Ciciler i hayırlı olsun oglusun aKizlarr dayanamıyorum Oglusum olucak insallah ve ben oglusuma ciciler aldim..
Çok geçmiş olsun canimselam kızlar nasılsınız pazar günü acillik olmuştum idrar yolu enfeksiyonu demişti acildeki doktor. pazartrsi sabah doktora gittim ve hastaneye yattım daha yeni çıkış verdiler. üşütmeye bağlı kasılmaktan bebek rahim ağzına yönelmiş kasıklarım ondan ağrıyormuş. düşük riski var dedi .4 tane serum yedim ilaçlar içtim. acildeki doktoru dinleyip kendi doktoruma gitmesem kim bilir neler olacaktıkasık ağrısını dikkate alın hastanede yatmak cok zormuş
sagol canim evet dinleniyorm. insallah çıkmıştır yukari bugun aksam kontrolm var benimde dua edin lutfen.Gunaydinn kizlar!! Rojda nasilsin dinleniyorsun degil mi sonraki kontrolune kadar cikacak o plasenta yukari insallah.benimde kasilma gormustu rahimde doktor istirahat vermisti bugun kontrol var umarim duzelmistir.
:) ben ikiz hamileyim bir de kabız ve gaz sıkıntısı çok yaşadım,o nedenle erken başladım hamile giyime öğrendim epey:)güle güle giy canım,rahat etmene sevindim..Dun bu dugme olayini okudugumda benim LCW pantolonda yok dmk ki butiklerde oluo dugme dedim. Bugun giyerken de bi baktim belinin yan kismindan lastik cikmis aaa sokulmus herhalde diye bakarken ilikleri buldum daraltip dugmeledim bi guzel, super rahat ettim tam bedenime gore oldu simdi.... Meger bosa pantolobumu ceke ceke geziyomusim:) :)
selam kızlar nasılsınız pazar günü acillik olmuştum idrar yolu enfeksiyonu demişti acildeki doktor. pazartrsi sabah doktora gittim ve hastaneye yattım daha yeni çıkış verdiler. üşütmeye bağlı kasılmaktan bebek rahim ağzına yönelmiş kasıklarım ondan ağrıyormuş. düşük riski var dedi .4 tane serum yedim ilaçlar içtim. acildeki doktoru dinleyip kendi doktoruma gitmesem kim bilir neler olacaktıkasık ağrısını dikkate alın hastanede yatmak cok zormuş
sagol canim evet dinleniyorm. insallah çıkmıştır yukari bugun aksam kontrolm var benimde dua edin lutfen.
benim 110 du erkek dedi dr.Kızlar bebişler kendini yavaş yaqvaş gösteriyorken bişi sorcam ikili testte free b hcg 50dan az cok olayı tuttu mu istatislik yapıorum
Kızlar benim göğüslerim kıpkırmızıydı,damarla doluydu her tarafı ve müthiş acıyodu.birkaçgündür damarlar gitti hassasiyet nispeten azaldı ama hala kocamanlar.normal mi bu durum,ilk üç ayın sıkıntısımıydı o acaba??
benim 110 du erkek dedi dr.
canım işte enfeksiyon yokmuş idrarım temiz doktorun hatası yani .bebek baş aşağı durup rahım ağzını zorluyomuş ağrı ondan oluyomuşÇok geçmiş olsun
Enfeksiyon için de bol su içmekte fayda var
Allah acil şifalar versin
Ciciler i hayırlı olsun oglusun a
selam kızlar nasılsınız pazar günü acillik olmuştum idrar yolu enfeksiyonu demişti acildeki doktor. pazartrsi sabah doktora gittim ve hastaneye yattım daha yeni çıkış verdiler. üşütmeye bağlı kasılmaktan bebek rahim ağzına yönelmiş kasıklarım ondan ağrıyormuş. düşük riski var dedi .4 tane serum yedim ilaçlar içtim. acildeki doktoru dinleyip kendi doktoruma gitmesem kim bilir neler olacaktıkasık ağrısını dikkate alın hastanede yatmak cok zormuş
o kadar çok içiyorumki koca mide oluyor akşama kadar :) Teşekkürler.geçmiş olsun böyle durumlarda içtiğin su miktarını arttır demişlerdi bana bi dene istersen
Geçmiş olsun
Baş ağrısı için parol verilebiliyormuş hamilelere
geçmiş olsun cnm.bana da dr ağrın olursa minoset içebilirsin demişti.
26 KIZ VE 32 ERKEK ile listemiz güncellenmiştir.
bana soğuk kompres iyi geliyor.Benim hergün başım ağrıyor.Ama bazen çok şiddetli vuruyor.
Ben de dünden beri bunun stresini yaşıyorum, göğüs acılarım geçti, kasık ağrımda olmuyor eskisi gibi, normal mi değil mi merak ediyorum.Kızlar benim göğüslerim kıpkırmızıydı,damarla doluydu her tarafı ve müthiş acıyodu.birkaçgündür damarlar gitti hassasiyet nispeten azaldı ama hala kocamanlar.normal mi bu durum,ilk üç ayın sıkıntısımıydı o acaba??
benimde göz kapaklarım kapanıyor hic calısmak ıstemıyorum, bugun de hava biraz sıcak gibiarkadaşlar bugun bende hem çok uykusuz hissediyorum,başım ağrıyor bide çok geniz akıntım var(
ilk üç aymı öyle abartılı oluyo belirtiler.hani derler ya 2. Üç ay çok rahat geçer ondanmı acaba.Ben de dünden beri bunun stresini yaşıyorum, göğüs acılarım geçti, kasık ağrımda olmuyor eskisi gibi, normal mi değil mi merak ediyorum.
İnternette 2. üç ayda belirtiler azalır yazmışlar aslında. Ama ben ilk bebeğimi 9 haftalıkken kaybettiğimde de belirtilerim geçmişti o yüzden stres yapıyorum sanırım. 2014 mart annesi olamadım rabbim inş 2015 mart annesi olmayı nasip eder, bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza.Acaba
ilk üç aymı öyle abartılı oluyo belirtiler.hani derler ya 2. Üç ay çok rahat geçer ondanmı acaba.
çok çok geçmiş olsun canım...selam kızlar nasılsınız pazar günü acillik olmuştum idrar yolu enfeksiyonu demişti acildeki doktor. pazartrsi sabah doktora gittim ve hastaneye yattım daha yeni çıkış verdiler. üşütmeye bağlı kasılmaktan bebek rahim ağzına yönelmiş kasıklarım ondan ağrıyormuş. düşük riski var dedi .4 tane serum yedim ilaçlar içtim. acildeki doktoru dinleyip kendi doktoruma gitmesem kim bilir neler olacaktıkasık ağrısını dikkate alın hastanede yatmak cok zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?