oglusum olucak insallah... bizden hbrler boyle canlar gorusmek uzere

Ay cok sukur okurken korktum valla ya goxun aydin oglus geliyor

Çok geçmiş olsun,aman dikkat et enfeksiyonu ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…