2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bir ay sonra zaten detaylı ultrasona giricem büyük ihtimalle ozaman iyice netlesir ama bu bir ay nasıl geçer yaaa

günaydınnn bnmde 16 haftalık bebeğim . şiddetli bel ağrım oluyor uzanınca daha beter oluyo kalkınca doğrulamıyrm bile bugünde kalçama indi ağrı normal deil diyordum demkki herkesde varmış
idrar yolu enfeksiyonundan olabiliyor, bu haftalarda şiddetli bel ağrısı normal değilmiş

banada ılk , erkege benzıyor dedı doktorum burda bı pıpı goruyorum sankı dedı bızede gosterdı usg lerındede var cıkkıntı pıpı gıbı bıse hatta ama baska doktor gecen hafta yuzustu yatıs pozısyonunda kesın kız dedı=)

canım bana 12. haftamda yuksek ıhtımal kız dedı, 18 haftam da gittim once goremıyorum sonra kız gıbı gorunuyor dedi sonra kız kız dedi pipisi yok. acıkcası ben guvenemedım pek. sımdı 24 ekımde renkli doppler icin gidicem orda kesın gorur dıye dusunuyorum. bu yuzden kendımı engellıyorum alısverıs ıcın :)

İşte canım pipiyi gormeyince kız diyolar galiba seninki yüz üstü yatiyormus birde nasıl kesin konustuki doktor

bende daha bi kaç gündür hissediyorum ayrıca karnım da çatlamaya başladı
Banim epey büyüdü karnım ama eskiden kalma çatlaklarım var(kilo alıp vermekten) o nedenle yeniler oldumu anlıyamıyorum.liarac kullanıyom ama akkıma geldikçe:) doktor haklı demekki 20 ye kadar hareket bekleme diyo bana

Canım benim daha koskoca bir ay var ozaman giricem bende renkliye bende sundan dolayi emin olamiyorum 3 lü yü yaptirmasam dedim doktora ikili iyi cikti dedim ana ikilide bakilmayan şeyler var uclude dedi.omirilige falan bakılıyor dedi benim ultrason çok iyi degil olsaydi daha net gorurduk omiriligi falan dedi yaptirmanizda fayda var dedi oyüzden cinsiyettede yanilmis olabilirmi diyorum

Aynen...benim de 17 Ekim Ama ben nıyeyse dört gözle degıl de endıseyle beklıyorum ya

Benim de endişelerim oluyo ama iyi düşünmeye çalışıyorum
Cinsiyeti de o gün öğreneceğim diye dört gözle bekliyorum
Renk amaçlı ihtiyacım var, ufak ufak başlaırm o zaman alış verişe hayırlısıyla :)

İşte canım pipiyi gormeyince kız diyolar galiba seninki yüz üstü yatiyormus birde nasıl kesin konustuki doktor

ay hıc anlamadım nasıl gordu de anladı=)) bıldıgın yuzustu yatıyor bı bacagıbı dıgerının altından gecırmıstı hatta ayagı netti =)

İnşallah guzel haberlerle döneriz..cinsiyetı de net ögrenırız canım

Bacaklarının arasınndan kesit alıyolar.bizim pipişerimizin resmini öyle çekmiş:)iki bacak havada pipi ortada.sanırım bacaklarının aralanmış olması yetiyo.sırt üstü yüzüstü farketmiyo.bu haftalarda organlar tamamen belli.usg iyiyse yanılmazlar endişelenmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…