2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de Cuma..hamileliğim kötü geçiyor, çok sükür fiziksel bir sıkıntım yok ama üstüste yaşadığım can sıkıcı olaylardan gerginlik içindeyim..Bebeğim iyi mi diye korku sarıyor içimi..Umarım detaylı da iyi çıkar..

Günaydın arkadaşlar ben 18+1 oldum cumartesi kontrolüm, ben daha karnımda hareket hiç hissetmiyorum, hiç kıpırtı yok, sizde durumlar nasıl, evham da ediorum

Kızlar benim çok şiddetli ağrılarım var sizce yolculuga cıkmam dogru olur mu?

hadi inş sende cinsiyeti ogrenırsın , daha guzel oldu aslında bılıyormusun erkek mı kızmı arasında bırakmadı doktorlar senı burdakı bırcogumuz gibi =)

Aslında ben zaten öğrenmek istemiyordum
Çünkü yanılma ihtimali olur diye
Ama büüykler durmuyo işte ilk tahmine göre hazırlık peşindeler
Devlete gittim ben, özelde söylerler denildi
Bilerek gitmedim
Benim için cinsiyet fark etmiyor ve garanticiyim :) detaylıda nasılsa öğrenirim diye üstelemedim

Kızlar benimde 2 gündür kasıklarım agrıyor karnım ağrıyor bu haftalarda normal sanırım ama

Çok sağol canım.oanik ettiler beni birden.demekki az diye gerek duymadı doktorum.rahatladım çook sağol.

En ıyısını de yapmıssın gercektende bu haftada ogrenmek daha garantı olur zaten , hem ne alıp almayacagınıda bılırsın cok ıdeal bı zaman detaylı bence kendı gozunlede gorursun.
banada dr solemeseydı o haftada dıyorum yanı kı ınan sormadım bıle 11 haftalık ebegın cınsıyetı aklıma gelmedı zaten kı hıc sormadım ben drlara cınsıyetı bı kendı dr aa burda pıpı goruyorum bakın burada fln dıe gosterdı o haftaya , bayramda acıle gıttım kadın dogum dr oda kasılmam var sandım yıne sancılanınca, ordada doktor cınsıyetı ogrendınızmı soylım dedı esımde soyleyın tabı dıyınce kız didi :)

Benim doktorum her gittiğimde ayrıntılı gibi bakıyor uzun uzun.zaten cihazı da çok iyi hatta 4 boyutlu da bakabiliyo.ayrıca ayrıntılı usg için doktora gştmicem bu nedenle.en son gittiğimde;beynine midesine böbreklerine baktı.parmaklarını sayıyor avuç içine bakıyor,ayak parmakları,tabanı:)kolları bacakları ölçülüyo.pipisi testisi inceleniyo,dudağına vakıyo(yarık dudak için)süt dişlerine,olesenta ile olan damarlarına,o danardaki kan akışı ölçülüyo vs.ama çok keyifli.eli bana ayağı sana benziyo muhabbeti bile yaptık(yerim o ayakları ben) :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…