ben önce kağıda düzgünce çizip, sonra keçeye geçirmiştim. karton da olur ama direk keçeden şekli çıkarmak zor olmuştu. kalıpla çalışınca daha güzel oluyor. birde böyle kapı süsü simidi var, bence bunlar da hoş duruyor.
Sağol canim gerçekten hiç uğraşmadan bide güzel olan taraf benim Seçtiklerimden konsept oluşturuyor ve bebegimin ismi yazıcam herseyden. .:):):):)
aynen oğlumla bizde sürekli öpmeler sarılmalar babasına karşı beni korumalar benimle ilgili her konuda çok hassas kızlar babaya düşkün olur derlerya sanırım bizim ne hissettiğimizi eşlerimiz anlayacak :) kardeşim gelince şöyle yaparız böyle yaparız planlar var istiyor ama bakalım doğunca belli olur tabi iş annede bitiyor eşit davranmak oğullarımızı 2. plana atmamak bize düşen. inşallah herşey yolunda gider. şimdi tek derdimiz adı ne olacak?ne güzel Allah tan daha ne istenebilirki 1 oğlumuz vardı 1 de kızımız olacak nasipse.Rızkları bol nasipli sağlıklı bebekler olsunlar inşallah.Annem saydığım komşum geçen demiştiki bebeğin karnındayken dünyaya gelmeden dünyalığını bol bol dile.Sonra bebek dermişki anne benim için bişey istemedinmi.bende bol bol istiyorum Allah tan bebeğim için herşeyin en güzelini en hayırlısını.
oğlum şuan çok sorun çıkaracak gibi değil o benden çok istiyor kardeşinin olmasını başından beride benim kız kardeşim olacak diyordu öylede oldu içine doğdu herhalde abilerin kız kardeşi olur diyordu.kendisi çok düşkün bana resmen sevgili gibiyiz babasından göremediğim ilgiyi ondan görüyorum desem yeridir.aşk yaşıyoruz oğlumla.kızımızda gelince nasıl olur bilmiyorum oğlumu şimdiden bebek gelince nasıl olacağını anlatıp alıştırmaya çalışıyorum.inşallah çok sorun yaşamayız.prensesimide heyecanla bekliyorum.şu 5 ay bian önce bitsede kavuşsak.bugün ilk alışverişimi yaptım.3 tane 5li set aldım.
ben de netten alıyorum ancak bildiğim markaları alıyorum gecen mothercare kampanyasıondan üçlü tulum aldım 34 tl ye.ancak bir geldi ki yanlış ürün yollamışlar gelen tulumlar kızlar için.burda yazmıştım isteyen olursa aldığım fiyattan verebilirim diye.böyle aksilikler olmadığı sürece internet alışverişini seviyorum.bir de ben burdan kk dan da aldım sıfır etiketli ürünler.
kendi kafalarına göre yapmayıp senin isteğine göre yapmaları daha iyiymiş :)Sağol canim gerçekten hiç uğraşmadan bide güzel olan taraf benim Seçtiklerimden konsept oluşturuyor ve bebegimin ismi yazıcam herseyden. .:):):):)
Bende keçe kalıbı yazıyorum, görsellerden bulduğumu çıktı alıyorum artık
Akıldan yaptıklarım uyduruk oldu çünkü
Biraz uğraştırıyo içi oyulan modeller ama onlar daha şık geliyo gözüme
Kapı süsü için 1 tane diye uğraşırım da , yaklaşık 100 magnet için puset tarzı düz bişey düşünüyorum o kadar sabrım yok :)
Ben daha önce kapı süsünü kalın keçeden kesip yaptım ve tabi kalıpsız yaptım tam şekli düzgün olmamıştır
O yüzden kapı süsü için köpükten simit gördüm, ondan alıp süsleyeceğim nasipse
markafoniden evlenırken uzun zeytınlık uc adet 9,90 silikon kek kalıbı 9,90 ve yagdanlık 9,90 aldım bana fıyatları ıı geldı taki yagdanlıgın bıre bır aynısını 3,5 tl ye bır mılyoncuda gorene kadar ozamandan berı bırdaha alısverıs yapmadım :)
tül falan da eklersen daha da zengin durur kapı süsü, keçe biraz sade duruyor, ya da iple falan içi dolgulu keçeden kuş falan bişeler sarkıtabilirsin...
Kapıdan tül geçirip hediye paketi gibi bağlayanlar var
O naısl oluyo bilmiyorum
Çiçekçilerden rnekli tül mü alsak ?
Onu kare şeklinde bağlayınca ortasına kapı süsü güzel oluyo
herşeyde eminönü diyorum ama evlilik öncesi şu bohça muhabbetlerinde eminönünden metresi 3 ltaya mı ne organze tüller almıştım mertelik kesiyorlar, kapıyı ölçüp ona göre kestirebiliriz...
ben hastane süslüyor sanıyordum kapıları, değilmiş demek
bende bebek ıcın banyo takımı alcaktım h sonu daha ucuza daha guzelını buldum vazgectım bır sey almam artıkben de 15tl+kdvye alıp da çok orijinal birşey aldım sandığım tuzlukbiberliği hala her girdiğim 1milyoncuda görüyorum 5 liraya:) işte sürpriz oluyor diyorum ya böyle sürprizler de oluyor:)
ben isim konusunda çok değişiklik yaptım şimdiye kadar başta nilda koyacaktım kesin sonra inci çok hoşuma gitti şimdide son kararımız melisa umay soyadımızda yılmazaynen oğlumla bizde sürekli öpmeler sarılmalar babasına karşı beni korumalar benimle ilgili her konuda çok hassas kızlar babaya düşkün olur derlerya sanırım bizim ne hissettiğimizi eşlerimiz anlayacak :) kardeşim gelince şöyle yaparız böyle yaparız planlar var istiyor ama bakalım doğunca belli olur tabi iş annede bitiyor eşit davranmak oğullarımızı 2. plana atmamak bize düşen. inşallah herşey yolunda gider. şimdi tek derdimiz adı ne olacak?
Kapıdan tül geçirip hediye paketi gibi bağlayanlar var
O naısl oluyo bilmiyorum
Çiçekçilerden rnekli tül mü alsak ?
Onu kare şeklinde bağlayınca ortasına kapı süsü güzel oluyo
kumascılarda var canım emınonunde falan tabı gıdebılırsen
piyasada da aynı şeyle oluyo muhakkak bazen bende aynı hatayı yapıyorum.bakıyorum aynısı daha ucuza ama işte oan almak cazip geliyo.3 tane 5li set aldım kızıma bugün 16 tl den.48 tl ödedim.bende bebek ıcın banyo takımı alcaktım h sonu daha ucuza daha guzelını buldum vazgectım bır sey almam artık
umay anlamı çok güzelIsmiyle yaşasın melisa yi sevdim ama Umay pek yakın gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?