2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da 12.haftada kiz dedi.yanilacagimi sanmiyorum ama kesin demeyeyim dedi.14 haftada kiz buyuk ihtimal dedi.bugun 16+2 yiz kiz kesin dedi.bende hic kilo almadim.yediklerime dikkat ediyorum doktor hamileyim diye abartmayacaksin her zamanki gibi ye dedi.en fazlada 12kg alacaksin dedi.insallah 8 9 kg la biter

Yeniden merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir 13. Haftada cinsiyetimizi öğrendik doktorumuz %100 erkek dedi sonra da teyit etti zaten şuan 17+4üz 2gün önce üçlü testimi yaptırdım sonuç bekliyorum sizde durumlar nedir

Kızlar detaylı ultrason zamanım yaklaşıyo. Devlet hastanesinde yaptıran var mı ? Özellikle ist Anadolu yakasından.

ben en azından göbek çizgisi hattına ağda yaptırıyorum, ama önceden de yaptırıyodum ben zaten oraya

Günaydın hayırlı cumalar Rabbim ülkemize Dirlik düzen versin

amin! sabah hazırlanırken TV'yi açıyorum 3 yıllık evli adam şehit olmuş 2 yaşında çocuğuyla karısı, annesi babasını gösteriyolardı dayanamadım kapattım hemen... şimdi de ofiste konuşuluyor da dinlememeye çalışıyorum, dayanamıyorum böyle şeylere

günaydın kızceler biz bugun 18. haftaya girdik yihuuu bebısı gormeye sonn 6 günnn =)))
Gece sırt agrımdan uyuyamadım bi turlu ya cok agrıdı sırtım =( ara ara agrıyordu ayakta ıkende ama bu gece fenaydı =( ara ara uyudukcada Hep kemıkler fln kabus gordum agrımdan olsa gerek

((

bende dün kontrole gittim kızlar. kasık ağrım için yanlarda bulunan kaslarım bebek büyüdükçe geriliyormuş o yüzden oluyor dedi. ultrasonda benimki zıpzıp zıplıyordu bildiğiniz zıplıyor yaa düşünsenize ben hıçkırıyo sandım doktor zıplıyo dedi bu arada kızımız olcakmış

kızlar bebek hareketlerini kasıklara yakın bir yerde yani aşağılarda hissediyorum ben baya, gerçi doktor da ayakları aşağıda hissedince aşağıda hissedersin demişti sanki hareketleri. Sizin de öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…