2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebek hareketlerini kasıklara yakın bir yerde yani aşağılarda hissediyorum ben baya, gerçi doktor da ayakları aşağıda hissedince aşağıda hissedersin demişti sanki hareketleri. Sizin de öyle mi?
benimde aşağıda özellikle duş alırken kasıklarıma dokununca elime bişe geliyo muhtemelen bebek :)

Kızlar detaylı ultrason zamanım yaklaşıyo. Devlet hastanesinde yaptıran var mı ? Özellikle ist Anadolu yakasından.

Ben de anadolu yakasındayım günlerdir devlet hastanelerinin hangisinde ayrıntılı ultrason yapıldığına dair bilgi almaya çalışıyorum. O ona bağlıyor bu buna.. Sonunda ulaştığım yerlerde de ocak ayına kadar doluyuz deniliyor. Eğer bulursanız bana da haber verin :) sanırım ben biraz geç kaldım gün almak için olmazsa özelde yaptırcam ama çok yüksek ücretler istiyorlar. Bakalım neler olur...

ay bende hemen usg gunu gelsın ıstıyorummm=)) Allah bagıslasın , baya zıplıyor yanı masallah ıns bende yakalarım hareketlı zamanını=) cıkolata fln yemısmıydın

kızlar bebek hareketlerini kasıklara yakın bir yerde yani aşağılarda hissediyorum ben baya, gerçi doktor da ayakları aşağıda hissedince aşağıda hissedersin demişti sanki hareketleri. Sizin de öyle mi?

bende oyle hısedıyordum endıselenme baya kasıklarımda hısedıyordum su son 2-3 gundur bırazcık daha yulkarıda hısedıyorum

Ohh masallah 1 kerede 2 evlat ,Allah bakmandada yar ve yardımcın olsun canım ,evlatlarını sana bagıslasın Rabbım , cıft yumurtamı tek yumurta ıkızlerımı

Herkese Günaydın hayırlı cumalar Allah vatanımızı milletimizi korusun.kac gündür hareket etmiyordu bebeğim dun aksam güçlü güçlü vurdu 4-5kere ilk defa bu kadar güçlü hissettim göbek deligimin baya bi altındaydı heralde yanilmiyorumdur. Birde cok şişkinligim var iki gündür gazım var o kadarki sanki 9 aylığım tuvaletede çıkıyorum ama sizdede var mi ayni sorun ne yapiyorsun çözüm olarak

kızlar dün eve gidince size bahsettiğim kalp sesi dinleme cihazını kullandık eşimle cihaza iki kulaklık taktık buldum kalp ritmini 2 dk sonra hop başka yerde bildiğiniz dolanıyor içimde biz yakalıyoruz o kaçıyor çok komikti yaa

Ohh masallah 1 kerede 2 evlat ,Allah bakmandada yar ve yardımcın olsun canım ,evlatlarını sana bagıslasın Rabbım , cıft yumurtamı tek yumurta ıkızlerımı
Amin Allah razı olsun cümlemizin evladını korusun Rabbim. Çift yumurta ikizleri, ikisi de erkek olunca aynı şeyden ikişer tane bulmak zor ama eğlenceli :) İnşallah cümlemizin bebeklerinin sağlıkla dünyaya gelip giyinmeleri nasip olur.

kızlar günaydın hayırlı cumalar diliyorum hepinize 20. haftadayız ve sağlık ocağı hala aşı için aramadı.sizleri aradılar mı

[QUOTE="elifsudenur,
Sizinle aynı haftadayız doğum da aynı görünüyor.Kilosu boyu nasıl?18+0 da 256 gr 18 cm di benim paşa.

kızlar günaydın hayırlı cumalar diliyorum hepinize 20. haftadayız ve sağlık ocağı hala aşı için aramadı.sizleri aradılar mı
Muhtemelen önümüzdeki hafta ararlar ben erken oldum ama normalde 21. haftada olunuyor ilk dozu.

=)) kızçen cok mutlu demekkı tatlılarıda yıyınce ohh =)) bende yıyeyım cıkolata fln randevuma gıderken =) benım detaylı usg ne zaman bılmıyorum daha doktorum bısı demedı randevu almadm yanı

[QUOTE="elifsudenur,
Sizinle aynı haftadayız doğum da aynı görünüyor.Kilosu boyu nasıl?18+0 da 256 gr 18 cm di benim paşa.
canım valla geçen hafta 170 gr dı dün sormayı unuttum ultrason kağıdındada yazmıyor . haftaya detaylıda hepsini öğrenirim artık

=)) kızçen cok mutlu demekkı tatlılarıda yıyınce ohh =)) bende yıyeyım cıkolata fln randevuma gıderken =) benım detaylı usg ne zaman bılmıyorum daha doktorum bısı demedı randevu almadm yanı
o mutlu olcakta benim kasık bağlarımı geriyo ağrım geçmiyo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…