2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sorum güme gitmesin lütfennn cevap verenlere teşekkürler free b hcg tuttu mu tutmadı mı şuan tuttu 1 var fatmaipek

Merhabalar herkese :)

Benim kız bebek. 16. hafta kontrolde belli oldu. Şu an 18.hafta içerisindeyim.
İkili testte BHCG 127 :)

Kızlar bugun sabah kontrolumuz vardı ikili testimiz guzel çıkmış veeee cinsiyetimizi öğrendik %99 kız olacak dedi doktorumuz :) duydugum andaki mutluluğumu anlatamam :)

Bu arada listeyi guncellemissiniz hangi arkadasımız yaptıysa beni de ekleyebilir mı :)

kızlar dün kontrolüm vardı her şey yolunda oğlan olduğu kesinleşti bebişimin hareketlerini net hissediyorum 12. haftamdan itibaren zayıfm ondan olabilirmiş erken hissetmem bu arada grib oldum napacam ben ne içcem yardım edinbana

çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin:)

Cuma günü çalışıyormısunuz özel sektördekiler bizimkiler daha birşey söylemediler.

K
Beni de pazar gunu aynı stres sarmıştı ilk bebeğimi 8 haftalikken kaybetmiştim belirtiler kaybolmuştu. 15. Haftaya geldim hala kaybetme korkusu geçmedi. Gogus ağrılarım benim de azaldı ve bugun kontrolum vardı her sey güzeldi. Ben de sizler gibi panik bi havadayim ama birbirimize burdan destek olarak bu havadan kurtulmaya çalısmamız gerekiyor. Düşünmemeye çalışalım boyle seyleri

benımde yasım 23. ılk bebegım ınsallah. cınsıyetı henuz ogrenemedım:)

Kızlar bugun sabah kontrolumuz vardı ikili testimiz guzel çıkmış veeee cinsiyetimizi öğrendik %99 kız olacak dedi doktorumuz :) duydugum andaki mutluluğumu anlatamam :)

gözün aydın canım, hayırlı olsun:)

gözün aydın canım, hayırlı olsun birde geçmiş olsun:) bol bol dinlen dinlenmeyince geçmiyo malesef kuşburnu, ıhlamur iç, bol meyve ye c vitamini olanlardan özellikle:)

hamıle olunca bu yemek ısıne dırek bır cozum gelse...
hep eglencelı seyler yesek guzel... bız zahmet etmeden:)

Bende 27 yaş - İstanbul

Evet belli değil diye annem ve kayınvalidem de bişey alamadı şükür
Alsalar tahmin değişse kötü olurdu :)
Ben zaten fazla panik yapmıyorum, beklerim

Aynen bizimkilerde oyle bise almadilar kesinlesmedi diye :) bebegimin suan sadece alt açma bezleri varya paket oblardan var bide arkadasim hediye almis birtane ust o var :))) bende bekliyorum :)

Sorum güme gitmesin lütfennn cevap verenlere teşekkürler free b hcg tuttu mu tutmadı mı şuan tuttu 1 var fatmaipek

Benim kesi lesmedi sadece erkkr tahmin etmisti dr. Free bhcg degerimde yanlis hatirlamiyorsam 44.4 tü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…