2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

neyse bana müsade mesai biter ben eve gider yarın güzel haberlerle birlikte olmak dileğiyle iyi akşamlar kızlar

Slm kızlar. Bişey sorucam ilk hamilelikte düzenli hicbirsey kullanmadım çatlaklar için kaşıntı da olmamıştı. Şimdi acayip Karnım kasiniyor galiba çalıyorum. Bu liera alan arkadaşlar nereden ve ne kadara aldınız internette 200+200 130 tl diyor acaba korsan mi yoksa gerçekten fiyati uygun mu?

Kese içinde duvarlar arasında oluşan bir şerit, eğer bebeğe temas ederse gelişim bozukluklarına sebep olabiliyormuş. Doktorum seninki kenarda büyük ihtimalle zararı olmaz dedi ama, yine de korkuyor insan.

Allah ım saglıkla sana bagıslasın yavrunu ferah tut gonlunu Rabbım buyuk

Bende internetten aldım ama ilk gebeliğim bilmiyorum ki orjinal mi çakma mı
Eczacı daha pahalı demişti ama birçok şey nette daha uyguna satılabiliyor ki ?

Canım sizlere visco yatak öneriyorum hem çok rahat hem de ses çıkarmıyor, bende çok dönüyorum ama eşim hiç birşey hissetmiyor .

Bence de detaylıdan çıkıp kendi doktoruna git ama insanda merak ediyor benimde randevuma daha 12 gün var

Selam canlar...
Az önce bebeğin hareketini ilk defa teköe olarak hissettim
Genelde dönerken hissediyodum ilk defa vurduğunu hissettim çok garipmiş
Bu aralar bel ve karın ağrım var biraz yaa

Canım bende senin gibiyim 6-7 kilo aldım bile sanırım 15 görürüm olsun ama bebişler sağlıklı olsun kilo verilir :)

Hayırlı olsun canım bence bu haftadan sonra değişmez :)

Ben henuz kilo almadim 20.haftam bitmek uzere.dr bir suru tahlil istedi yarin alacagim sonuclarini.oglumda da 7.5 kg ile doguma gitmiştim ancak daha kiloluydum simdiki halimden
Ya siz acikmiyo musnz nasil kilo almadnz :) bnde bi gariplik var herhlde kimse kilo almamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…