Çok geçmiş olsun,aman dikkat et enfeksiyonu ihmal etme
Hoşgeldin. Benim de hala geçmedi. Reflü oldum. Çok az yemem lazım. Yoksa hemen çıkarıyorum. Doğru düzgün bir şey yiyemiyorum. İnşallah yakında geçer hepsi de rahat rahat hamileliğin tadını çıkarırızmerhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılıyorum kabul ederseniz. 29 yaşındayım ilk bebeğim olacak Allah'ın izniyle. İzmir'de yaşıyorum. Cinsiyetimiz bayramdan sonra belli olacak. 6. haftadan bu yana yoğun mide bulantısı ve istifra ile mücadele ediyorum. Çalışıyorum bu yüzden çok zor zamanlar geçirdim. Çok şükür hafifledi ama tamamen geçmedi henüz. sizlerden var mı hala bulantı ve istifra sorunu yaşayan? İnşallah artık tamamen geçeceği günü bekliyorum sabırla. Hepimize hayırlı , sağlıklı ve keyifli bir hamilelik süreci diliyorum.
Tetanos iğnesi koldan yapılıyor. Sonrası nda biraz şişer ve sertleşir. Bunun dışında sorun yaratmazPerşembe tetanozu vurdurucam kızlar bir de kan verirsin dedi ebe..beni okulda fena yapmaz inşallah sabahtan olucam.
Hayırlı olsun prensesinBugün dr gittim büyük ihtimal kız dedi inş oğluma bir kız kardes gelecek
Ay cok sukur okurken korktum valla ya goxun aydin oglus geliyor
Cok tskler canlarÇok geçmiş olsun,aman dikkat et enfeksiyonu ihmal etme
Bizim Dr randevumuzda yarin,biz kız istiyoruzselam kızlar oğluşum geliyor ilk tulumunuda aldımmmmmmmmmmm
Hadi cnm allah gonlundekini versinBizim Dr randevumuzda yarin,biz kız istiyoruzbakalım artık.bende daha hiç bişey almadim,abisi bi battaniye aldi.bu arada abide 3.5 yasında daha.lütfen Dr kızınız olacak desin
hayır dr a hep arkası dönüktü... dün bildiğin şekilden şekile girip bize ilginç ilginç pozlar verdiii...hayırlı olsun canım daha önce tahminde bulunmuşlarmıydı
Hoşgeldin. Benim de hala geçmedi. Reflü oldum. Çok az yemem lazım. Yoksa hemen çıkarıyorum. Doğru düzgün bir şey yiyemiyorum. İnşallah yakında geçer hepsi de rahat rahat hamileliğin tadını çıkarırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?