2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya senın hısettıgın hareketler de cok fazladır dusunsene bız 1 tane hısedıyoruz senın sureklı bı kıprasma vardır ıcınde bıde erkek ıkısıde hareketlıdır ıyıce =)) ay ben cok ozenıyorum boyle ıkız duyunca Allah'ım saglıkla kucagına nasıp etsın sehzadelerını annesı, hamılelıgınde kolay gecsın ıns yormasın senı paşalar

ayy sen bole anlattıkca dayanamıcam bende alıcam sanırım yaaa=) esımde almayalım sureklı dınle dınle psıkolojın bozulur azıcık sesız olsa noldu dıe stres yaparız fln dıo ama

kızlar ya biliyorum kendi kendime evham yapıyorum ama 2 gün önce doktora gittim doktorumuz herşey çok güzel dedi bebek gayet sağlıklı dedi 2 tane foto verdi.. dün akşam baktım fotoda kolunun birinin yarısı görünüyo yarısı görünmüyo durduğu pozisyondan olabilir dimi.. ya da Allah korusun bişi olsa doktor söylerdi dimi

ayy sen bole anlattıkca dayanamıcam bende alıcam sanırım yaaa=) esımde almayalım sureklı dınle dınle psıkolojın bozulur azıcık sesız olsa noldu dıe stres yaparız fln dıo ama
bende ilk bulamadım bi eşime diyorum cocuk yok oda diyor en korktugum sey buydu cocugu bulamıycaksın stres yapcaksın diye sonra o eline aldı bulduk cidden bu özelliğide var yani

durdugu pozisyonyandır canım bosu bosuna kendini üzme

kızlar günaydın hayırlı cumalar diliyorum hepinize 20. haftadayız ve sağlık ocağı hala aşı için aramadı.sizleri aradılar mı
Canım beni ayin 15 inde cagirdilar aşı için sağlık ocagindan ayni zamanda kan tahlilide yapacaklar. Detayliyada 20sinde gireceğim inşallah seni de ararlar önümüzdeki hafta aramazlarsa sen git 22.haftayi cokda gecirme bence.bu arada sen mi ordulusun eşin mi?

evhamlanma canım, herhalde hamilelerin gene l psikolojisi hep kötüyü düsünüyoruz ben de oyle abuk sabuk dusunceler ruyalar vs ler :)

benımde bebegın ust bacak cıkmıs ara bos bıde ayak goukuyor =) o usg den kaynaklı canım goruntu kesıklıgı olabılıyor , bı sorun yoktur okadar bı fark olsa Allah korusun ole bısı olsa dr mutlaka gorur ve soylerdı

Günaydın herkese

Kızlar detaylı ultrason zamanım yaklaşıyo. Devlet hastanesinde yaptıran var mı ? Özellikle ist Anadolu yakasından.

Bana riskli olanlara bakıyoruz dendi devlet hastanesinde
Bende özelden randevu aldım detaylı için
Ama Burcu'ya vermişler detaylı randevusu, devlette.

benim ki hemen hemen 22. haftaya denk gelıyor

Burcu üstteki arkadaşlara yardımcı olabilir misin ?

kızlar günaydın hayırlı cumalar diliyorum hepinize 20. haftadayız ve sağlık ocağı hala aşı için aramadı.sizleri aradılar mı

Beni de aramadılar henüz
Aramazlarsa bile detaylıdan sonra kendim giderim artık

Bende aynı zamanda tiroid olduğundan bir de onun kontrolüne gidiyorum
İlacım bitmek üzere ve yenisini alamadım
Piyasada yokmuş
Eczacı başka alternatif verdi almadım zaten gebeyim riskli olabilir diyorum
Ekmek bitince başka fırına gitmez misiniz diyo
Doktor önermeden ilaç almakla aynı şey değil üstüne gebelikte riskli ilaç kullanımı, zorla ilaç satanı da yeni gördüm dedim çıktım

Tekrar doktora sormam lazım

Eczacı yada bravo yani,siz alsaniz bile onun vermemesi gerekiyor,güya en yakin sağlık danismanimiz eczacilar

durdugu pozisyonyandır canım bosu bosuna kendini üzme

evhamlanma canım, herhalde hamilelerin gene l psikolojisi hep kötüyü düsünüyoruz ben de oyle abuk sabuk dusunceler ruyalar vs ler :)

evham yapıyorum diyorum ama ne bileyim ya bi garip oldum sabahtan beri başım çatlayacak derecede ağrıyo

[QUOTE="elifsudenur,
Sizinle aynı haftadayız doğum da aynı görünüyor.Kilosu boyu nasıl?18+0 da 256 gr 18 cm di benim paşa.

17+4'te 231 gr'dı benimki de demek ki normal kilodalar... Boyunu söylemedi 15 cm falan tahmin ediyordum boyu da varmış baya maşallah 18 cm'yse....

beni de dn aradılar 20. hafatad gel diye ama haftaya izin alamam 20+3'te falan anca olurum 21. haftada olmak sıkıntı yaratmaz herhalde değil mi kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…