@bagnurcum gunaydin bende surekli ekşi yedim ve cok bulantim vardi oglusum olacak. cin takvimi de tuttu. bu ozellikler erkek die biliyirdum :)tşk ederim cnm .daha onceden gittiğimde göstermemişti.hiç bi tahminimiz olmadı ama ben hiç tatlı yemedim hala ekşi yiyorum.bide kız bebeklerde bulantı çok olurmuş dediler benimde çok bulantım oldu haa oluyor çin takvimi kız dedi ee falcıda kız dedi:)))ama bizi fena yanılttı sıpa:)))
göbeğimde çizgiler olusuyor kısa cızgıler normal derımden bıraz daha parlakÇatlama nasil canim ?tarif edermisin?
Bir tembelde benim, bende hicbirsey almadim, aslinda almayi cok istiyorum ama cinsiyeti tam ogrenmeyince biseyler alamiyorum. Dun hastane cikisi bi corap alayim dedim ama esimin ise yetismesi gerekiyodu apar topar eve birakti beni, annem ve babam dayanamiyolar ilk torun olacagi icin onlar almaya basladilar biseyler ama hep beyaz renk
Canim bende senin gibi dusunuyorum Rabbim nasip ederse normal dogum istiyorum ama simdiden dogum anini dusununce korkmuyo degilim o yuzden dusunmemeye calisiyorum. Mutlu sonu bekliyorum, bebegimin kucagimda olacagi gunu.
Oğlumu normal dogurdum yaklaşık 20 saat sancı çektim, ama masada çok kalmadim,kendimde ebe olduğum için ebeleri dinledim oglusum 10 dakikada doğdu,bu bebeğim içinde normal istiyorum.ameliyat fikri beni çok korkutuyor.allah gönlümüze gore verir insallah
Gunaydinn kizlar!! Rojda nasilsin dinleniyorsun degil mi sonraki kontrolune kadar cikacak o plasenta yukari insallah.benimde kasilma gormustu rahimde doktor istirahat vermisti bugun kontrol var umarim duzelmistir.gunaydiin herkeseeee
Günaydınlar herkeseeee
@bagnurcum gunaydin bende surekli ekşi yedim ve cok bulantim vardi oglusum olacak. cin takvimi de tuttu. bu ozellikler erkek die biliyirdum :)
Bir tembelde benim, bende hicbirsey almadim, aslinda almayi cok istiyorum ama cinsiyeti tam ogrenmeyince biseyler alamiyorum. Dun hastane cikisi bi corap alayim dedim ama esimin ise yetismesi gerekiyodu apar topar eve birakti beni, annem ve babam dayanamiyolar ilk torun olacagi icin onlar almaya basladilar biseyler ama hep beyaz renk
epidural tehlikeli geliyor bana omurilikten igneyi vuruyorlar belden asagin uyusuyor evet normal dogum yapiyor ve onun kadar aci cekmiyorsun ikinma fln epiduraldada var yapan arkadaslarim bel ağrılarının gecmedigini soyluyorlar hep.benim mecbur sezeryan, onun disinda bi secenegim yokda sizler icin paylasayim dedim .
2 hafya cokmus benimde ilerdeymia ama 1 hafta 2 haftayi sende duydum ilk masallah nazar degmwsin.birde erkek bebek onden gidermissana hic tahmin demi yapilmadi
göbeğimde çizgiler olusuyor kısa cızgıler normal derımden bıraz daha parlak
Günaydın herkese
Bende dün akşam ilk alışverişimi hamile pantolonu ile yaptım ( LCW - 50 TL )
Bebek için de beyaz yerine renkli istediğimden beklemedeyim 17.10.2014 detaylı günü belli olacak inşallah
Teşekkür ederim bilgi için, epidurale gerek yok o zaman.
Ben normalden korkuyorum sezeryan diyordum ama sağlık açısından normal öneriyo herkes
Devlet hastanesine gittiğimden midir nedir cinsiyet tahmini bile olmadı
Özel için de ayrıca izin almak istemedim
Detaylım 17.10 da onu bekliyorum
Gunaydin canim ben ozele gidiyorum doktorum garantici oldugu icin tahminini bile %51 yapti onuda ben istemedim ogrenmeyi. Benimde kontrolum 17sinde insallah guzel haberler aliriz
Geçmiş olsun Burcu
Bişey kullanıyor muydun peki
dalin bebe yağı mor kutu ama devamlı kullanmıyordum dun bakınca aynaya gordum artık devamlı kullancam :)
Ben LCW den hiç pantolon almamıştım
Ve hiç hamile giyim için alışveriş yapmamıştım
Dün aldım bir tane kot, çok rahatmış
Ne bol ne dar paçası da orta bişey aldım ama taşlanmış güzel bi model
güle güle kullan cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?