- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
benimde aşağıda özellikle duş alırken kasıklarıma dokununca elime bişe geliyo muhtemelen bebek :)kızlar bebek hareketlerini kasıklara yakın bir yerde yani aşağılarda hissediyorum ben baya, gerçi doktor da ayakları aşağıda hissedince aşağıda hissedersin demişti sanki hareketleri. Sizin de öyle mi?
Kızlar detaylı ultrason zamanım yaklaşıyo. Devlet hastanesinde yaptıran var mı ? Özellikle ist Anadolu yakasından.
bende dün kontrole gittim kızlar. kasık ağrım için yanlarda bulunan kaslarım bebek büyüdükçe geriliyormuş o yüzden oluyor dedi. ultrasonda benimki zıpzıp zıplıyordu bildiğiniz zıplıyor yaa düşünsenize ben hıçkırıyo sandım doktor zıplıyo dedibu arada kızımız olcakmış
kızlar bebek hareketlerini kasıklara yakın bir yerde yani aşağılarda hissediyorum ben baya, gerçi doktor da ayakları aşağıda hissedince aşağıda hissedersin demişti sanki hareketleri. Sizin de öyle mi?
Merhaba arkadaşlar ben de eğer erken doğum olmazsa mart annesiyim inşaallah. İkiz gebelik cinsiyetlerimizi de öğrendik ikisi de erkek 19. haftamızdayız ilk hamileliğim, yeni evliyim, çok heyecanlıyım. Tecrubeli olanlarınızın tavsiyelerine de çok ihtiyacım var.
Hayırlısıyla sağlıklıca kucağımıza alırız inşallah.Hayırlı sağlıklı evlat olsunlarKızım olcakmış :)
Çoookk sevindim valla
Amin Allah razı olsun cümlemizin evladını korusun Rabbim. Çift yumurta ikizleri, ikisi de erkek olunca aynı şeyden ikişer tane bulmak zor ama eğlenceli :) İnşallah cümlemizin bebeklerinin sağlıkla dünyaya gelip giyinmeleri nasip olur.Ohh masallah 1 kerede 2 evlat ,Allah bakmandada yar ve yardımcın olsun canım ,evlatlarını sana bagıslasın Rabbım , cıft yumurtamı tek yumurta ıkızlerımı
Bende 22. haftada yaptıracağım özel hastanede.Kızlar detaylı ultrason zamanım yaklaşıyo. Devlet hastanesinde yaptıran var mı ? Özellikle ist Anadolu yakasından.
ay bende hemen usg gunu gelsın ıstıyorummm=)) Allah bagıslasın , baya zıplıyor yanı masallah ıns bende yakalarım hareketlı zamanını=) cıkolata fln yemısmıydın
canım şekerli şeyler yiyip gittim detaylı ultrasona haftaya gidicem ordan randevu alırken tatlı yiyp gelin demişlerdi. ben her gittiğimde yiyiordum zaten.hepsindede çok hareketliydibildiğin zıplıyor ya doktor bile şaşırdı ben hıçkırıyo heralde dedim yok dedi zıplıyo bu
Beni aradılar 17+1 de tetenoz aşısının ilk dozunu oldum.kızlar günaydın hayırlı cumalar diliyorum hepinize 20. haftadayız ve sağlık ocağı hala aşı için aramadı.sizleri aradılar mı
Muhtemelen önümüzdeki hafta ararlar ben erken oldum ama normalde 21. haftada olunuyor ilk dozu.kızlar günaydın hayırlı cumalar diliyorum hepinize 20. haftadayız ve sağlık ocağı hala aşı için aramadı.sizleri aradılar mı
benim doktorum aşını biraz geç yaptır hemen yaptırma dedikızlar günaydın hayırlı cumalar diliyorum hepinize 20. haftadayız ve sağlık ocağı hala aşı için aramadı.sizleri aradılar mı
canım valla geçen hafta 170 gr dı dün sormayı unuttum ultrason kağıdındada yazmıyor . haftaya detaylıda hepsini öğrenirim artık[QUOTE="elifsudenur,
Sizinle aynı haftadayız doğum da aynı görünüyor.Kilosu boyu nasıl?18+0 da 256 gr 18 cm di benim paşa.
o mutlu olcakta benim kasık bağlarımı geriyo ağrım geçmiyo ama=)) kızçen cok mutlu demekkı tatlılarıda yıyınce ohh =)) bende yıyeyım cıkolata fln randevuma gıderken =) benım detaylı usg ne zaman bılmıyorum daha doktorum bısı demedı randevu almadm yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?