2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben anadolu yakasındayım ama avrupa yakasında devlet hastanesinde randevu aldım, orda detaylı ultrasona giricem.

beni de dn aradılar 20. hafatad gel diye ama haftaya izin alamam 20+3'te falan anca olurum 21. haftada olmak sıkıntı yaratmaz herhalde değil mi kızlar?
Tetenoz 20. faftaya kadar yapılıyor diye biliyorum ama ara sor istersen..

Kizlar aksam yemegi ne yapayim bi fikir verin

dün eşime yemek vardı ben sebze yemek istiyodum pratik bişey olsun diye soğanla pazıyı kavurdum, az salça bol kimyon üzerine de gıda olsun diye umurta kırdım al sana yemek oldu 15 dkda:)

evham yapıyorum diyorum ama ne bileyim ya bi garip oldum sabahtan beri başım çatlayacak derecede ağrıyo

hıc bı sekılde rahatlamayacaksa ıcın ve dıger randevuna cok varsa daha , en yakın hastaneye fln gıt olmazsa bı bak en ıyı cozum bu gelıo aklıma senı rahatlatabılecek yanı :S

canım parmaklarına bile tek tek bakıorlar ultrasonda... ben de kendi kendme ulrasona bakıp kanama var da doktor mu anlamadı falan diye evhamlanmıştım bi ara, plasentaymış o baktığım.... Boşa evhamlanma didik didik bakıyorlar

günaydın annişler,

haalaa midesi bulanan ve sabahları çıkaran tek mart annesi benim galiba bazılarınız ne yemek yapsam diyor bazınız yaptığı yemeği anlatıyor bense hala mutfağıma giremiyorum bile bir de sürekli acıkıyorum ve biçok şeyden tiksindiğim için ne yiyeceğimi bilemiyorum evimdeki tartımın pili bitmiş tartılamadım pazartesi doktorda tartılıcam artık. acaba kilo aldım mı çok merak ediyorum. çünkü hamileliğimin başından beri almak yerine veriyordum kiloları...

kuyruk sokumu ağrısı ne yaa, doktora sordun mu? yerimden kalkarken mahvoluyorum bazen o kuyruk sokumu ağrısından

benımkı yenı bıse degıl
sadece agrım arttı
kuyruk sokumu kemıgı ucunda kırılma var benım genelde agrıyı hep cekerdım ama drlar hamılelıkte zorlıcak senı dıyorlardı zorluyor , sanırım bu muayeneye gıttıgımde ortapedı yada fızık tedavıye yonlendırecek dr ole demıstı artarsa die , caresıde yok ya gercı napacaksa:S

17. haftadasın aslında, benim 14-15. hafta gibi kesildi çok şükür...

bende de önceden de oluyordu aslında ama kırık olduğunu nerden anladılar, oturarak çalışanlarda oaln bir ağrıymış diye okumuştum... hiç de doktora sormadım bugüne kadar

Ben otobüste filan dik oturunca göğsümün altından karnım batıyor
İşyerinde biraz yayılabiliyorum Allah'tan

benim hiç öyle olmamıştı.. normal de 3. ayda bitiyor diyorlar ama Allah kolaylık versin canım

benim hiç öyle olmamıştı.. normal de 3. ayda bitiyor diyorlar ama Allah kolaylık versin canım
Amin canım teşekkürler . baya azaldı tabi berbattım önceki haftalarda ama herhalde benim 4 ay bitene kadar azar azar da olsa devam edecek gibi. napalım buna da şükür Allah başka dert vermesin... ölücem ben diye diye 4 ayı devirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…