bennnn... benimde 21 ekim randevumen son ben öğrenicem herhalde net cinsiyeti18 ekimden sonra öğrenicek var mııı
idrar yolu enfeksiyonundan olabiliyor, bu haftalarda şiddetli bel ağrısı normal değilmişgünaydınnn bnmde 16 haftalık bebeğim . şiddetli bel ağrım oluyor uzanınca daha beter oluyo kalkınca doğrulamıyrm bile bugünde kalçama indi ağrı normal deil diyordum demkki herkesde varmış
Arkadaşlar bu arada netten arastirdim biraz erkek çocuklarda pek yanılma oluyormuş kizlarda yanilma payi daha çokmuş doktor pipiyi goremeyince kiz diyormus ama erkek derse pipiyi kesin görmüş oluyormus.ben tam tersi diye biliyordum.17.haftayi bekledim sabırsızlıkla cinsiyet belli olicak diye ama simdi daha tuhafim ya yanildiysa diye
cinsiyet öğrenmek için mibennnn... benimde 21 ekim randevum
canım bana 12. haftamda yuksek ıhtımal kız dedı, 18 haftam da gittim once goremıyorum sonra kız gıbı gorunuyor dedi sonra kız kız dedi pipisi yok. acıkcası ben guvenemedım pek. sımdı 24 ekımde renkli doppler icin gidicem orda kesın gorur dıye dusunuyorum. bu yuzden kendımı engellıyorum alısverıs ıcın :)Arkadaşlar bu arada netten arastirdim biraz erkek çocuklarda pek yanılma oluyormuş kizlarda yanilma payi daha çokmuş doktor pipiyi goremeyince kiz diyormus ama erkek derse pipiyi kesin görmüş oluyormus.ben tam tersi diye biliyordum.17.haftayi bekledim sabırsızlıkla cinsiyet belli olicak diye ama simdi daha tuhafim ya yanildiysa diye
evet canim hem o hemde ayrintili usg icin.. az kaldi ama dayanamiyorummm cok heyecanliyim :) allahtan calisiyorum evde olsam günler gecmez.. böyle en azindan kafam dagilmis oluyor..cinsiyet öğrenmek için mi
İşte canım pipiyi gormeyince kız diyolar galiba seninki yüz üstü yatiyormus birde nasıl kesin konustuki doktorbanada ılk , erkege benzıyor dedı doktorum burda bı pıpı goruyorum sankı dedı bızede gosterdı usg lerındede var cıkkıntı pıpı gıbı bıse hatta ama baska doktor gecen hafta yuzustu yatıs pozısyonunda kesın kız dedı=)
Banim epey büyüdü karnım ama eskiden kalma çatlaklarım var(kilo alıp vermekten) o nedenle yeniler oldumu anlıyamıyorum.liarac kullanıyom ama akkıma geldikçe:) doktor haklı demekki 20 ye kadar hareket bekleme diyo banabende daha bi kaç gündür hissediyorum ayrıca karnım da çatlamaya başladı
Canım benim daha koskoca bir ay var ozaman giricem bende renkliye bende sundan dolayi emin olamiyorum 3 lü yü yaptirmasam dedim doktora ikili iyi cikti dedim ana ikilide bakilmayan şeyler var uclude dedi.omirilige falan bakılıyor dedi benim ultrason çok iyi degil olsaydi daha net gorurduk omiriligi falan dedi yaptirmanizda fayda var dedi oyüzden cinsiyettede yanilmis olabilirmi diyorumcanım bana 12. haftamda yuksek ıhtımal kız dedı, 18 haftam da gittim once goremıyorum sonra kız gıbı gorunuyor dedi sonra kız kız dedi pipisi yok. acıkcası ben guvenemedım pek. sımdı 24 ekımde renkli doppler icin gidicem orda kesın gorur dıye dusunuyorum. bu yuzden kendımı engellıyorum alısverıs ıcın :)
ama çoktan belli olması gerekmiyor muevet canim hem o hemde ayrintili usg icin.. az kaldi ama dayanamiyorummm cok heyecanliyim :) allahtan calisiyorum evde olsam günler gecmez.. böyle en azindan kafam dagilmis oluyor..
Bende 17 Ekim'i bekliyorum dört gözle
Aynen...benim de 17 EkimAma ben nıyeyse dört gözle degıl de endıseyle beklıyorum ya
İşte canım pipiyi gormeyince kız diyolar galiba seninki yüz üstü yatiyormus birde nasıl kesin konustuki doktor
Benim de endişelerim oluyo ama iyi düşünmeye çalışıyorum
Cinsiyeti de o gün öğreneceğim diye dört gözle bekliyorum
Renk amaçlı ihtiyacım var, ufak ufak başlaırm o zaman alış verişe hayırlısıyla :)
bende 16 ekımı beklıyorummm=) hepımızde pespeseymısız masallah=) ama benım 16 ekımde normal kontrol ayrıntılıya heralde 16 ekımde gıdınce randevu alırım sanırsamBende 17 Ekim'i bekliyorum dört gözle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?