kızlar ya ben bebeğimi hiç hissedemiyorum ben mi anlamıyorum bilmiyorum ama 2 gündür bu beni çok üzüyo
aynı durumdayız bende kızım olacağı için çok mutluyum. inşallah oğullarımızda bize hiç zorluk yaşatmaz. sizide tebrik ediyorum.bizde öğrendik bugün cinsiyetimizi bizimde bir kızımız olacak hayırlısıyla.çok mutluyum bir oğlum var 5 yaşında birde kızım olacak nasipse.Allah hepimize tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla.
Ben de bu tarz hırkalar aldım.hamile kıyafeti giymek istemiyorum hiç. Çok zevksiz şeyler.
Ama bunlar çok şık duruyo..
su iç bolbol derin susuz kalmıştır. su içmezsen ne sürersen sür nemlendirmezKzlar ya karnım acayip geriliyor ve üzeri kuruyor o kadar şey sürüyorum kurak toprak gibi nemlenmiyor hiçGeçen akşam çatlıyorum zannettim ama çok şükürki çatlamadım tabi heran çatlayabilirim. Lierac bebeyağı nemlendrici kremler hatta zeytinyağı bile sürdüm banamsın demiyor nasıl bir cilttir anlamadım. Zaten dua ediyorum bebeğimin cildi bana çekmesin diye
Kzlar ya karnım acayip geriliyor ve üzeri kuruyor o kadar şey sürüyorum kurak toprak gibi nemlenmiyor hiçGeçen akşam çatlıyorum zannettim ama çok şükürki çatlamadım tabi heran çatlayabilirim. Lierac bebeyağı nemlendrici kremler hatta zeytinyağı bile sürdüm banamsın demiyor nasıl bir cilttir anlamadım. Zaten dua ediyorum bebeğimin cildi bana çekmesin diye
ben hastane için bişe hazırlamayı düşünmüyorum yani hazırladıklarımı ev için düzenlicem. inşallah 1 gün dururum hastanedede gerekte kalmaz .zaten hastanede kullandıklarımı eve getirip kullanamam ben azcık takıntılıyımda :)Kızlar ya daha erken ama hastane odası için ne hazırlanıyor, yani bunun asgarisi nedir abartmadan? Çikolata, şerbet (plastik kadeh) ve bir hediye mi zorunlu olan (ayna, magnet, sabun vs gibi)..
Kurabiye falan bişeyler de mi konuluyor? aman pis pis hastane ortamında da açıkta yemek mi olur ya?
9. aya gelmeden ayarlamak lazım onları, son ay eminönüne de gidilmez:)
Kızlar ya daha erken ama hastane odası için ne hazırlanıyor, yani bunun asgarisi nedir abartmadan? Çikolata, şerbet (plastik kadeh) ve bir hediye mi zorunlu olan (ayna, magnet, sabun vs gibi)..
Kurabiye falan bişeyler de mi konuluyor? aman pis pis hastane ortamında da açıkta yemek mi olur ya?
9. aya gelmeden ayarlamak lazım onları, son ay eminönüne de gidilmez:)
yağlar bile nemlendirmiyorsa insanın aklına bişeyde gelmiyorgünde bir kez sürüyorsan sayısını arttırabilirsin belki faydası olur kilo durumun nasıl peki canım?
internet paketimiz bitince yazamadım.ben 10lu 20 li paket hiç almadım nedenine gelince içinde gereksiz gördüğüm seyler var.mesela zıbın hiç kullanılmıyor(bu önden iç içe bağlanan sey) atlet kilot oluyoır onlar da giyilmiyor.eldiven sapka önlük vs ile o parçaları arttırma amaçlı oluyorlar.beşli 3-4 tane almıştım hava iyiyken öyle giydi hava serinken ve yatarken beşliyi içe giydirip üstüne tulum giydirdim.eldiven pek kullanmadık.şapka da 10 günden sonra banyo harici ve dışarı çıkma dışında takmamıştık.onalara verilecek para yerine 4 5 tane ikili takım(altı patikli alt üstü pijama) alsanız hem daha kullanışlı olur.sizin ikizleriniz olacağı için ufak bedenler de alın derim.ben 50 cm de almışltım oğlum 3210 gram doğdu ve o 50leri de giydi.bir de her markanın 0-3 ayı aynı boy değil hatta suan resim yükleyemiyorum ama gecen 4 tane tulumu(aynı ay sözde)yan yana resimledim arada cok fark var.alırken ona dikkat edinBir de 10 lu setler var hatta 20 li hiç mi almayalım onlardan.aslında bana da tulum çok rahat geliyo ama hastanede giydirmelik güzel takım da almak istiyorum.bebek alışverişiyle ilgili hiçbirşey bilmiyorum:)benimkiler ikiz o bedenle küçük olabilirler diye yenidoğan aldım yani 56.doğrumu yaptım acaba...
bana 24.haftaya randevu verdi 20-24 arası yapılabilir sona doğru yapalım dediDetayli icin dr bana 22+0 dedi ama. Gec olmaz mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?