tetenoz nasıl gereksiz oluyor sen önceden hiç aşı oldunmu son 5 sene olduysan belki ondan demiştir. ama düşünsene hamilelikte bi yerini kessen yada doğumda bi sürü aletle dikiş atcaklar vs tetenoz kaparsan ne olcak sonra ?
Tesekkurler canim kiz annesi oldugum icin oglun demissin ya o bile entetesan geliyor.bende hep saglikli hayirli olsun uzun omurlu olsun diye dua ettim.
Saolasin canim tesekkurler ins hersey yolundadir gun yaklastikca hem heyecanlaniyorum hemde tedirgin oluyorumCanım ayrıntılı da doktor organlarına bakıyor, cinsiyeti kesinleşiyor. Ben herşeyini net görmüştüm, burun deliklerine kadar. Medipolde yaptırmıştım. İnşallah hepimizinki güzel çıkar. Aramadım, işyerinde de açılmıyor zaten ama belki ayrıntılı ultrason videosu olabilir internette, çünkü bana doktor cd şeklindede vermişti, açıp izleyebiliyorduk.
maşallah çirkin :)
Ben en son 27 martta adet gordum ama doktora gittim ve 2 hafta geride dedi ama gelisimi degil dedi yani benim adet tarihimi 12 haziran olarak aldi.zaten ultrason cihazida oyle gosteriyordu her gidisimdede bu hic degismedi.yani sonuc olarak ayni gunlerde hamile kalmisiz.doktor 6 ile 11 mart arasi dedi dogumuma.bu arada toplamda 5,5 kilo almisim.bızım tahmını dogum tarıhımız aynıymıs =) 19 mart =) son adet tarıhınız kaçtı sizin
Kumaş Alıp kendim yapmayı planlıyorum.elde dikerek yapılabilir.Ben de daha renk alıcam 3 renk çok az kaldı. Kese nasıl yapılıyor kendin mi dikeceksin yoksa hazır alıp mı koyuluyor? Kapı süsleri de yapıyorlar ama ben o kadarına girişemem güzel bişey alırım herhalde dışardan. hatta keçe yerine tüllü falan bişey tercih ederim onda herhalde
Bende senin tam tersinim canım. Oglum var vede öncelikle hayırlı sağlıklı olmasi tabiki istedigim ama gonlumdekide kız. Doktor % 80 kız dedi ama okadar çok şey okudumki heran değişebiliyor cinsiyet. Ayrıntılı da belli olucak insallah kesin olarak ama onada daha bir ay varTesekkurler canim kiz annesi oldugum icin oglun demissin ya o bile entetesan geliyor.bende hep saglikli hayirli olsun uzun omurlu olsun diye dua ettim.
Hayırlı olsun canım.kesin mi konuştu doktor cinsiyet konusundabizde öğrendik bugün cinsiyetimizi bizimde bir kızımız olacak hayırlısıyla.çok mutluyum bir oğlum var 5 yaşında birde kızım olacak nasipse.Allah hepimize tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla.
Evdeki taytlarim nerdeyse göğüslerime çıkıyor onda sıkıntı yok.aynen canım benim de cmt hareketsizdi, pazar maşallah coştu eşim enelde anlamıyor ama bi kuvvetli hareket yaptığında bir kere hissetti o da dün. Hatta tayt giymiştim bel lastiği aşağıdaydı öle hareketli olunca o mu rahatsız etti diye korkup değiştirdim.
bu arada taytın belini kaasıklarınızda mı tutuyorsunuz yoksa göbeğinizin üzerine mi çekiyorsunuz???
Affedersin mucizem ama doktor Saçma konuşmuş.nerde ne olacağı belli olmaz bu hayatta.pis bir hastaneye düşersin kaparsın hastalığı.o gün sana dikkatsiz bir doktor veya hemşire gelir olan sana olur.Hayır hiç tetanos aşısı olmadım ama doktorum söyle dedi.her gün bir sürü kaza oluyor ve sonrasında ameliyat her ameliyata girene aşısı var mi demiyoruz o ağrıyı çekme bence sen bilirsin dedi bunu söyleyen adam prof en az 65 yaşında kafam karıştı benim de.
karından tabiki canımkızlarrr detaylı ultrasona giden varmı karındanmı bakıyorlar detaylıda ?
Ben bu çarşamba gideceğim 20+5 olacak o günayrıntılı ultrason için kaçıncı haftada gidiyosunuz kızlar
dr un cihazı diğer cihazlardan daha düşük tabiki birden uzaman kişi inceliyorya .benim gideceğim yer sadece bu işi yapıyor hatta anne karnındaki bebeğin bile beyin tomografisi çekiliyor hastaneye göre daha özel bir merkez.bir de sizler ayrıntılı usg için başka hastanelere gidiyorsunuz kendi doktorunuzun usg cihazı iyi olmadığı için mi başka yerlere gidiyorsunuz yoksa başka bir sebebi mi var bilmediğim için soruyorum
Ben een
Ben en son 27 martta adet gordum ama doktora gittim ve 2 hafta geride dedi ama gelisimi degil dedi yani benim adet tarihimi 12 haziran olarak aldi.zaten ultrason cihazida oyle gosteriyordu her gidisimdede bu hic degismedi.yani sonuc olarak ayni gunlerde hamile kalmisiz.doktor 6 ile 11 mart arasi dedi dogumuma.bu arada toplamda 5,5 kilo almisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?