2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen çatlarsa ne yaparsan yap çatlıyormus ama tabi önlem almakta fayda var

Ben kaşınma olunca kaşımıyorum hemen lierac veya bebe yağı sürüyorum evdeysem

Hastaneden hastaneye değişiyo sanırım
Kimisinin kendi doktoru da bakıyomuş, öyle ise o gün baktırman mümkün çünkü..

Yok aynı dr bakmıyor , baska bı doktor bakılıyor perınatalog mu ne denıyor sanırım o bakacakmıs kendı doktorum randevu al dedıgınde alacagım , zaten doktora gıttıgımde 17+6 olmus olacagım daha erken dıe bılıyorum

Hoşgeldin :)

Evet 20-24 hafta arası

kızlarr benim bebiş erkekmiş kesinleştii.... :) detaylı ultrasonumuzda temiz çıktı.19+3 günlük ve 330 gram olmuş bebişimiz

gozun aydın =) sana kız demıslerdı sanırım dımı yanlısmı hatırlıyorum , saglıkla gelsın prensin inş

bu hfta amma çok tersi cıktı cinsiyetlerin bu kız denilip erkek çıkanların 12. 13. hafta usgleri varsa koyarmısnız arkadaşlar nub bizi yanıltıyor mu emin olalım

daha sola yatmak için çok erken bence.ben yatamam sola,şimdilik sağa yatıyorum ama ilerledikçe sola yatmaya çalışacağım artık.

bence seninki erkek

Bılemedım kı kuzum ya herkes aynı senın gıbı erkek dıyor, napalım kız erkek belırtılerınımı yazsınlar kızı olan erkek kı olanlar =))) o doktor kafamı karıstırdı kesın demezdı heralde emın olmasa yaw =)

Doktora yanılma payınız nedir diye sordum 17. haftadan sonra binde bir dedi.. Doktordan doktora ne kadar çok değişiyor.

Benim kuzumda kız olacak henüz kesin değil ama ben ilk andan itibaren hep kız hissetmiştim. Bir de bebeğimin kesesinde amniyotik bant oluşmuş kızlar, inş problemsiz bitirebiliriz gebeliği.

Benim kuzumda kız olacak henüz kesin değil ama ben ilk andan itibaren hep kız hissetmiştim. Bir de bebeğimin kesesinde amniyotik bant oluşmuş kızlar, inş problemsiz bitirebiliriz gebeliği.

o ne demek ?amniyotik bant ?

bu saatten sonra değişmez dimi ya... erkeğe alıştırdım zaten erkek hissediyordum bir sonraki detaylıya gittiğimde kız derse şoka girerim ben

o ne demek ?amniyotik bant ?
Kese içinde duvarlar arasında oluşan bir şerit, eğer bebeğe temas ederse gelişim bozukluklarına sebep olabiliyormuş. Doktorum seninki kenarda büyük ihtimalle zararı olmaz dedi ama, yine de korkuyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…