Ben gecen başım agriyordu. Parol kullandim. Doktorum da ablam da (ablam dr) kullanabilirsin demişti. Geçmis olsunSelam bayanlar
Günaydın
İki gündür başağrısıyla cebelleşiyorum resmen , çinyağı hakgetire... İlaç kullanamamak ne kötüymüş...
hamıle olunca bu yemek ısıne dırek bır cozum gelse...
hep eglencelı seyler yesek guzel... bız zahmet etmeden:)
ahh cnm ne güzell olurdu :)
Bana karnım dik diye her gören erkek kesin diyo ama bilemiyorum
F-bhcg de 30
kızlar benim ikili testte fb-hcg değerim 27,9 fakat doktor kız dedi :?Benim kesi lesmedi sadece erkkr tahmin etmisti dr. Free bhcg degerimde yanlis hatirlamiyorsam 44.4 tü
ne diyorsun :) vallahi çok şanslısın.o konuda çook şanslıyım sağolsun genelde eşim yapıyor, hakkını ödeyemem valla:)
gecmıs olsunKarnımdaki ağrılar tekrar başladı
Çok geçmiş olsun canim
Ben gecen başım agriyordu. Parol kullandim. Doktorum da ablam da (ablam dr) kullanabilirsin demişti. Geçmis olsun
ne diyorsun :) vallahi çok şanslısın.
Karnımdaki ağrılar tekrar başladı
Banada iyle diyorlar ya :) buarada bende lcw dan pantolon almıştım tam doldurmuyorum içini ama giyiniyorum cok rahat :) sanirim ayni pantolon almis olabiliriz :) kilo aldinmi peki senin haftan daha ilerde merakettim oyuzden
Sag
Sago canim ama yanlis alarmmis. Hala belli degil. Benim dikkatsizligime bagli test sonucunu yanlış yorumlamisim
canım işte enfeksiyon yokmuş idrarım temiz doktorun hatası yani .bebek baş aşağı durup rahım ağzını zorluyomuş ağrı ondan oluyomuş
Aynen bizimkilerde oyle bise almadilar kesinlesmedi diye :) bebegimin suan sadece alt açma bezleri varya paket oblardan var bide arkadasim hediye almis birtane ust o var :))) bende bekliyorum :)
3 kilo aldım
2 hafta da önden gidiyo dediler
bende rahatladım, bol ama olsun önümüzdeki aylarda da giyeriz :)
3 kilo cok normal bu haftaya :) bende galiba 1 kilo aldim ama hergun degisiyor tarti emin olamadim yarint dr tartisinda belli olur gerci:)
Çok geçmiş olsun doktorlara da güven olmuyo
Bende diyorum çok mu rahatım
Başlıyım ufak ufak alt açma, battaniye, emzirme önlüğü vs. sarı renkte almaya ama
canım benim büyük geçmiş olsun inşallah kısa zamanda atlatırsınızselam kızlar nasılsınız pazar günü acillik olmuştum idrar yolu enfeksiyonu demişti acildeki doktor. pazartrsi sabah doktora gittim ve hastaneye yattım daha yeni çıkış verdiler. üşütmeye bağlı kasılmaktan bebek rahim ağzına yönelmiş kasıklarım ondan ağrıyormuş. düşük riski var dedi .4 tane serum yedim ilaçlar içtim. acildeki doktoru dinleyip kendi doktoruma gitmesem kim bilir neler olacaktıkasık ağrısını dikkate alın hastanede yatmak cok zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?