bu saatten sonra değişmez dimi ya... erkeğe alıştırdım zaten erkek hissediyordum bir sonraki detaylıya gittiğimde kız derse şoka girerim ben
gösterdi canım da ne bileyim yaadr sana pipisini gostermedımı ?
O zaman kesndir canım :))Dogrudur her doktor farklı ve farklı konusuyor , bana o dr kesın dedıdınge 16+2 idim
Kese içinde duvarlar arasında oluşan bir şerit, eğer bebeğe temas ederse gelişim bozukluklarına sebep olabiliyormuş. Doktorum seninki kenarda büyük ihtimalle zararı olmaz dedi ama, yine de korkuyor insan.
gösterdi canım da ne bileyim yaa
Slm kızlar. Bişey sorucam ilk hamilelikte düzenli hicbirsey kullanmadım çatlaklar için kaşıntı da olmamıştı. Şimdi acayip Karnım kasiniyor galiba çalıyorum. Bu liera alan arkadaşlar nereden ve ne kadara aldınız internette 200+200 130 tl diyor acaba korsan mi yoksa gerçekten fiyati uygun mu?
Canım sizlere visco yatak öneriyorum hem çok rahat hem de ses çıkarmıyor, bende çok dönüyorum ama eşim hiç birşey hissetmiyor .benmde öyle ve eşiminde aşırı derecede deprem fobisi var ben döndükçe yatak sallansın deprem oluo diye korkarak uyanıyo bazn, geçen koltuğa gitti uyumaya.. ben rahat uyuyamıyorum koca benden fazla rahat edemiyo :) sayılı gün geçer elbet sabredicez
Bence de detaylıdan çıkıp kendi doktoruna git ama insanda merak ediyorKIZLAR GÜNAYDIN NASILSINIZ DÜN GİREMEDİM YOĞUNLUKTAN BİŞEY SORUCAM NORMALDE DOKTORUM BAYRAMDAN SONRA GEL DEMİŞTİ FAKAT 23 ÜNDE BAŞKA BİR HASTANEDE DETAYLI ULTRASONUM VAR ŞİMDİ GİDİPTE BOŞUNA 40 TL MUAYENE PARASI VERMEYİM DİYORUM DETAYLI ÇIKTIKTAN SONRA GİTSEM GEÇ KALMIŞ OLMAM DİMİ?
Geçmiş olsun canımbaşım ağrıyo, bedenim yorgun, uyuma hissi mevcut,, boğazım sanki karıncalanıyo, burnum bi garip sanırım grip olucam offfff
Canım bende senin gibiyim 6-7 kilo aldım bile sanırım 15 görürümŞimdiye kadar iki kilo almış olmak nasıl birşeydir yaMaşallah valla arkadaşım..ben 6.kiloya geldim..belli olmuyor ama bu gidişle ilk hamılelıgımdeki gibi 16 kıloyla fılan tamamlıycam hamılelıgı..
Hayırlı olsun canım bence bu haftadan sonra değişmez :)Arkadaslar bugün doktor randevum vardi. 17 hafta 2 gunluguz.doktor cinsiyetev% 80 ihtimalle kiz dedi ama birdahaki randevuda dahada netlestiririz dedi.cok sevindim biliyorsunuz bir oğlum var ve busefer gonlumden gecen kızdı. Ama yinede bir acaba vae içimde sizce değişme ihtimali varmıdır yinede bu haftadan sonra.erkek denilip kız olduğunu çok duydum bebegin kordonu bacak arasına giriyormus ve onuda pipi saniyorlarmis.tam tersi durumu duyan varmı.bu arada 3 lü içinde kan verdim.doktor mecburi deil ama yaptirmskta fayda var çünkü ikilide bskilmayam bazi şeylere uclude bakılıyor dedi.bende yaptirmaya karar verdim.
Maşallah bebişinebuda benim göbüsüm kizlar
gercekte daha büyük sanki fotoda kücük cikmis :)
Masallah gozun aydin :)kızlarr benim bebiş erkekmiş kesinleştii.... :) detaylı ultrasonumuzda temiz çıktı.19+3 günlük ve 330 gram olmuş bebişimiz
Sana kiz mi demisti dr yanilmis demekki :) bana da kiza benzio dedi 1 ay once baklm gerckten kiz mi :)Fatma ablaa:) benim bebiş erkekmiş değiştiriver listeyi :) kandırmış doktoru bile :)
Ya siz acikmiyo musnz nasil kilo almadnz :) bnde bi gariplik var herhlde kimse kilo almamisBen henuz kilo almadim 20.haftam bitmek uzere.dr bir suru tahlil istedi yarin alacagim sonuclarini.oglumda da 7.5 kg ile doguma gitmiştim ancak daha kiloluydum simdiki halimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?