2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

CNM BEN ikiliyi yaptırdım temiz cıkınca üclü dörtlü istemediler benim halamda dogum evınde calısıyor genel de o benı yonlendırıyor o yuzden ona guvendım sadece renklıye randevu aldım.

bizimki 3 aylıkken belli oldu mesela

bana kaç doktor kız dedi ama ben d ehiçbirşey almıyorum hala, 6. ay normal bence alışverişe başlamak için ama 5.5 ayda detaylıya da girdikten sonra almaya başlarım herhalde

instagramda süslü püslü tulumlar var ama pahalı, eminönünden taç şeklinde falan taşlı şeyler alıp kendim yapıştırırım belki

benim gögüslerimde bile sızı olmaya basladı ozellıkle sag gogsumde bende dalının mor kapaklı bebe yagını kullanıyorum

bende 16 ekımı beklıyorummm=) hepımızde pespeseymısız masallah=) ama benım 16 ekımde normal kontrol ayrıntılıya heralde 16 ekımde gıdınce randevu alırım sanırsam

Hastaneden hastaneye değişiyo sanırım
Kimisinin kendi doktoru da bakıyomuş, öyle ise o gün baktırman mümkün çünkü..

Bende kapı süsü yapmak için 'renk' bekliyorum :)

Fatma ablaa:) benim bebiş erkekmiş değiştiriver listeyi :) kandırmış doktoru bile :)

Ben henuz kilo almadim 20.haftam bitmek uzere.dr bir suru tahlil istedi yarin alacagim sonuclarini.oglumda da 7.5 kg ile doguma gitmiştim ancak daha kiloluydum simdiki halimden

Evet ikinci bir kızım var zaten kız istemiştim Allah gönlüme göre vermişti şimdide sağlıklı bir oliş istiyorum Allah yine gönlüme göre verir inşallah.

Bu arada bebege internetten mothercare uclu tulum aldim ama begendigim degil kizlar icin bir paket geldi.napayim simdi bunu ogluma giydiremem pembeli turunculu.burdan isteyen olursa satabilirim.yoksa yarin iade edeceğim

benim gögüslerimde bile sızı olmaya basladı ozellıkle sag gogsumde bende dalının mor kapaklı bebe yagını kullanıyorum
Göğüslerimde sızlama ve kaşıntı çok var,hatta uçları acınacak halde.gerçi süt iyi olur diyolar bilmiyorum alakası var mı.doktor liaracı çok övdü ama çatlıyacağı varsada ne yapsan çatlar dedi.yinede nemli tutmalıyız sanırım canım.

ama çoktan belli olması gerekmiyor mu
ben 12. haftamda gittigimde kiza benziyor ama daha cok erken dedi dr... bundan bir ay önce gittigimdede acelesi vardi galiba sadece bakti ve bebek gayet iyi falan dedi cinsiyete simdi degil birdahakine bakarim dedi ama 6 hafta sonra gel diyecegini bilseydim bak diye israr ederdim.. o 6 haftanin cogu gitti azi kaldi iste 21 inde tekrar gidicem bakalim.. ozaman kesin söyler insallah gösterirse sipa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…