- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
benim ki hemen hemen 22. haftaya denk gelıyorbenim doktorum aşını biraz geç yaptır hemen yaptırma dedi
Amin Allah razı olsun cümlemizin evladını korusun Rabbim. Çift yumurta ikizleri, ikisi de erkek olunca aynı şeyden ikişer tane bulmak zor ama eğlenceli :) İnşallah cümlemizin bebeklerinin sağlıkla dünyaya gelip giyinmeleri nasip olur.
kızlar dün eve gidince size bahsettiğim kalp sesi dinleme cihazını kullandık eşimle cihaza iki kulaklık taktık buldum kalp ritmini 2 dk sonra hop başka yerde bildiğiniz dolanıyor içimde biz yakalıyoruz o kaçıyor çok komikti yaa
bende ilk bulamadım bi eşime diyorum cocuk yok oda diyor en korktugum sey buydu cocugu bulamıycaksın stres yapcaksın diye sonra o eline aldı bulduk cidden bu özelliğide var yaniayy sen bole anlattıkca dayanamıcam bende alıcam sanırım yaaa=) esımde almayalım sureklı dınle dınle psıkolojın bozulur azıcık sesız olsa noldu dıe stres yaparız fln dıo ama
durdugu pozisyonyandır canım bosu bosuna kendini üzmekızlar ya biliyorum kendi kendime evham yapıyorum ama 2 gün önce doktora gittim doktorumuz herşey çok güzel dedi bebek gayet sağlıklı dedi 2 tane foto verdi.. dün akşam baktım fotoda kolunun birinin yarısı görünüyo yarısı görünmüyo durduğu pozisyondan olabilir dimi.. ya da Allah korusun bişi olsa doktor söylerdi dimi
Canım beni ayin 15 inde cagirdilar aşı için sağlık ocagindan ayni zamanda kan tahlilide yapacaklar. Detayliyada 20sinde gireceğim inşallah seni de ararlar önümüzdeki hafta aramazlarsa sen git 22.haftayi cokda gecirme bence.bu arada sen mi ordulusun eşin mi?kızlar günaydın hayırlı cumalar diliyorum hepinize 20. haftadayız ve sağlık ocağı hala aşı için aramadı.sizleri aradılar mı
kızlar ya biliyorum kendi kendime evham yapıyorum ama 2 gün önce doktora gittim doktorumuz herşey çok güzel dedi bebek gayet sağlıklı dedi 2 tane foto verdi.. dün akşam baktım fotoda kolunun birinin yarısı görünüyo yarısı görünmüyo durduğu pozisyondan olabilir dimi.. ya da Allah korusun bişi olsa doktor söylerdi dimi
o mutlu olcakta benim kasık bağlarımı geriyo ağrım geçmiyo ama
kızlar ya biliyorum kendi kendime evham yapıyorum ama 2 gün önce doktora gittim doktorumuz herşey çok güzel dedi bebek gayet sağlıklı dedi 2 tane foto verdi.. dün akşam baktım fotoda kolunun birinin yarısı görünüyo yarısı görünmüyo durduğu pozisyondan olabilir dimi.. ya da Allah korusun bişi olsa doktor söylerdi dimi
Kızlar detaylı ultrason zamanım yaklaşıyo. Devlet hastanesinde yaptıran var mı ? Özellikle ist Anadolu yakasından.
Ben de anadolu yakasındayım günlerdir devlet hastanelerinin hangisinde ayrıntılı ultrason yapıldığına dair bilgi almaya çalışıyorum. O ona bağlıyor bu buna.. Sonunda ulaştığım yerlerde de ocak ayına kadar doluyuz deniliyor. Eğer bulursanız bana da haber verin :) sanırım ben biraz geç kaldım gün almak için olmazsa özelde yaptırcam ama çok yüksek ücretler istiyorlar. Bakalım neler olur...
benim ki hemen hemen 22. haftaya denk gelıyor
kızlar günaydın hayırlı cumalar diliyorum hepinize 20. haftadayız ve sağlık ocağı hala aşı için aramadı.sizleri aradılar mı
Gunaydin herkese :)
Eczacı yada bravo yani,siz alsaniz bile onun vermemesi gerekiyor,güya en yakin sağlık danismanimiz eczacilarBende aynı zamanda tiroid olduğundan bir de onun kontrolüne gidiyorum
İlacım bitmek üzere ve yenisini alamadım
Piyasada yokmuş
Eczacı başka alternatif verdi almadım zaten gebeyim riskli olabilir diyorum
Ekmek bitince başka fırına gitmez misiniz diyo
Doktor önermeden ilaç almakla aynı şey değil üstüne gebelikte riskli ilaç kullanımı, zorla ilaç satanı da yeni gördüm dedim çıktım
Tekrar doktora sormam lazım
durdugu pozisyonyandır canım bosu bosuna kendini üzme
evhamlanma canım, herhalde hamilelerin gene l psikolojisi hep kötüyü düsünüyoruz ben de oyle abuk sabuk dusunceler ruyalar vs ler :)
benımde bebegın ust bacak cıkmıs ara bos bıde ayak goukuyor =) o usg den kaynaklı canım goruntu kesıklıgı olabılıyor , bı sorun yoktur okadar bı fark olsa Allah korusun ole bısı olsa dr mutlaka gorur ve soylerdı
[QUOTE="elifsudenur,
Sizinle aynı haftadayız doğum da aynı görünüyor.Kilosu boyu nasıl?18+0 da 256 gr 18 cm di benim paşa.
kızlar günaydın hayırlı cumalar diliyorum hepinize 20. haftadayız ve sağlık ocağı hala aşı için aramadı.sizleri aradılar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?