2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben önceden gitmiştim, o kadar yoğun değildi muhtemelen. Öyle hasta trafiği falan yoktu, artık 15 dk bir alıyorlar demek. Sen değerlendirebilirsin onu da canım, perinatologsa işin uzmanıdır zaten.

Biz geldik Dr dan,Dr teyzemiz söylemedi emin olmadan ama bi pipi gördük biz,büyük ihtimalle bi oğlum daha olacak,hadi isim önerisinde bulunun bana,ilk oğlumun adi yağız....
Canım hayırlı olsun. Yağız ın yanina Yiğit yakışır bence. Bu arada benim oğlumun adı da Yiğit.

benim de özel sağlık sigortam var, ek ücret ödüyor musun canım hastaneye

Öduyorum canım %80 karsılıyor sıgortam ben % 20 sini oduyorum.Hangi sigorta senın ve muayene gıttıkce dogum ucretınden mı dusuyor?dogum ucretını ayrımı verıyor sıgorta sana?

Geçen gittimde Dr 2. Düzey US yazmış şimdi bu 2D mi oluyor 4D nasil ki o zaman? Bagcilar Medipolde Yaptırıcam ben Prof Dr yapacakmis kendi Dr um yapmıyor o yüzden sadece 350 tl cik vericem

Öduyorum canım %80 karsılıyor sıgortam ben % 20 sini oduyorum.Hangi sigorta senın ve muayene gıttıkce dogum ucretınden mı dusuyor?dogum ucretını ayrımı verıyor sıgorta sana?
acıbadem canım, muayene limitim ayrı doğum limitim ayrı çok şükür. bana vermiyor ama sigorta karşılıyor.

hımm acıbademın hastanenın kendı ozel saglık sıgortası var evet , siz yuze kac oduyorsunuz?
benimki de seninki gibi, bir miktar ödüyordum normalde ama şimdi maltepe semaya gidiyorum, orası ekstra ücret almıyor, anlaşması varmış.

Benim her zaman böyle. hatta 8/3 de olmuşluğu var. Doktorlar normal diyor.

tamam canım sağol:)

bende bu hafta gideceğim sanırım 20. haftama girmiş olacağım, erken mi geç mi olur diye merak etmiştim:)
o zamanki doktorum 22. Haftada gitmemi istedi benim de. Bana da erken git deseydi öyle yapardım.

kızlar benim karnımın sol tarafında 2 gündür hafif bi ağrı oluyor devamlı değil ama ara sıra sizce gaz sancısımıdır gerçi bağırsaklarda bu kadar yukarda değil ama bilemedim her ağrıdan sızıdan korkar oldum ben bu kadar pipirikli biri değildimki :)

Nasıl gereksiz dedi ya ? gereksizse bu kadar insana neden yaptırmaları söyleniyor. bana hem doktorum hem de saglık ocagındakıler yaptıracaksın deı.

benimki de seninki gibi, bir miktar ödüyordum normalde ama şimdi maltepe semaya gidiyorum, orası ekstra ücret almıyor, anlaşması varmış.

maltepe sema dedıgın fatıh unıversıtesı hastanesı oldu orası dımı? ben ıkılı testı mı orda yaptırmıstım beyhan hn dıye bı dr var ona

Nasıl gereksiz dedi ya ? gereksizse bu kadar insana neden yaptırmaları söyleniyor. bana hem doktorum hem de saglık ocagındakıler yaptıracaksın deı.
Benim önceki doktorum bilemiyoruz bu aşıların etkilerini tam olarak, ben olsam yaptırmam demişti. Karar senin diye eklemişti, bu aşılar hep muallakta kalıyor. kimisi destekliyor kimisi desteklemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…