evet canım, ek ucret aldılar mı sendenmaltepe sema dedıgın fatıh unıversıtesı hastanesı oldu orası dımı? ben ıkılı testı mı orda yaptırmıstım beyhan hn dıye bı dr var ona
kızlar benim karnımın sol tarafında 2 gündür hafif bi ağrı oluyor devamlı değil ama ara sıra sizce gaz sancısımıdır gerçi bağırsaklarda bu kadar yukarda değil ama bilemedim her ağrıdan sızıdan korkar oldum ben bu kadar pipirikli biri değildimki :)
Nasıl gereksiz dedi ya ? gereksizse bu kadar insana neden yaptırmaları söyleniyor. bana hem doktorum hem de saglık ocagındakıler yaptıracaksın deı.
tetenoz nasıl gereksiz oluyor sen önceden hiç aşı oldunmu son 5 sene olduysan belki ondan demiştir. ama düşünsene hamilelikte bi yerini kessen yada doğumda bi sürü aletle dikiş atcaklar vs tetenoz kaparsan ne olcak sonra ?Mrb kızlar şimdi doktordan geldim çarşamba günü için sağlık ocağından aramislardi tetanos aşısı icin doktoruma sordum çok gereksiz yaptırma dedi herkesin kolu agriyomus zaten benimde işime geldi yaptırmayacagim. tam bi hafta sonra ayın 20sinde de ayrıntılı ultrasonum var ve ayni gün şeker yüklemesi de yapılacak. Ayrıntılı 150 tl. Aslinda bende sürekli gittiğim hastaneye gitmeyecegim ayrintili için çünkü orada 250 ben 150 ye yaptiracagim.
cok mu agrı oluyor :S rahım genısledıgınden dolayıda agrı sızılar olabılıyor arada endıselenme hemen ama cok cogalırsa dr ara yada gıt hemen canım
hayırlı olsun cnm :)Hoşbuldumewet doktorum %90 kız dedi inşallah kız olacak
CANIM CUMARTESİ KONTROLÜM VAR GİTTİĞİMDE SORAR HABERDAR EDERİM SENİkolestrolün yoksa bir zaarı olma zbence de ama az mı yiyorum diye vizdan azabı çekip dordum onu aslında:)
evet canım, ek ucret aldılar mı senden
yok çok değil çok hafif oluyor ama işte dediğim gibi çok takıntılı biri oldum çıktım ben halbuki karnım büyüyor artık normal böle olması bide çok zayıfım sanırım daha çok hissediyorum ağrıyı sızıyı :) 2 buçuk yıl önce apandist ameliyatı olmuştum mesela şimdi hapşırırken falan birden sızı giriyor o yere geçiyor hemen ordan anlıyorumki karnım çok hassasmış :)
20-24 hafta arası
Benim Cuma günü nasipse..
o zamanki doktorum 22. Haftada gitmemi istedi benim de. Bana da erken git deseydi öyle yapardım.
Kızlar ben doktordan geldim.eşim bugüne kadar gelememişti hiç birine.doktorda otururken beni aradı bende geliyorum diye bu arada bayılacaktım beklerken heyecandan.doktora girdik birlikte doktor ultrasonla bakmaya başladı.bende de yine açmayacak göstermeyecek belirsiz kalacak sıkıntısı vardı daha ultrasonla bakar bakmaz evet oğlan bu dedi.ve ben şok olişim olacakmış Allah gönlüme göre verdi dualarımı kabul etti.zaten ben herşeyimi dualarla yapan bir insanım Allah'a el açmak istemek çok önemli.
Sonra bebeğimin iyi olduğunu 14 Kasım'da tekrar gitmem gerektiğini söyledi önce ben organ Taraması yapacağım sonra radyolojiye yönlendireceğim dedi.bana radyolojiden gün al felan demedi ben kızımda da almamıştım galiba ya.212 gr dedi ama şu an ağırlığın bir Önemi yok sonra ki aylarda bakacağız sonra önemli dedi.
Bu arada çin takvimi tutmadı.hcg değerim 18,erken bulantım olmadı kusmam olmadı aç karnına sabahları safra çıkarmadım ama gün içinde hafif bulantılarım oldu.halada biraz oluyor.tüylerim çok yAvaş uzuyor.ama kesinlikle daha güzelleştiğime inanıyorum.yani kızımda kendimi hiç beğenmiyordum.karnım top gibi başka yerde kilo yok ama kızımda da aynısıdı.yalnız göğüslerim özellikle göğüs uçları çok hassas hatta bazen acıyor.tatlı hiç giyemiyorum tuzlu ve ekşi yiyorum.birde rüyamda doktorum erkek Demişti aynısı oldu.ama rüyamda bebek görmedim mesela kızıma hamileyken rüyamda kucağımda bebeğim vardı ve erkekti tersi oldu.bunda sadece doktorum söylerken gördüm aynısı oldu.
Bunları cinsiyetini merak edenler için yazdım ama inanın bana bu tezlerin hepsi çürümüş durumda
Detaylı ultrasonda umarım hepimizin ki iyi sonuçlar çıkar.kızımda birazdan okuldan gelir bakalım Olişime nasıl tepki verecek
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
ya tabiki ama sen nerden bileceksin eline iğne battı diyelim tetanoz oldn ve farketmedin . aşı koruru herşeyden. prof 65 yaşında ama tıp ilerledi hastalıklarda çoğaldı artık eskisi gibi değil yani :)Hayır hiç tetanos aşısı olmadım ama doktorum söyle dedi.her gün bir sürü kaza oluyor ve sonrasında ameliyat her ameliyata girene aşısı var mi demiyoruz o ağrıyı çekme bence sen bilirsin dedi bunu söyleyen adam prof en az 65 yaşında kafam karıştı benim de.
canım hayırlı olsun öncelikle daha önce kız mı demişlerdi sana öyle hatırlıyorum sankiKızlar ben doktordan geldim.eşim bugüne kadar gelememişti hiç birine.doktorda otururken beni aradı bende geliyorum diye bu arada bayılacaktım beklerken heyecandan.doktora girdik birlikte doktor ultrasonla bakmaya başladı.bende de yine açmayacak göstermeyecek belirsiz kalacak sıkıntısı vardı daha ultrasonla bakar bakmaz evet oğlan bu dedi.ve ben şok olişim olacakmış Allah gönlüme göre verdi dualarımı kabul etti.zaten ben herşeyimi dualarla yapan bir insanım Allah'a el açmak istemek çok önemli.
Sonra bebeğimin iyi olduğunu 14 Kasım'da tekrar gitmem gerektiğini söyledi önce ben organ Taraması yapacağım sonra radyolojiye yönlendireceğim dedi.bana radyolojiden gün al felan demedi ben kızımda da almamıştım galiba ya.212 gr dedi ama şu an ağırlığın bir Önemi yok sonra ki aylarda bakacağız sonra önemli dedi.
Bu arada çin takvimi tutmadı.hcg değerim 18,erken bulantım olmadı kusmam olmadı aç karnına sabahları safra çıkarmadım ama gün içinde hafif bulantılarım oldu.halada biraz oluyor.tüylerim çok yAvaş uzuyor.ama kesinlikle daha güzelleştiğime inanıyorum.yani kızımda kendimi hiç beğenmiyordum.karnım top gibi başka yerde kilo yok ama kızımda da aynısıdı.yalnız göğüslerim özellikle göğüs uçları çok hassas hatta bazen acıyor.tatlı hiç giyemiyorum tuzlu ve ekşi yiyorum.birde rüyamda doktorum erkek Demişti aynısı oldu.ama rüyamda bebek görmedim mesela kızıma hamileyken rüyamda kucağımda bebeğim vardı ve erkekti tersi oldu.bunda sadece doktorum söylerken gördüm aynısı oldu.
Bunları cinsiyetini merak edenler için yazdım ama inanın bana bu tezlerin hepsi çürümüş durumda
Detaylı ultrasonda umarım hepimizin ki iyi sonuçlar çıkar.kızımda birazdan okuldan gelir bakalım Olişime nasıl tepki verecek
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
hapsırınca kasıgıma saglam asncı gırıyor benımde valla kı sen bıde amelıyatlısın normaldır canım ozamanrahat ol kı bebegınde rahat olsun kac kılosun kı
en son arefe günü dr da tartıldığımda 46 çıkmıştım bide bulantıdan 4 kilo vermiştim ilk aylar o zaman daha fenaydım ne zaman arnım çıkıcak diye söylenip duruyordum şimdide karnım çıktıkça sızlanıyorum :)
Diğer doktoruma da soracağım akşam bakalim o ne diyecek ona göre çarşamba giderim saglikocaginya tabiki ama sen nerden bileceksin eline iğne battı diyelim tetanoz oldn ve farketmedin . aşı koruru herşeyden. prof 65 yaşında ama tıp ilerledi hastalıklarda çoğaldı artık eskisi gibi değil yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?