2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok zayıfsın canım ya belki ondan bu kadar sıkıntı oldu sana, ihmal etme git yada kendi doktorunu ara:) düşünsene zaman geçtikçe daha da kilo alacağız daha da gerileceğiz, doktor eminim makul bişey önerir.

canım senin dediğin şu beşli hastane çıkışı diye satılıyor onlar mı? Yani kullanışlı olan onlar mı, boş yere zıbın felan alıp doldurmayalım dolapları

ben de kullananan, hastaneye gittiğim günler baştan aşağı herşeyimi yıkıyorum hiçbiryere değmeden, zaten peçeteyle tuttuğum kapılardan bahsetmeyeyim:)

Canım seni çok iyi an

Canım seni çok iyi Anlıyorum beklemek çok zor bir ay çok uzun süre ama Yapacak bir şey yok canım Allah gönlünden geçeni kucağına versin inşallah.
Amin canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Günaydın güzel anneler , bugün istanbul bulutlu ama ben güneşliyim , sabah 7 olmadan küçük bey pıt pıt oynayıp uyandırıyor beni

kızlar günaydınlar nasılsınız keyifler nasıl ?yazamıyorum bahsettiğim yeni işime başladım daha doğrusu eski işime geri döndüm diğer patronum kabul etmedi diye biliyorsunuz anlatmıştım

Gunaydin arkadaslar ben gebeligim boyunca 1 defa bile kusma mide bulantisi yasamadim ama bugun safra kustum bu aylarda acaba normal mi neden olabilir acaba

kızlar günaydınlar nasılsınız keyifler nasıl ?yazamıyorum bahsettiğim yeni işime başladım daha doğrusu eski işime geri döndüm diğer patronum kabul etmedi diye biliyorsunuz anlatmıştım

Günaydın , evet hatırlıyorum anlatmışsın , hayırlı olsun senin için.

Günaydın güzel anneler , bugün istanbul bulutlu ama ben güneşliyim , sabah 7 olmadan küçük bey pıt pıt oynayıp uyandırıyor beni

benım bebısımde 10-12 arası hareketlı gayet tembel 10 da kalkıyor sanırm=)) gercı sabaha karsı 4-5 gıbıde pıt pıtlıyor =)

Arkadaslar eğer biraz kilo varsa veyahut karın bölgeniz biraz yagliysa bebek hareketlerini daha geç hissedersiniz

Günaydın herkese :)

ben de meğer zate hamile gibi giyiniyomuşum:) bol bol tuniklerim var doğurana kadar idare eder beni... Bi de Zara'dan bi gömlek aldım standart bbeden ama çok bol o da kurtardı beni

Benimde hala eski kıyafetlerim oluyor, sadece 1 tane hamile pantolonu aldım o da bol ama ilerleyen zamanlarda da işime yarar diye düşündüm

Bende öyleyim

bence hastane odası ıcın ıkramlık cıkolata yeterlı gerı kalan suslemelerını ve serbetlerını mevludunde yaparsın canım hıc bence ugrasma..
Kesinlikle

Hayırlı olsun Gülsün

Kızlar günaydın.sağlık ocağı yapılan testlerimi istedi eksik varsa yapalım dediler.8. Haftada yapılan kan ve idrar testlerimi götürdm.idrarda 3/4 lokosit yazıyo sende enfeksiyon varmış,ilaç kullandın mı dediler.ama benim doktorum hiç bişi dememişti bana herşey normal demişti testler için.kafam karıştı size ne durumda antibiyotik verdiler.

idrar yolu enfeksiyonu uzmanı benim:) 5-6 lökosit olduğunda iki ayrı zamanda iki ayrı doktor da ilaçlık bişey yok bol su iç sadece dedi... hele ki 12. haftadan önce zaten verilmezdi ilaç

10-12 lökositte de bir doktor tek şase munorol vermişti diğer doktor aman 12 lökosite ilaca ne gerek vardı su içsen gider o demişti...

sen yine tahlil yaptır bence bak bakalım artmışsa doktorla konuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…