2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba ben de özelden de yazdım size ama... beni de ekler misiniz listeye geç mi kaldım yoksa

Sorum güme gitmesin lütfennn cevap verenlere teşekkürler free b hcg tuttu mu tutmadı mı şuan tuttu 1 var fatmaipek

Sorum güme gitmesin lütfennn cevap verenlere teşekkürler free b hcg tuttu mu tutmadı mı şuan tuttu 1 var fatmaipek
benim tutmadı ya benim çin takvimi dışında hiçbişey tutmadı benimki kız free beta tutmadı kalp atışı tutmadı bulantı olurmuş bende olmadı karnım sivri tüylenme oldu herşey erkek derken doktor kız deyince şaşırdık 2 dir de kız diyo valla umarım değişmez :) sonradan pipi pörtlemesin de gösterdi gerçi kızlık organını ama ...

Onların içerde düğmeli ayarları var belki ordan ayarlayabilirsiniz.eşler bu konuda aynı demekki benim eşimde de hep aynı mantık var 2 beden büyük al modunda hep:)
:) Demekki yalnız değilim :) Canım düğmeden karın kısmı ayarlanıyor ama bacak kısmı ve kasık kısmı erkek koru gibi :)

Herkese günaydın gün benim için geç ve yorgun başladı umarım güzel gider..

Onların içerde düğmeli ayarları var belki ordan ayarlayabilirsiniz.eşler bu konuda aynı demekki benim eşimde de hep aynı mantık var 2 beden büyük al modunda hep:)

Dun bu dugme olayini okudugumda benim LCW pantolonda yok dmk ki butiklerde oluo dugme dedim. Bugun giyerken de bi baktim belinin yan kismindan lastik cikmis aaa sokulmus herhalde diye bakarken ilikleri buldum daraltip dugmeledim bi guzel, super rahat ettim tam bedenime gore oldu simdi.... Meger bosa pantolobumu ceke ceke geziyomusim:) :)

bende lcw ilk aldığımda çok aramıştım :)

Bende de yok ki düğme
Ben mi bulamıyorum yoksa : D

selam kızlar nasılsınız pazar günü acillik olmuştum idrar yolu enfeksiyonu demişti acildeki doktor. pazartrsi sabah doktora gittim ve hastaneye yattım daha yeni çıkış verdiler. üşütmeye bağlı kasılmaktan bebek rahim ağzına yönelmiş kasıklarım ondan ağrıyormuş. düşük riski var dedi .4 tane serum yedim ilaçlar içtim. acildeki doktoru dinleyip kendi doktoruma gitmesem kim bilir neler olacaktı kasık ağrısını dikkate alın hastanede yatmak cok zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…