2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya ben bebeğimi hiç hissedemiyorum ben mi anlamıyorum bilmiyorum ama 2 gündür bu beni çok üzüyo

kızlar ya ben bebeğimi hiç hissedemiyorum ben mi anlamıyorum bilmiyorum ama 2 gündür bu beni çok üzüyo
Canim uzulme bisi yoktur bebisin ne zaman dinlemeye koyulsam benim bebekte duruyor ne zaman dinlemekten vazgecsem yerinde durmuyo diyorum cocuklarin isi ne anne karninda bile yapacaklarini yapiolar anneyi cildirta biliyorlar :)

Canim uzulme bisi yoktur bebisin ne zaman dinlemeye koyulsam benim bebekte duruyor ne zaman dinlemekten vazgecsem yerinde durmuyo diyorum cocuklarin isi ne anne karninda bile yapacaklarini yapiolar anneyi cildirta biliyorlar :)
ama ben birkerenin dışında hiç net hissedemedim ki o yüzden bide çoğu kişi 14-15 haftalıkken bile tekme attı filn diyo bende kendimde bi acaiplik var heralde diyorum

ama ben birkerenin dışında hiç net hissedemedim ki o yüzden bide çoğu kişi 14-15 haftalıkken bile tekme attı filn diyo bende kendimde bi acaiplik var heralde diyorum
Icten derinden bende hissediyorum hatta ilk saglam tekmesini yada kafasini 2 gun once atti ama bebegin durusu da onemli bence ic karin genisse simdilik hissetmiyor olabilirsin seni anliyorum tedirginsin canim bir iki kasik bal ye sirt ustu uzan hafif gobegine elinle salla dr yaptigi gibi bekle cvp gelcektir uyumuyorsa :)

Takma kafana cnm.daha geçen Dr um söyledi..tam anlamıyla 23.24 haftalardan itibaren sürekli hareketlerini hissedersin dedi..bu zamanlarda 2 gün hissedip 3 gün hissetmediğinde endişelenme demişti çok normalmiş

cinsiyeti kiz gibi dedi. Ilerleyen zamanda netlestiririz dedi :) detayli icin yazarsin canim sana dediğini

ay kac haftalık olduk artık bu kadın nıye net cınsıyet soylemıyor bıze =)))) catlatıyor meraktan =) yazarım canım az kaldı 16 sına sabırsızlıkla beklıyorum=)

endıse etme nettede arastırırsan zaten ılk gebelıklerde 20-22. haftalarda hısedılır yazıyor , ama ılk gebelık degıl se suan hatırlayamadım senın ılk mıydı degılmıydı bırde kız bebekler gec hısedılır dıye bır soylem var ne kadar dogru bılemem cunku ben bayadır hısedıyorum=)

kımı erken kımı gec hısedermıs canım , kımının bebegı sakın kımıın cok hareketlı , erkek - kız bu etkenlerıde goz onune almak lazımmıs , stres yapma kafana takıp Rabbım saglıkla nasıp etsın yavrularımızı

Bugün bir cenaze dolayısıyla istanbula gidicem. 6 saatlik yol..
Nasıl olacak hiç bilmiyorum. Eşim de gelmiyo. Yol gözümde acaip büyüdü..

Ben de bu tarz hırkalar aldım.hamile kıyafeti giymek istemiyorum hiç. Çok zevksiz şeyler.
Ama bunlar çok şık duruyo..

Dimi yaa =) zevklı seyler bı gebe dıye bır magaza var orada gordum ama fıyatlarda pahalı gereksız pahalı :S

Bugün bir cenaze dolayısıyla istanbula gidicem. 6 saatlik yol..
Nasıl olacak hiç bilmiyorum. Eşim de gelmiyo. Yol gözümde acaip büyüdü..

Basın sagolsun Allah rahmet eylesın gunahları affolsun inş , 6 saatlık yol cokmus senın ıcın bide üzüleceksin orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…