Teşekkür ederim :) sırada bebek alışverişi var inşallah, o daha eğlenceli :)
güle güle giy canım.Günaydın herkese
Bende dün akşam ilk alışverişimi hamile pantolonu ile yaptım ( LCW - 50 TL )
Bebek için de beyaz yerine renkli istediğimden beklemedeyim 17.10.2014 detaylı günü belli olacak inşallah
Teşekkür ederim bilgi için, epidurale gerek yok o zaman.
Ben normalden korkuyorum sezeryan diyordum ama sağlık açısından normal öneriyo herkes
Devlet hastanesine gittiğimden midir nedir cinsiyet tahmini bile olmadı
Özel için de ayrıca izin almak istemedim
Detaylım 17.10 da onu bekliyorum
henuz bebek için bende daha hiç bişey almadım acele etmek istemiyorum herkes 6. aydan once bişey alma diyor artık bayram sonra bakarım yavaş yavaş.:)
güle güle giy canım.
Kızlar bebişler kendini yavaş yaqvaş gösteriyorken bişi sorcam ikili testte free b hcg 50dan az cok olayı tuttu mu istatislik yapıorum
Ben LCW den hiç pantolon almamıştım
Ve hiç hamile giyim için alışveriş yapmamıştım
Dün aldım bir tane kot, çok rahatmış
Ne bol ne dar paçası da orta bişey aldım ama taşlanmış güzel bi model
dalin bebe yağı mor kutu ama devamlı kullanmıyordum dun bakınca aynaya gordum artık devamlı kullancam :)
Yaşasın izmirlileri buldum durun bi sarılayımburçe hoşgeldin bu arada mide bulantısı bende de var ve hala iştahsızım bu canımı sıkıyor zaten bebeğim küçük zayıf bir bebiş doğurmak istemiyorum. Neyse sağlıklı olsun da
geçmiş olsun canım :)bende dün başladım bırakmamak lazım, cildim çok acıyo demiştim ya çok şükür geçti gerildiğinden acıyomuş
güle güle kullan canım gerçekten çok rahat oluyolar :) daha önce işkence yapmışım kendime
gerçi ne yaparsan yap çatlar diyorlar amaBende epey akdattım
Kaşınma başlayınca tırstım
3 gündür lierac ve o mor kutudan kullanıyorum
geçmiş olsun canım :)
ben alışveriş yaptım ufaktan.gerçi oğlumdan kalanları kullanacak epey parça ama yeni bebeğe yeni eşyalar da alınması görüşündeyim oğlumun 0-3 ay kıyafeti cok azdı cok zorlanmıştıkm bu sefer 0-3 hatta 0-1 ay yenidoğan bile aldımher gün devamlı yıkanıyor kurudu kurumadı stresi istemedim ciciler sayfasına bayramda yüklerim kısmet olursa.bir de ilk kez burda kk da alışveriş yaptım sıfır etiketli bebek kıyafetleri aldım yazıştığım bayan da annemlerin arka apartmanında komşuymuş gittim gördüm elden aldım cok iyi oldu kanz,c&a tulumları içli dışlı takımları ortalama 10 tl civarına almış oldum.ben çalıştığım için ve oğlum da olduğu için öyle sık alışverişe çıkma imkanım yok.ikili takımlar alacağım sadece onları da artık kısmetse sona doğru alırım.
günaydın annişler... dün gece midemin de iyi olmasını fırsat bilip biraz yemeği fazla kaçırdım sanırım. Resmen gazdan ve hazımsızlıktan ölüyorum sandım. Tabi sonra vücut öğütemeyince kabusum ishal ve kusmalara bıraktı yerini. siz siz olun benim yaptığımı yapmayın özellikle akşam saatlerinde gaz yapabilme ihtimali olan gıdalardan uzak durun. Kalp krizi geçiriyorum sandım resmen... şimdi daha iyiyim çok şükür ama bu saatlerde de sabah bulantılarıyla mücadelem devam etmekte
Bi kere bana da oldu hemde misafirlikteydim
Sofradan da kalkamadım ama tabağım biter bitmez soluğu lavaboda aldım
İnsan biz böyleysek gaz yüzünden, bebek nasıl dayansın diyo. Doğunca gazdan çok ağlıyolar ya şimdi anladım
Günaydın kızlar. Markafonide hamile giyim var. ilgilenenler bakabilir.
Maternit21 testi yaptırmıştık, kromozom testi. Dün sonuç geldi. Çok çok şükür Allah'ıma temiz geldi sonuçlar. Veee benim de oğluşum oluyor inşallah12.haftada kız gibi demişlerdi ama erkekmiş. sağlıklı olsun inşallah.
evet berbat bir his. yazık o minnakların hakkı var demek ki o kadar bağırıyorlar. Bağırınca geçeceğini bilsem ben bile bağırırdım gerçekteninşallah bizim mart bebişlerinin çok gaz problemi olmaz
hoşbuldummm :))) bebeğin beslenemiyor diye endişelenme benim doktorum hep bunu söylüyor. onlar bizim depolarımızdan ihtiyacı olan vitamini alıyorlar. Beslenemediğimizde biz halsiz düşüyoruz. merak etme bebişin büyüyordur sağlıkla. bir de şöyle demişti doktorum mesela ceviz faydalıdır senin yediğin bir ceviz ona on gün yeter o minicik zaten. şu sıralar bebeklerimiz portakal büyüklüğünde düşünsene ne kadar çok besine ihtiyaç duyabilirgönlünü ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?