2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde kapşurunca kasıklarıma ağrı saplanıyor , orayı tutup hapşuruyorum..

ya ben şeker yüklemesi konusunda kararsızım yengem kuzenlerim hiç yaptırmadı bişede çıkmadı.

Canım sorun yok bu dönem kan akışı fazla olduğundan dolayı tansiyonun en düşük seyredeceği döneme girmişiz.Benim de muayene sırasında tansiyonumu ölçtü 10/6 çıktı gayet normal dedi ki benim tansiyonum sabit 12/8 dir.

=))) ohh ıstedıgın kadar kılo al sen ne guzel zayıfmıssın =))

dr da öle söylüyor biraz yağlansın göbeğin artık 20 kilo alabilirsin dedi ama yinede o kadar istemem ya çok kilo olunca doğumda sıkıntı oluyormuş ben allah nasip ederse normal doğurmak isterim :)

dr da öle söylüyor biraz yağlansın göbeğin artık 20 kilo alabilirsin dedi ama yinede o kadar istemem ya çok kilo olunca doğumda sıkıntı oluyormuş ben allah nasip ederse normal doğurmak isterim :)

Aminn inş nasıp olsun cnaım normal dogum yapmak cok saglıklıymıs Allah ısteyen herkese nasıp etsın

Teşekkü
teşekkür ederim canım.senide ben çok iyi Anlıyorum Allah seninde gönlüne göre versin inşallah.

Canım. Ben senin yazılarını takip ediyorum senin bence oğlun olacak ama şöyle yapmanı tavsiye ederim cinsiyetini ilk defa öğrenecekmiş gibi doktora git derim acil doktoruna güvenmem ben Allah inşallah gönlüne göre versin inşallah.

Saglıklı sıhatlı olması benım ıcın yeterli inan , hıc solemeselerde keske ama cınsıyet yanı bu haftama kadar hıc bılmeseydım daha ıyıydı ki hayırlısı herseyın , acıl doktoruda hıc bılınmedık doktor degıl aslında ve kadın dogum doktoru kendısı de zaten yınede kendı doktorum da evet kız kesın demeden ufakta olsa bıse almıyorum =)

Adına çok sevindim sabahtan beri yazmanız bekliyorum.oglun hayırlı sağlıklı bir evlat olur insallah

Aaa aynı durumdayız canım :)) 45 le hamile kalmıştım 42 ye kadar düştüm şimdi o kiloları geri aldım 46 kiloyum :) Bende öyle karnım çıkmadı falan diyordum şimdi karnım büyüdükçe hergün söyleniyorum kiloya alışkın olmayan biri için çok zor göbişli olmak

kızlar bebek için şeker falan yapıyordunuz demi kapı süsü falan bitirenler varsa atabilir mi bende yapayım diyorumda kararsızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…