2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canim

Gunaydinn kizlar!! Rojda nasilsin dinleniyorsun degil mi sonraki kontrolune kadar cikacak o plasenta yukari insallah.benimde kasilma gormustu rahimde doktor istirahat vermisti bugun kontrol var umarim duzelmistir.
sagol canim evet dinleniyorm. insallah çıkmıştır yukari bugun aksam kontrolm var benimde dua edin lutfen.

:) ben ikiz hamileyim bir de kabız ve gaz sıkıntısı çok yaşadım,o nedenle erken başladım hamile giyime öğrendim epey:)güle güle giy canım,rahat etmene sevindim..

Çok geçmiş olsun
Enfeksiyon için de bol su içmekte fayda var

sagol canim evet dinleniyorm. insallah çıkmıştır yukari bugun aksam kontrolm var benimde dua edin lutfen.

Allah acil şifalar versin

Kızlar benim göğüslerim kıpkırmızıydı,damarla doluydu her tarafı ve müthiş acıyodu.birkaçgündür damarlar gitti hassasiyet nispeten azaldı ama hala kocamanlar.normal mi bu durum,ilk üç ayın sıkıntısımıydı o acaba??

Ben çok beyazım
Hamile dğeilken bile damarlaırm sayılıyodu, hala öyle
O yüzden bilemiyorum

arkadaşlar bugun bende hem çok uykusuz hissediyorum,başım ağrıyor bide çok geniz akıntım var (

Canim cok gecmis olsun, hastaneden cikmissin insallah hersey yoluna girmistir

geçmiş olsun böyle durumlarda içtiğin su miktarını arttır demişlerdi bana bi dene istersen
o kadar çok içiyorumki koca mide oluyor akşama kadar :) Teşekkürler.

Geçmiş olsun
Baş ağrısı için parol verilebiliyormuş hamilelere

Parolu bilmiyordum canım , sağol dr uma danışıcam. Teşekkürler.

geçmiş olsun cnm.bana da dr ağrın olursa minoset içebilirsin demişti.

Aklıma gelmedi o anda minoset , saol teşekkürler.

26 KIZ VE 32 ERKEK ile listemiz güncellenmiştir.

Merhaba, İstanbul , yaşım 30 , 2.ci bebeğim , 16 mart 2014 :)

Ben de dünden beri bunun stresini yaşıyorum, göğüs acılarım geçti, kasık ağrımda olmuyor eskisi gibi, normal mi değil mi merak ediyorum.

Acaba
Ben de dünden beri bunun stresini yaşıyorum, göğüs acılarım geçti, kasık ağrımda olmuyor eskisi gibi, normal mi değil mi merak ediyorum.
ilk üç aymı öyle abartılı oluyo belirtiler.hani derler ya 2. Üç ay çok rahat geçer ondanmı acaba.

Acaba

ilk üç aymı öyle abartılı oluyo belirtiler.hani derler ya 2. Üç ay çok rahat geçer ondanmı acaba.
İnternette 2. üç ayda belirtiler azalır yazmışlar aslında. Ama ben ilk bebeğimi 9 haftalıkken kaybettiğimde de belirtilerim geçmişti o yüzden stres yapıyorum sanırım. 2014 mart annesi olamadım rabbim inş 2015 mart annesi olmayı nasip eder, bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza.

çok çok geçmiş olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…