2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benimde ilk gebeliğim de aşı yapılmadı. Dr sanki evde mi ddoğum yapacaksın dedi ve gerek görmedi.

Tesekkurler canim kiz annesi oldugum icin oglun demissin ya o bile entetesan geliyor.bende hep saglikli hayirli olsun uzun omurlu olsun diye dua ettim.

bızım tahmını dogum tarıhımız aynıymıs =) 19 mart =) son adet tarıhınız kaçtı sizin

Saolasin canim tesekkurler ins hersey yolundadir gun yaklastikca hem heyecanlaniyorum hemde tedirgin oluyorum

Kızlar benimde son adet tarihim 11 haziran aslında 19 mart olarak gözüküyor ama doktor geç döllenme olabilir deyip 23 mart demişti senben60 Eyrana doktor daha önce yorum yapmışmıydı cinsiyet için

Ne güzel,cinsiyetler iyice belli oldu.hepsi hayırlı uğurlu ve sağlıkla gelsin inşallah.aşı konusunda benim de kafam karıştı şimdi.doktorum kayıt yaptır tetanozu sağlık ocağında olursun dedi.demekki olmamı istiyo.aslında bu aşılar,testler hep deneme bence.yani annem test yapmış sonra doğuma gitmiş,ne ultrason ne test ne şeker yüklemesi:)ben de kardeşim de taş hibiyiz.şimdi bişiler deniyolar bizde resmen,neyapalım biz de ya gerekliyse diye yaptırıyoruz.yapmassak içimiz rahat etmes,yaptırsan bi türlü:)

Ben een
bızım tahmını dogum tarıhımız aynıymıs =) 19 mart =) son adet tarıhınız kaçtı sizin
Ben en son 27 martta adet gordum ama doktora gittim ve 2 hafta geride dedi ama gelisimi degil dedi yani benim adet tarihimi 12 haziran olarak aldi.zaten ultrason cihazida oyle gosteriyordu her gidisimdede bu hic degismedi.yani sonuc olarak ayni gunlerde hamile kalmisiz.doktor 6 ile 11 mart arasi dedi dogumuma.bu arada toplamda 5,5 kilo almisim.

Kumaş Alıp kendim yapmayı planlıyorum.elde dikerek yapılabilir.
Ama vakit bulamazsam yaptırıcam kısmetse.
Kapı süsü keçeden çok güzel modeller var bir bak istersen :)

Tesekkurler canim kiz annesi oldugum icin oglun demissin ya o bile entetesan geliyor.bende hep saglikli hayirli olsun uzun omurlu olsun diye dua ettim.
Bende senin tam tersinim canım. Oglum var vede öncelikle hayırlı sağlıklı olmasi tabiki istedigim ama gonlumdekide kız. Doktor % 80 kız dedi ama okadar çok şey okudumki heran değişebiliyor cinsiyet. Ayrıntılı da belli olucak insallah kesin olarak ama onada daha bir ay var

kızlarrrr ben geldiiim randevudan sonra annemle biraz gezdik dolaştık bebişe ilk cicilerini söz verdiğimiz gibi aldık çünküüüü o bizeeee minik pipisini gösterdi bugün teyzeleriii :) Allahın izniyle bir erkekimiz olacak . çok şükür bir sorunumuz yok. Eyrana senin de gözün aydın canım Allah gönlüne göre verdi.

bizde öğrendik bugün cinsiyetimizi bizimde bir kızımız olacak hayırlısıyla.çok mutluyum bir oğlum var 5 yaşında birde kızım olacak nasipse.Allah hepimize tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla.
Hayırlı olsun canım.kesin mi konuştu doktor cinsiyet konusunda

Evdeki taytlarim nerdeyse göğüslerime çıkıyor onda sıkıntı yok.
İşte giydiklerimi göbişin Altında tutuyorum.

Affedersin mucizem ama doktor Saçma konuşmuş.nerde ne olacağı belli olmaz bu hayatta.pis bir hastaneye düşersin kaparsın hastalığı.o gün sana dikkatsiz bir doktor veya hemşire gelir olan sana olur.
Ki aşıda abartılacak bir acı yok bence.
Ben eski ile hiç mukayese etmiyorum bugünü.şimdi artık tıp gelişti,beslenme Değişti,her şey değişti.

bir de sizler ayrıntılı usg için başka hastanelere gidiyorsunuz kendi doktorunuzun usg cihazı iyi olmadığı için mi başka yerlere gidiyorsunuz yoksa başka bir sebebi mi var bilmediğim için soruyorum
dr un cihazı diğer cihazlardan daha düşük tabiki birden uzaman kişi inceliyorya .benim gideceğim yer sadece bu işi yapıyor hatta anne karnındaki bebeğin bile beyin tomografisi çekiliyor hastaneye göre daha özel bir merkez.
ama senin dr.un cihazıda iyi küçük yerde oturma şansi galiba burası da pahalı malesef (bursa)

Aa marttan sonra adet gormedin mi gec dolenme fln mi ondan mi öyle canim , ben en son 13 haziranda adet gördüm , toplamda 2 kilo almisim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…