2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cok mu agrı oluyor :S rahım genısledıgınden dolayıda agrı sızılar olabılıyor arada endıselenme hemen ama cok cogalırsa dr ara yada gıt hemen canım

Nasıl gereksiz dedi ya ? gereksizse bu kadar insana neden yaptırmaları söyleniyor. bana hem doktorum hem de saglık ocagındakıler yaptıracaksın deı.
tetenoz nasıl gereksiz oluyor sen önceden hiç aşı oldunmu son 5 sene olduysan belki ondan demiştir. ama düşünsene hamilelikte bi yerini kessen yada doğumda bi sürü aletle dikiş atcaklar vs tetenoz kaparsan ne olcak sonra ?

cok mu agrı oluyor :S rahım genısledıgınden dolayıda agrı sızılar olabılıyor arada endıselenme hemen ama cok cogalırsa dr ara yada gıt hemen canım

yok çok değil çok hafif oluyor ama işte dediğim gibi çok takıntılı biri oldum çıktım ben halbuki karnım büyüyor artık normal böle olması bide çok zayıfım sanırım daha çok hissediyorum ağrıyı sızıyı :) 2 buçuk yıl önce apandist ameliyatı olmuştum mesela şimdi hapşırırken falan birden sızı giriyor o yere geçiyor hemen ordan anlıyorumki karnım çok hassasmış :)

Merhaba kızlar, tetanoz konusunda aile hekimliğinde bana lisede tetanoz vurulduysam tek doz aşı yapacaklarını, lisede vurulmadıysam iki doz aşı yapacaklarını söylediler. 88 doğumluyum bizim döneme lisenni başında aşı yapmış olabileceklerini söylüyorlar benim durumumda olan var mı.
ben lisede veya orta sonda aşı vurulup vurulmadığımızı hatırlamıyorum.

Kızlar ben doktordan geldim.eşim bugüne kadar gelememişti hiç birine.doktorda otururken beni aradı bende geliyorum diye bu arada bayılacaktım beklerken heyecandan.doktora girdik birlikte doktor ultrasonla bakmaya başladı.bende de yine açmayacak göstermeyecek belirsiz kalacak sıkıntısı vardı daha ultrasonla bakar bakmaz evet oğlan bu dedi.ve ben şok olişim olacakmış Allah gönlüme göre verdi dualarımı kabul etti.zaten ben herşeyimi dualarla yapan bir insanım Allah'a el açmak istemek çok önemli.

Sonra bebeğimin iyi olduğunu 14 Kasım'da tekrar gitmem gerektiğini söyledi önce ben organ Taraması yapacağım sonra radyolojiye yönlendireceğim dedi.bana radyolojiden gün al felan demedi ben kızımda da almamıştım galiba ya.212 gr dedi ama şu an ağırlığın bir Önemi yok sonra ki aylarda bakacağız sonra önemli dedi.

Bu arada çin takvimi tutmadı.hcg değerim 18,erken bulantım olmadı kusmam olmadı aç karnına sabahları safra çıkarmadım ama gün içinde hafif bulantılarım oldu.halada biraz oluyor.tüylerim çok yAvaş uzuyor.ama kesinlikle daha güzelleştiğime inanıyorum.yani kızımda kendimi hiç beğenmiyordum.karnım top gibi başka yerde kilo yok ama kızımda da aynısıdı.yalnız göğüslerim özellikle göğüs uçları çok hassas hatta bazen acıyor.tatlı hiç giyemiyorum tuzlu ve ekşi yiyorum.birde rüyamda doktorum erkek Demişti aynısı oldu.ama rüyamda bebek görmedim mesela kızıma hamileyken rüyamda kucağımda bebeğim vardı ve erkekti tersi oldu.bunda sadece doktorum söylerken gördüm aynısı oldu.
Bunları cinsiyetini merak edenler için yazdım ama inanın bana bu tezlerin hepsi çürümüş durumda

Detaylı ultrasonda umarım hepimizin ki iyi sonuçlar çıkar.kızımda birazdan okuldan gelir bakalım Olişime nasıl tepki verecek

Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

uzun bir aradan sonra işbaşı yaptım geçmişi çok okuyamadım. umarım herşey yolundadır. benim 5 yaşında bir oğlum var inşallah şimdi kızımız olacak dr kesin kız dedi. ben henüz tam hareket hissetmiyorum ufak tefek şeyler oluyor ama gebeliğim çok sorunsuz hiçbirşey hissetmiyorum buda vesvese yapmama sebep oluyor acaba birşeymi oluyor neden gebe gibi değilim diye. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. isim arıyoruz fikirlere açığım.

hapsırınca kasıgıma saglam asncı gırıyor benımde valla kı sen bıde amelıyatlısın normaldır canım ozaman rahat ol kı bebegınde rahat olsun kac kılosun kı

20-24 hafta arası
Benim Cuma günü nasipse..

hayırlısı canım cinsiyeti de cuma öğreneceksin büyük gün valla:)

o zamanki doktorum 22. Haftada gitmemi istedi benim de. Bana da erken git deseydi öyle yapardım.

benimki de 20. hafta diye tutturdu anlamadım bu işi yani, çarşamba gideceğim bakalım hayırlısıyla bunu da atlatalım inşallah:)

kız erkek gebelik bendede çok farketmedi ikisindede ekşi yedim karnım top gibi ikisindede hafif bulantım ve rahat hamilelğim oldu. oğlumda kokulara çok hassastım şimdi daha rahatım bir fark varsa o dur. eyrana seni çok yiyi anlıyorum kızın olduğu için oğlun olsun istemen çok normal Allah gönlüne göre vermiş benimde oğlum vardı kızım geliyor elbette en başta hayırlısı olsun sağlıklı olsun Allah olmaya nasip etsin. tebrik ederim.

Hayır hiç tetanos aşısı olmadım ama doktorum söyle dedi.her gün bir sürü kaza oluyor ve sonrasında ameliyat her ameliyata girene aşısı var mi demiyoruz o ağrıyı çekme bence sen bilirsin dedi bunu söyleyen adam prof en az 65 yaşında kafam karıştı benim de.

Allah gonlune gore vermıs canım ne guzel sevındım senın adına =) ve soyle bırsey var ınan yazdıgın hersey bende var bırebır benı anlatmıssın bulantı olsun tuylerdekı yavas uzama kılo almama sadece karın cıkma guzellesme (ki goren erkek dımı doyr bana ) eksı ve tuzlu ve ben vejeteryandım et yıyorum hamılelıkten sonrada vejetaryanlıgım gerı gelmez ıns agzıma suremezdım ben etı ve benım kızım olacakmıs =) tezlerın hıc bırı uymuyor bu duruma gore =) ve senın yazdıkların zaten nettede erkek bebek belırtısı sadece kıllar harıc =)))

ya tabiki ama
ya tabiki ama sen nerden bileceksin eline iğne battı diyelim tetanoz oldn ve farketmedin . aşı koruru herşeyden. prof 65 yaşında ama tıp ilerledi hastalıklarda çoğaldı artık eskisi gibi değil yani :)

canım hayırlı olsun öncelikle daha önce kız mı demişlerdi sana öyle hatırlıyorum sanki

hapsırınca kasıgıma saglam asncı gırıyor benımde valla kı sen bıde amelıyatlısın normaldır canım ozaman rahat ol kı bebegınde rahat olsun kac kılosun kı

en son arefe günü dr da tartıldığımda 46 çıkmıştım bide bulantıdan 4 kilo vermiştim ilk aylar o zaman daha fenaydım ne zaman arnım çıkıcak diye söylenip duruyordum şimdide karnım çıktıkça sızlanıyorum :)

=))) ohh ıstedıgın kadar kılo al sen ne guzel zayıfmıssın =))

ya tabiki ama sen nerden bileceksin eline iğne battı diyelim tetanoz oldn ve farketmedin . aşı koruru herşeyden. prof 65 yaşında ama tıp ilerledi hastalıklarda çoğaldı artık eskisi gibi değil yani :)
Diğer doktoruma da soracağım akşam bakalim o ne diyecek ona göre çarşamba giderim saglikocagin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…