ayrıntılı ultrason için kaçıncı haftada gidiyosunuz kızlar
Ben önceden gitmiştim, o kadar yoğun değildi muhtemelen. Öyle hasta trafiği falan yoktu, artık 15 dk bir alıyorlar demek. Sen değerlendirebilirsin onu da canım, perinatologsa işin uzmanıdır zaten.ikili testi orda yaptırdım ben, detaylı için de randvu aldım d a15dk'da bir hasta alıyoruz dediler, Fetus Laboratuarında Hakan Uludoğan varmış onu da övdüler perinatologmuş, yaım saat falan sürüyormuş ona gideyim diyorum bilemedimm...
Özel sağlık sigortası olmadan o hastaneye uğranmaz kanımca
bende cuma gidicem :)20-24 hafta arası
Benim Cuma günü nasipse..
benim de özel sağlık sigortam var, ek ücret ödüyor musun canım hastaneyeevet ya bıraz tuzlu :S ozel saglık sıgortam var benımde , hamılelık ıcın onceden yaptırmıstım yararlanmak ıcın
Ne bileyim yapalım dedi doktorşeker yüklemesi 24. haftada değil mi?
Canım hayırlı olsun. Yağız ın yanina Yiğit yakışır bence. Bu arada benim oğlumun adı da Yiğit.Biz geldik Dr dan,Dr teyzemiz söylemedi emin olmadan ama bi pipi gördük biz,büyük ihtimalle bi oğlum daha olacak,hadi isim önerisinde bulunun bana,ilk oğlumun adi yağız....
bende cuma gidicem :)
benim de özel sağlık sigortam var, ek ücret ödüyor musun canım hastaneye
acıbadem canım, muayene limitim ayrı doğum limitim ayrı çok şükür. bana vermiyor ama sigorta karşılıyor.Öduyorum canım %80 karsılıyor sıgortam ben % 20 sini oduyorum.Hangi sigorta senın ve muayene gıttıkce dogum ucretınden mı dusuyor?dogum ucretını ayrımı verıyor sıgorta sana?
acıbadem canım, muayene limitim ayrı doğum limitim ayrı çok şükür. bana vermiyor ama sigorta karşılıyor.
benimki de seninki gibi, bir miktar ödüyordum normalde ama şimdi maltepe semaya gidiyorum, orası ekstra ücret almıyor, anlaşması varmış.hımm acıbademın hastanenın kendı ozel saglık sıgortası var evet , siz yuze kac oduyorsunuz?
Benim her zaman böyle. hatta 8/3 de olmuşluğu var. Doktorlar normal diyor.Bugün okul çıkışı rastgele sağlık ocağına gittim tansiyonum 9/5 çıktı. Hemşire gebelikte bu kadar düşük olması normal dedi. Eşime söyledim panikledi çok düşük hemen Dr gidelim diye tutturdu ben hiç anlamıyorum netten baktım bu civarda normal miyim :)
o zamanki doktorum 22. Haftada gitmemi istedi benim de. Bana da erken git deseydi öyle yapardım.tamam canım sağol:)
bende bu hafta gideceğim sanırım 20. haftama girmiş olacağım, erken mi geç mi olur diye merak etmiştim:)
Nasıl gereksiz dedi ya ? gereksizse bu kadar insana neden yaptırmaları söyleniyor. bana hem doktorum hem de saglık ocagındakıler yaptıracaksın deı.Mrb kızlar şimdi doktordan geldim çarşamba günü için sağlık ocağından aramislardi tetanos aşısı icin doktoruma sordum çok gereksiz yaptırma dedi herkesin kolu agriyomus zaten benimde işime geldi yaptırmayacagim. tam bi hafta sonra ayın 20sinde de ayrıntılı ultrasonum var ve ayni gün şeker yüklemesi de yapılacak. Ayrıntılı 150 tl. Aslinda bende sürekli gittiğim hastaneye gitmeyecegim ayrintili için çünkü orada 250 ben 150 ye yaptiracagim.
benimki de seninki gibi, bir miktar ödüyordum normalde ama şimdi maltepe semaya gidiyorum, orası ekstra ücret almıyor, anlaşması varmış.
valla canm kaç d bilmiyorum :) ama burda bilgiler var http://turgaysener.com/ayrintili-ultrasonografi/Ben ama bilmiyorum öyle 2D mi 3D mi ?
Eşim randevu almıştı, yanlış değildir umarım
Detaylı dendi
Benim önceki doktorum bilemiyoruz bu aşıların etkilerini tam olarak, ben olsam yaptırmam demişti. Karar senin diye eklemişti, bu aşılar hep muallakta kalıyor. kimisi destekliyor kimisi desteklemiyor.Nasıl gereksiz dedi ya ? gereksizse bu kadar insana neden yaptırmaları söyleniyor. bana hem doktorum hem de saglık ocagındakıler yaptıracaksın deı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?