Canım sorun yok bu dönem kan akışı fazla olduğundan dolayı tansiyonun en düşük seyredeceği döneme girmişiz.Benim de muayene sırasında tansiyonumu ölçtü 10/6 çıktı gayet normal dedi ki benim tansiyonum sabit 12/8 dir.Bugün okul çıkışı rastgele sağlık ocağına gittim tansiyonum 9/5 çıktı. Hemşire gebelikte bu kadar düşük olması normal dedi. Eşime söyledim panikledi çok düşük hemen Dr gidelim diye tutturdu ben hiç anlamıyorum netten baktım bu civarda normal miyim :)
=))) ohh ıstedıgın kadar kılo al sen ne guzel zayıfmıssın =))
dr da öle söylüyor biraz yağlansın göbeğin artık 20 kilo alabilirsin dedi ama yinede o kadar istemem ya çok kilo olunca doğumda sıkıntı oluyormuş ben allah nasip ederse normal doğurmak isterim :)
Aminn inş nasıp olsun cnaım normal dogum yapmak cok saglıklıymıs Allah ısteyen herkese nasıp etsın
teşekkür ederim canım.senide ben çok iyi Anlıyorum Allah seninde gönlüne göre versin inşallah.kız erkek gebelik bendede çok farketmedi ikisindede ekşi yedim karnım top gibi ikisindede hafif bulantım ve rahat hamilelğim oldu. oğlumda kokulara çok hassastım şimdi daha rahatım bir fark varsa o dur. eyrana seni çok yiyi anlıyorum kızın olduğu için oğlun olsun istemen çok normal Allah gönlüne göre vermiş benimde oğlum vardı kızım geliyor elbette en başta hayırlısı olsun sağlıklı olsun Allah olmaya nasip etsin. tebrik ederim.
kizlar birsey sorcam ben süt icemiyorum o yüzden yogurdu fazla tüketmeye calisiyorum ama sizce sade yogurtmu yemeliyim yoksa bu meyveli yogurtlarda olurmu? sade yogurdu meyveliler gibi kasiklayamiyorumanca yemegin yaninda olursa..[/QUOT
Ben ikisini de yiyemiyorum icemiyorum. Yanliz meyveli yogurt hic aklima gelmemisti. Şöyle yapabilirsin. Biz eşimle bir ara yapiyorduk. Yogurdu süz. Az cilek receli ekle, ev yapimi tabi. Blenderda cek. Super oluyor. Hatta ben de yapayım. Ya cok mutlu oldum bi an :)
Canım. Ben senin yazılarını takip ediyorum senin bence oğlun olacak ama şöyle yapmanı tavsiye ederim cinsiyetini ilk defa öğrenecekmiş gibi doktora git derim acil doktoruna güvenmem ben Allah inşallah gönlüne göre versin inşallah.Allah gonlune gore vermıs canım ne guzel sevındım senın adına =) ve soyle bırsey var ınan yazdıgın hersey bende var bırebır benı anlatmıssın bulantı olsun tuylerdekı yavas uzama kılo almama sadece karın cıkma guzellesme (ki goren erkek dımı doyr bana ) eksı ve tuzlu ve ben vejeteryandım et yıyorum hamılelıkten sonrada vejetaryanlıgım gerı gelmez ıns agzıma suremezdım ben etı ve benım kızım olacakmıs =) tezlerın hıc bırı uymuyor bu duruma gore =) ve senın yazdıkların zaten nettede erkek bebek belırtısı sadece kıllar harıc =)))
Canım. Ben senin yazılarını takip ediyorum senin bence oğlun olacak ama şöyle yapmanı tavsiye ederim cinsiyetini ilk defa öğrenecekmiş gibi doktora git derim acil doktoruna güvenmem ben Allah inşallah gönlüne göre versin inşallah.
toplam fiyat sigortali 400'dü canim. Usg ve kan. Ben 100 lirasını odemistim.aldılar canım , ne kaar hatırlamıyorum ama uygun bı fıyata gelmıstı ıkılı testte , koç allıanz benım sıgortam
toplam fiyat sigortali 400'dü canim. Usg ve kan. Ben 100 lirasını odemistim.
Adına çok sevindim sabahtan beri yazmanız bekliyorum.oglun hayırlı sağlıklı bir evlat olur insallahKızlar ben doktordan geldim.eşim bugüne kadar gelememişti hiç birine.doktorda otururken beni aradı bende geliyorum diye bu arada bayılacaktım beklerken heyecandan.doktora girdik birlikte doktor ultrasonla bakmaya başladı.bende de yine açmayacak göstermeyecek belirsiz kalacak sıkıntısı vardı daha ultrasonla bakar bakmaz evet oğlan bu dedi.ve ben şok olişim olacakmış Allah gönlüme göre verdi dualarımı kabul etti.zaten ben herşeyimi dualarla yapan bir insanım Allah'a el açmak istemek çok önemli.
Sonra bebeğimin iyi olduğunu 14 Kasım'da tekrar gitmem gerektiğini söyledi önce ben organ Taraması yapacağım sonra radyolojiye yönlendireceğim dedi.bana radyolojiden gün al felan demedi ben kızımda da almamıştım galiba ya.212 gr dedi ama şu an ağırlığın bir Önemi yok sonra ki aylarda bakacağız sonra önemli dedi.
Bu arada çin takvimi tutmadı.hcg değerim 18,erken bulantım olmadı kusmam olmadı aç karnına sabahları safra çıkarmadım ama gün içinde hafif bulantılarım oldu.halada biraz oluyor.tüylerim çok yAvaş uzuyor.ama kesinlikle daha güzelleştiğime inanıyorum.yani kızımda kendimi hiç beğenmiyordum.karnım top gibi başka yerde kilo yok ama kızımda da aynısıdı.yalnız göğüslerim özellikle göğüs uçları çok hassas hatta bazen acıyor.tatlı hiç giyemiyorum tuzlu ve ekşi yiyorum.birde rüyamda doktorum erkek Demişti aynısı oldu.ama rüyamda bebek görmedim mesela kızıma hamileyken rüyamda kucağımda bebeğim vardı ve erkekti tersi oldu.bunda sadece doktorum söylerken gördüm aynısı oldu.
Bunları cinsiyetini merak edenler için yazdım ama inanın bana bu tezlerin hepsi çürümüş durumda
Detaylı ultrasonda umarım hepimizin ki iyi sonuçlar çıkar.kızımda birazdan okuldan gelir bakalım Olişime nasıl tepki verecek
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
aşı konusu acaip karışık o yüzden ben hiç yorum yapmayım aşı hakkında falan diye siteler var araştırabilen baksın.Kızlar tetanoz aşısı olmanın zararı varmı ?
en son arefe günü dr da tartıldığımda 46 çıkmıştım bide bulantıdan 4 kilo vermiştim ilk aylar o zaman daha fenaydım ne zaman arnım çıkıcak diye söylenip duruyordum şimdide karnım çıktıkça sızlanıyorum :)
Tesekkurler canim kiz annesi oldugum icin oglun demissin ya o bile entetesan geliyor.bende hep saglikli hayirli olsun uzun omurlu olsun diye dua ettim.Adına çok sevindim sabahtan beri yazmanız bekliyorum.oglun hayırlı sağlıklı bir evlat olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?