2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam bayanlar

Günaydın

İki gündür başağrısıyla cebelleşiyorum resmen , çinyağı hakgetire... İlaç kullanamamak ne kötüymüş...
Ben gecen başım agriyordu. Parol kullandim. Doktorum da ablam da (ablam dr) kullanabilirsin demişti. Geçmis olsun

Bana karnım dik diye her gören erkek kesin diyo ama bilemiyorum

F-bhcg de 30

Banada iyle diyorlar ya :) buarada bende lcw dan pantolon almıştım tam doldurmuyorum içini ama giyiniyorum cok rahat :) sanirim ayni pantolon almis olabiliriz :) kilo aldinmi peki senin haftan daha ilerde merakettim oyuzden

Ben gecen başım agriyordu. Parol kullandim. Doktorum da ablam da (ablam dr) kullanabilirsin demişti. Geçmis olsun

Yaaa minoseti kızımda kendi drum söylemişti ama parolu ikinci duyuşum , teşekkürler.

merhabalar. uzun zamandır giremedim foruma. Kızım olacağını öğrendim. rabbim gönlüme göre verdi. 3lü tarama sonucum 1/281 çıktı. kendi doktorum birsey demedi kontrol amaçlı ayrıntılı ultrason istedi. ordakiler 300 ün altında çıkanları riskli kabul edip amniyosentez önerdiler kabul etmedim.sadece ultrasonla baktılar 1 ay sonrasına gün verdiler tekrar bakılacakmış. Riskimin çok yüksek olmaması 2li taramamın iyi çıkması içimi ferahlatıyor. Rabbim hayırlısını nasip etsin sağlık versin

kizlar selam,

Cuma gunu cinsiyetini ögrenicez, doktorda randevumuz var. cok heycanliyim ayni zamanda merakli :)
Ama ben cok sabirsizim cuma ya kadar nasil beklicem ben.

Banada iyle diyorlar ya :) buarada bende lcw dan pantolon almıştım tam doldurmuyorum içini ama giyiniyorum cok rahat :) sanirim ayni pantolon almis olabiliriz :) kilo aldinmi peki senin haftan daha ilerde merakettim oyuzden

3 kilo aldım
2 hafta da önden gidiyo dediler

bende rahatladım, bol ama olsun önümüzdeki aylarda da giyeriz :)

canım işte enfeksiyon yokmuş idrarım temiz doktorun hatası yani .bebek baş aşağı durup rahım ağzını zorluyomuş ağrı ondan oluyomuş

Çok geçmiş olsun doktorlara da güven olmuyo

Aynen bizimkilerde oyle bise almadilar kesinlesmedi diye :) bebegimin suan sadece alt açma bezleri varya paket oblardan var bide arkadasim hediye almis birtane ust o var :))) bende bekliyorum :)

Bende diyorum çok mu rahatım
Başlıyım ufak ufak alt açma, battaniye, emzirme önlüğü vs. sarı renkte almaya ama

3 kilo aldım
2 hafta da önden gidiyo dediler

bende rahatladım, bol ama olsun önümüzdeki aylarda da giyeriz :)

3 kilo cok normal bu haftaya :) bende galiba 1 kilo aldim ama hergun degisiyor tarti emin olamadim yarint dr tartisinda belli olur gerci:)

3 kilo cok normal bu haftaya :) bende galiba 1 kilo aldim ama hergun degisiyor tarti emin olamadim yarint dr tartisinda belli olur gerci:)

16 dan sonra almaya başlamıştım bende
Herkes iyisin diyor da ben kendimi fil gibi hissediyorum : D
Hiç alışık değilim diye
Bi de şişkinlikte oluyo bazen

Çok geçmiş olsun doktorlara da güven olmuyo

Bende diyorum çok mu rahatım
Başlıyım ufak ufak alt açma, battaniye, emzirme önlüğü vs. sarı renkte almaya ama

ivir ziviri almak lazim aslinda kucuk seyleri fln bi anda toplu aliaveris yapilmayacaksa bence ufak ufak almalıyız bende baslicam ins yarinda cinsiyet kesinlesirse iyi olur :)

canım benim büyük geçmiş olsun inşallah kısa zamanda atlatırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…