Benimde persembe :)ay bı gelmedıkı perşembe gunu ya =)
kızlar ayrıntılı usg ye giren varmı aranızda
Benimde persembe :)
hadi inş sende cinsiyeti ogrenırsın , daha guzel oldu aslında bılıyormusun erkek mı kızmı arasında bırakmadı doktorlar senı burdakı bırcogumuz gibi =)Bende Cuma'yı iple çekiyorum..
hadi inş sende cinsiyeti ogrenırsın , daha guzel oldu aslında bılıyormusun erkek mı kızmı arasında bırakmadı doktorlar senı burdakı bırcogumuz gibi =)
canım yarın gireceğim ben:) bizim doktor 20. hafta diye tutturdu da
Kızlar benim çok şiddetli ağrılarım var sizce yolculuga cıkmam dogru olur mu?
Çok sağol canım.oanik ettiler beni birden.demekki az diye gerek duymadı doktorum.rahatladım çook sağol.idrar yolu enfeksiyonu uzmanı benim:) 5-6 lökosit olduğunda iki ayrı zamanda iki ayrı doktor da ilaçlık bişey yok bol su iç sadece dedi... hele ki 12. haftadan önce zaten verilmezdi ilaç
10-12 lökositte de bir doktor tek şase munorol vermişti diğer doktor aman 12 lökosite ilaca ne gerek vardı su içsen gider o demişti...
sen yine tahlil yaptır bence bak bakalım artmışsa doktorla konuşursun
bende 22 haftada giricem 10 gün sonra bilgi ver canım bize :) çıktıktan sonra
Ogleden sonra 16.00 da canim ayrintiliya giricez bizbenım aksamisten sonra gıdecegım doktorum nobetcı ıse degılse ısten bıraz erken cıkıcamda gıdıcem aksam uzerı olur yıne yanı senın kacta randevun ?
Aslında ben zaten öğrenmek istemiyordum
Çünkü yanılma ihtimali olur diye
Ama büüykler durmuyo işte ilk tahmine göre hazırlık peşindeler
Devlete gittim ben, özelde söylerler denildi
Bilerek gitmedim
Benim için cinsiyet fark etmiyor ve garanticiyim :) detaylıda nasılsa öğrenirim diye üstelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?