2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar,
Öncelikle hasta ya da sıkıntısı olanlara acil şifalar,cinsiyetini yeni öğrenenlere hayırlı olsun...
Ayakları ve sırtlarımızı sıcak tutalım,aman hasta olmayalım.
Yarın bebeğimizi görmeye,ondan sonraki gün de bayram tatiline gidiyoruz.
Bebeğimizin alışverişini de yapıcaz
Çok heyecanlı bir süreçmiş,Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
Diğer başlıkta oğlumun cicileriyle görüşmek üzere

B Bagnur hayırlı olsun canım doktor daha önceden tahminde bulundu mu

tşk ederim cnm .daha onceden gittiğimde göstermemişti.hiç bi tahminimiz olmadı ama ben hiç tatlı yemedim hala ekşi yiyorum.bide kız bebeklerde bulantı çok olurmuş dediler benimde çok bulantım oldu haa oluyor çin takvimi kız dedi ee falcıda kız dedi:)))ama bizi fena yanılttı sıpa:)))

Hoşgeldin. Benim de hala geçmedi. Reflü oldum. Çok az yemem lazım. Yoksa hemen çıkarıyorum. Doğru düzgün bir şey yiyemiyorum. İnşallah yakında geçer hepsi de rahat rahat hamileliğin tadını çıkarırız

selam kızlar oğluşum geliyor ilk tulumunuda aldımmmmmmmmmmm
Bizim Dr randevumuzda yarin,biz kız istiyoruz bakalım artık.bende daha hiç bişey almadim,abisi bi battaniye aldi.bu arada abide 3.5 yasında daha.lütfen Dr kızınız olacak desin

Günaydın kızlar. Markafonide hamile giyim var. ilgilenenler bakabilir.
Maternit21 testi yaptırmıştık, kromozom testi. Dün sonuç geldi. Çok çok şükür Allah'ıma temiz geldi sonuçlar. Veee benim de oğluşum oluyor inşallah 12.haftada kız gibi demişlerdi ama erkekmiş. sağlıklı olsun inşallah.

bende öleydim 1 haftadır başağrısı dışında hepsi geçti benim inşallah sizinkilerde geçer. İnsan çok rahatlıyor hatta şey diyorlardı iştahın yerine gelir yemediklerini bile yersin diye inanmıyordum gerçektende öyle oluyormuş.

Günaydın mutlu bebişlerin mutlu ve güzel anneleri. Çatlamamak için yağlandım paklandım çıktım dışarı bizim burda hava epey soğuk ellerim çatladı ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…