2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Köpük simitlerden almayı düşünüyorum bende
İsteğe göre süslenebilir

aynen oğlumla bizde sürekli öpmeler sarılmalar babasına karşı beni korumalar benimle ilgili her konuda çok hassas kızlar babaya düşkün olur derlerya sanırım bizim ne hissettiğimizi eşlerimiz anlayacak :) kardeşim gelince şöyle yaparız böyle yaparız planlar var istiyor ama bakalım doğunca belli olur tabi iş annede bitiyor eşit davranmak oğullarımızı 2. plana atmamak bize düşen. inşallah herşey yolunda gider. şimdi tek derdimiz adı ne olacak?

yanlış geldiyse hemen ara iade et, parasını geri yatırıyorlar

kg meselesinde herkesin maşallahı var ben 58 kg ile gebe kaldım şimdi 65:) ilk gebeğilimde 80 i gördüm o yüzden 7 kg almış olmak bile beni mutlu ediyor çok çabuk veriyorum. çok iştahlıyım ve hemen hemen hiç midem bulanmadığı gibi ne yesem boşluğa gidiyor hissi oluyor. şimdilerde azaldı ama. en iyi olan ise tatlı sevmemem.

tül falan da eklersen daha da zengin durur kapı süsü, keçe biraz sade duruyor, ya da iple falan içi dolgulu keçeden kuş falan bişeler sarkıtabilirsin...

ben de 15tl+kdvye alıp da çok orijinal birşey aldım sandığım tuzlukbiberliği hala her girdiğim 1milyoncuda görüyorum 5 liraya:) işte sürpriz oluyor diyorum ya böyle sürprizler de oluyor:)

tül falan da eklersen daha da zengin durur kapı süsü, keçe biraz sade duruyor, ya da iple falan içi dolgulu keçeden kuş falan bişeler sarkıtabilirsin...

Kapıdan tül geçirip hediye paketi gibi bağlayanlar var
O naısl oluyo bilmiyorum
Çiçekçilerden rnekli tül mü alsak ?
Onu kare şeklinde bağlayınca ortasına kapı süsü güzel oluyo

Kapıdan tül geçirip hediye paketi gibi bağlayanlar var
O naısl oluyo bilmiyorum
Çiçekçilerden rnekli tül mü alsak ?
Onu kare şeklinde bağlayınca ortasına kapı süsü güzel oluyo

herşeyde eminönü diyorum ama evlilik öncesi şu bohça muhabbetlerinde eminönünden metresi 3 ltaya mı ne organze tüller almıştım mertelik kesiyorlar, kapıyı ölçüp ona göre kestirebiliriz...
ben hastane süslüyor sanıyordum kapıları, değilmiş demek

Eminönünü çok duydum bu konuda
Nasip olursa toplu alışveriş için gideceğim bebek kıyafeti içinde
Hastaneyi bilmiyorum da ben evdeki odasına yapmayı düşünüyorum bunları

Bu kadar yoğun olmasa da olur tül kısmı

Eklentiler

• indir.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 65
ben de 15tl+kdvye alıp da çok orijinal birşey aldım sandığım tuzlukbiberliği hala her girdiğim 1milyoncuda görüyorum 5 liraya:) işte sürpriz oluyor diyorum ya böyle sürprizler de oluyor:)
bende bebek ıcın banyo takımı alcaktım h sonu daha ucuza daha guzelını buldum vazgectım bır sey almam artık

ben isim konusunda çok değişiklik yaptım şimdiye kadar başta nilda koyacaktım kesin sonra inci çok hoşuma gitti şimdide son kararımız melisa umay soyadımızda yılmaz
melisa umay yılmaz iyi olur gibi geliyo oğlumun ismi deha bertuğ yılmaz pek uyumlu değil ama güzel oldu sanırım.

kumascılarda var canım emınonunde falan tabı gıdebılırsen

6.aydan sonra gitmeyi düşünüyorum
Havuzlu han diye bi yer varmış bebek için herşey mevcutmuş
Ama o kadar sabredebilir miyim kapı süsü için bilmiyorum :) olmadı tülü en son alırım keçe süsü önce yapsamda

bende bebek ıcın banyo takımı alcaktım h sonu daha ucuza daha guzelını buldum vazgectım bır sey almam artık
piyasada da aynı şeyle oluyo muhakkak bazen bende aynı hatayı yapıyorum.bakıyorum aynısı daha ucuza ama işte oan almak cazip geliyo.3 tane 5li set aldım kızıma bugün 16 tl den.48 tl ödedim.

Ismiyle yaşasın melisa yi sevdim ama Umay pek yakın gelmedi
umay anlamı çok güzel
[xtable]
{tbody}
{tr}
{td}
UMAY{/td}

{td}
Çocukları ve hayvan yavrularını koruduğuna inanılan tanrıça{/td}
{/tr}
{tr}
{td}
Umay: Üzerinden geçtiği kişilere mutluluk verdiği inanılan kuş
bende başta alışamamıştım ama şimdi alıştım{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…