- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
Günaydın herkese
Bana riskli olanlara bakıyoruz dendi devlet hastanesinde
Bende özelden randevu aldım detaylı için
Ama Burcu'ya vermişler detaylı randevusu, devlette.
Burcu üstteki arkadaşlara yardımcı olabilir misin ?
Beni de aramadılar henüz
Aramazlarsa bile detaylıdan sonra kendim giderim artık
Eczacı yada bravo yani,siz alsaniz bile onun vermemesi gerekiyor,güya en yakin sağlık danismanimiz eczacilar
Tetenoz 20. faftaya kadar yapılıyor diye biliyorum ama ara sor istersen..beni de dn aradılar 20. hafatad gel diye ama haftaya izin alamam 20+3'te falan anca olurum 21. haftada olmak sıkıntı yaratmaz herhalde değil mi kızlar?
evham yapıyorum diyorum ama ne bileyim ya bi garip oldum sabahtan beri başım çatlayacak derecede ağrıyo
çalışıyorum Allahtan masa başıyım oturmakta rahatsız ediyo bi süre sonra gerçiçalısıyormusun ? cok ayakta durmamaya calıs cok fazla rahatsız edıyorsa kasıklarını
Kizlar aksam yemegi ne yapayim bi fikir verin
bende ilk bulamadım bi eşime diyorum cocuk yok oda diyor en korktugum sey buydu cocugu bulamıycaksın stres yapcaksın diye sonra o eline aldı bulduk cidden bu özelliğide var yani
evham yapıyorum diyorum ama ne bileyim ya bi garip oldum sabahtan beri başım çatlayacak derecede ağrıyo
çalışıyorum Allahtan masa başıyım oturmakta rahatsız ediyo bi süre sonra gerçi
kızlar ya biliyorum kendi kendime evham yapıyorum ama 2 gün önce doktora gittim doktorumuz herşey çok güzel dedi bebek gayet sağlıklı dedi 2 tane foto verdi.. dün akşam baktım fotoda kolunun birinin yarısı görünüyo yarısı görünmüyo durduğu pozisyondan olabilir dimi.. ya da Allah korusun bişi olsa doktor söylerdi dimi
kesınlıkle rahatsız edıyor benım belım cok agrıyor ve kuyruk sokumu =((
kuyruk sokumu ağrısı ne yaa, doktora sordun mu? yerimden kalkarken mahvoluyorum bazen o kuyruk sokumu ağrısından
günaydın annişler,
haalaa midesi bulanan ve sabahları çıkaran tek mart annesi benim galibabazılarınız ne yemek yapsam diyor bazınız yaptığı yemeği anlatıyor bense hala mutfağıma giremiyorum bile bir de sürekli acıkıyorum ve biçok şeyden tiksindiğim için ne yiyeceğimi bilemiyorum evimdeki tartımın pili bitmiş tartılamadım pazartesi doktorda tartılıcam artık. acaba kilo aldım mı çok merak ediyorum. çünkü hamileliğimin başından beri almak yerine veriyordum kiloları...
benımkı yenı bıse degıl
sadece agrım arttı
kuyruk sokumu kemıgı ucunda kırılma var benım genelde agrıyı hep cekerdım ama drlar hamılelıkte zorlıcak senı dıyorlardı zorluyor , sanırım bu muayeneye gıttıgımde ortapedı yada fızık tedavıye yonlendırecek dr ole demıstı artarsa die , caresıde yok ya gercı napacaksa:S
günaydın annişler,
haalaa midesi bulanan ve sabahları çıkaran tek mart annesi benim galibabazılarınız ne yemek yapsam diyor bazınız yaptığı yemeği anlatıyor bense hala mutfağıma giremiyorum bile bir de sürekli acıkıyorum ve biçok şeyden tiksindiğim için ne yiyeceğimi bilemiyorum evimdeki tartımın pili bitmiş tartılamadım pazartesi doktorda tartılıcam artık. acaba kilo aldım mı çok merak ediyorum. çünkü hamileliğimin başından beri almak yerine veriyordum kiloları...
bende de önceden de oluyordu aslında ama kırık olduğunu nerden anladılar, oturarak çalışanlarda oaln bir ağrıymış diye okumuştum... hiç de doktora sormadım bugüne kadar[/QUOTE
evet oturarak calısanda olan agrıymıs ve ozellıkle zayıf olanlarda ve kadınların kalca aralıgı erkegınkınden fazla oldugundan oturmaktan sureklı o kalca arasındakı kemık temas ede ede zedelenılıyormus , ıltıhap fln yapıyormus bunu buz tedavısı ıle azaltabılıyorsun agrıyı , ama ben sert bırseye oturdum sert bı sekılde canım agzım ıkı metre acık kalmıstı acıdan sonra gece uyuyamayınca dr dr gezdık durduk emarlar tomografıler flımler fln kemıgın tam ucu kırılmıs ve aradan ıltıhap cıkıp orda kronıklesmıs tedavısı yok anca 3 yıl oldu heralde sımıtle oturuyorum =( tek bıse var o en uctakı kemıgı alabılırlermıs ama oda cokkk tehlıkelı ve en en son care dıo dr sımdı aldırsan 40 yasında sırt agrıları bırakmaz yakanı dedı :S
Amin canım teşekkürler . baya azaldı tabi berbattım önceki haftalarda ama herhalde benim 4 ay bitene kadar azar azar da olsa devam edecek gibi. napalım buna da şükür Allah başka dert vermesin... ölücem ben diye diye 4 ayı devirdimbenim hiç öyle olmamıştı.. normal de 3. ayda bitiyor diyorlar ama Allah kolaylık versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?