46 kiloyum kilolu değilim belki ondan karnım çok geriliyor bilmiyorum. Günde bir kez sürmeyi geçtim yarım saat arayla sürüorum birde sadece karın bölgem öyle bende napıcamı şaşırdım yarın bir cildiyeye gitsem mi acaba.
internet paketimiz bitince yazamadım.ben 10lu 20 li paket hiç almadım nedenine gelince içinde gereksiz gördüğüm seyler var.mesela zıbın hiç kullanılmıyor(bu önden iç içe bağlanan sey) atlet kilot oluyoır onlar da giyilmiyor.eldiven sapka önlük vs ile o parçaları arttırma amaçlı oluyorlar.beşli 3-4 tane almıştım hava iyiyken öyle giydi hava serinken ve yatarken beşliyi içe giydirip üstüne tulum giydirdim.eldiven pek kullanmadık.şapka da 10 günden sonra banyo harici ve dışarı çıkma dışında takmamıştık.onalara verilecek para yerine 4 5 tane ikili takım(altı patikli alt üstü pijama) alsanız hem daha kullanışlı olur.sizin ikizleriniz olacağı için ufak bedenler de alın derim.ben 50 cm de almışltım oğlum 3210 gram doğdu ve o 50leri de giydi.bir de her markanın 0-3 ayı aynı boy değil hatta suan resim yükleyemiyorum ama gecen 4 tane tulumu(aynı ay sözde)yan yana resimledim arada cok fark var.alırken ona dikkat edin
ben hastane için bişe hazırlamayı düşünmüyorum yani hazırladıklarımı ev için düzenlicem. inşallah 1 gün dururum hastanedede gerekte kalmaz .zaten hastanede kullandıklarımı eve getirip kullanamam ben azcık takıntılıyımda :)
Amin canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahCanım seni çok iyi an
Canım seni çok iyi Anlıyorum beklemek çok zor bir ay çok uzun süre ama Yapacak bir şey yok canım Allah gönlünden geçeni kucağına versin inşallah.
kızlar günaydınlar nasılsınız keyifler nasıl ?yazamıyorum bahsettiğim yeni işime başladım daha doğrusu eski işime geri döndüm diğer patronum kabul etmedi diye biliyorsunuz anlatmıştım
Günaydın güzel anneler , bugün istanbul bulutlu ama ben güneşliyim , sabah 7 olmadan küçük bey pıt pıt oynayıp uyandırıyor beni
Benimkisi yarın bakalım insallah benide hayırlısıyla şaşırtir bebegimBugün yok mu cinsiyet öğrencek aranızda.
Bugün yok mu cinsiyet öğrencek aranızda.
ben de meğer zate hamile gibi giyiniyomuşum:) bol bol tuniklerim var doğurana kadar idare eder beni... Bi de Zara'dan bi gömlek aldım standart bbeden ama çok bol o da kurtardı beni
ben hastane için bişe hazırlamayı düşünmüyorum yani hazırladıklarımı ev için düzenlicem. inşallah 1 gün dururum hastanedede gerekte kalmaz .zaten hastanede kullandıklarımı eve getirip kullanamam ben azcık takıntılıyımda :)
Kesinliklebence hastane odası ıcın ıkramlık cıkolata yeterlı gerı kalan suslemelerını ve serbetlerını mevludunde yaparsın canım hıc bence ugrasma..
kızlar günaydınlar nasılsınız keyifler nasıl ?yazamıyorum bahsettiğim yeni işime başladım daha doğrusu eski işime geri döndüm diğer patronum kabul etmedi diye biliyorsunuz anlatmıştım
Kızlar günaydın.sağlık ocağı yapılan testlerimi istedi eksik varsa yapalım dediler.8. Haftada yapılan kan ve idrar testlerimi götürdm.idrarda 3/4 lokosit yazıyo sende enfeksiyon varmış,ilaç kullandın mı dediler.ama benim doktorum hiç bişi dememişti bana herşey normal demişti testler için.kafam karıştı size ne durumda antibiyotik verdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?