2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

güle güle giy canım.

ben alışveriş yaptım ufaktan.gerçi oğlumdan kalanları kullanacak epey parça ama yeni bebeğe yeni eşyalar da alınması görüşündeyim oğlumun 0-3 ay kıyafeti cok azdı cok zorlanmıştıkm bu sefer 0-3 hatta 0-1 ay yenidoğan bile aldımher gün devamlı yıkanıyor kurudu kurumadı stresi istemedim ciciler sayfasına bayramda yüklerim kısmet olursa.bir de ilk kez burda kk da alışveriş yaptım sıfır etiketli bebek kıyafetleri aldım yazıştığım bayan da annemlerin arka apartmanında komşuymuş gittim gördüm elden aldım cok iyi oldu kanz,c&a tulumları içli dışlı takımları ortalama 10 tl civarına almış oldum.ben çalıştığım için ve oğlum da olduğu için öyle sık alışverişe çıkma imkanım yok.ikili takımlar alacağım sadece onları da artık kısmetse sona doğru alırım.

Kızlar bebişler kendini yavaş yaqvaş gösteriyorken bişi sorcam ikili testte free b hcg 50dan az cok olayı tuttu mu istatislik yapıorum

güle güle kullan canım gerçekten çok rahat oluyolar :) daha önce işkence yapmışım kendime

hoşbuldummm :))) bebeğin beslenemiyor diye endişelenme benim doktorum hep bunu söylüyor. onlar bizim depolarımızdan ihtiyacı olan vitamini alıyorlar. Beslenemediğimizde biz halsiz düşüyoruz. merak etme bebişin büyüyordur sağlıkla. bir de şöyle demişti doktorum mesela ceviz faydalıdır senin yediğin bir ceviz ona on gün yeter o minicik zaten. şu sıralar bebeklerimiz portakal büyüklüğünde düşünsene ne kadar çok besine ihtiyaç duyabilir gönlünü ferah tut

günaydın annişler... dün gece midemin de iyi olmasını fırsat bilip biraz yemeği fazla kaçırdım sanırım. Resmen gazdan ve hazımsızlıktan ölüyorum sandım. Tabi sonra vücut öğütemeyince kabusum ishal ve kusmalara bıraktı yerini. siz siz olun benim yaptığımı yapmayın özellikle akşam saatlerinde gaz yapabilme ihtimali olan gıdalardan uzak durun. Kalp krizi geçiriyorum sandım resmen... şimdi daha iyiyim çok şükür ama bu saatlerde de sabah bulantılarıyla mücadelem devam etmekte

0-1 ayda mı alalım ben çok minik olur hemen küçülür diye 3 aydan başlamayı düşünüyordum
Bi de bişey sormak istiyorum
0-1 ne gidiyo en çok mesela 5 li setlerden mi

Bi kere bana da oldu hemde misafirlikteydim
Sofradan da kalkamadım ama tabağım biter bitmez soluğu lavaboda aldım
İnsan biz böyleysek gaz yüzünden, bebek nasıl dayansın diyo. Doğunca gazdan çok ağlıyolar ya şimdi anladım

evet berbat bir his. yazık o minnakların hakkı var demek ki o kadar bağırıyorlar. Bağırınca geçeceğini bilsem ben bile bağırırdım gerçekten inşallah bizim mart bebişlerinin çok gaz problemi olmaz

gözün aydın cnm .oğluşunda hayırlı olsun...

Epiduralden korkmayın kızlar yapan anesteziste bağlı o ağrılar falan. Bende hiç olmadı doğum yapacağınız hastaneyi iyi araştırın ve epidural takılırken de kendinizi sıkmamanız çok önemli. Ben masaya oturduğumda doğum kasılmalarım vardı iki sancı arası pıt diye taktılar çok şükür sorun yaşamadım. Epidural büyük rahatlık çabuk açılıyor ayaklar doğumdan sonra ve belden yapılan ağrı kesicilerle dikiş sancısını en az şekilde hissediyorsunuz.

Sağol canım endişelenmemek elde değil bir de ben emzirme döneminde hamile kaldığım için ne kadar depom vardır bilemiyorum. İnşallah sağlıkla gelişiyordur yarın görücem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…