bu arada kızlar ınt bıle normal magazalara gore pahalı ınt ucuz dıe almayın ımkanınız varsa avmlerın ıcındekı bebek magazalarını degılde normal bebek dukkanlarını gezın daha ucuza guzel seyler var
dantelsiz de gayet güzel olmuş, fiyonk takarım ben de böle...
Saç bantlarına da yapılabilir
Saç bantlarına da yapılabilir
kızlar bakın ne buldum, penye düz şapkalara keçelerden yapılabilir bence, tabi bu kadar abartı olmadanbayıldım bayıldım
Eki Görüntüle 1269353
çekirge sen bir keçe topiği mi açsan ne :)
ya da forumda var mı acaba öle bir konu, kalıp falan paylaşan olur hem belki:)
Burada konuyu saptırmayayım diye çok yazmaya çekiniyorum keçeyle ilgili
Bende tam tersi çok uzattım galiba :)
Bilmem istersen özelden de bulduğum kalıpları atarım ara ara sana o zaman
denizli deyim canım valla ben çok beğendim hastane tertemiz doktorum çok iyi artı bide çocuğun adına oda hizmeti superhangi şehirdesin cnm? benmkide kapı süsleme ve lohusa şerbeti veriyoruz dedi ama seninki daha iiyimiş
Keşke canım bende ilk gebeliğimde ilçeden ile gidiyordum özel hastane yoktu bulunduğumuz ilde hep rezil oluyorduk allah yardimci olsunAyyy çok beğendim keşke bizim burda da olsaBen ilçedeyim kontrol içinde ile gidiyorum 1 saat dolambaçlı dağlık yollardan geçiyorum. Özendim şimdi
maşallah öyle dolduran bebeklerde çok şirin duruyor tulum. biz de boyu olanın içini dolduramadı, içi olanın boyu kastı. ben de güzel, şirin alt üst takımlar giydirmiştim.benim oğlum tosbikti tulumla cok rahat oluyordu içini dolduruyordu.şimdi de çokluk tulum almışım.ama bir gerçek var ki tulumlar kısa süre giyiliyor ikili takımlar daha uzun süre giydiriliyor.tulum bacaklardan gerince giydirilemiyor
valla çok memnun olurum... instagramdan da model bakıyorum da küçük detayları fazlaysa kalıba dökmem zor olur diye çekiniyorum
kesinlikle bende çok seviyorum internette alışveriş yapmayı bazen dediğin gibi aksilikler olabiliyor olmadığı sürece çok güzel bende hep bildiğim sitelerden alışveriş yaparım.ben de netten alıyorum ancak bildiğim markaları alıyorum gecen mothercare kampanyasıondan üçlü tulum aldım 34 tl ye.ancak bir geldi ki yanlış ürün yollamışlar gelen tulumlar kızlar için.burda yazmıştım isteyen olursa aldığım fiyattan verebilirim diye.böyle aksilikler olmadığı sürece internet alışverişini seviyorum.bir de ben burdan kk dan da aldım sıfır etiketli ürünler.
abartı da olsun bence, çok yakışıyo bebeklere çiçekli saç bantları hele de biraz tombiksee
evet şirin oluyorlar benim oğlum hiç emmedi hep mamayla beslendi o yüzden kilolu bir bebekti.inşallah bu bebeğim emer diye dua ediyorum ben de.a bu arada suan oğlum 3 yaşında ve cubuk kraker gibi gayet zayıfmaşallah öyle dolduran bebeklerde çok şirin duruyor tulum. biz de boyu olanın içini dolduramadı, içi olanın boyu kastı. ben de güzel, şirin alt üst takımlar giydirmiştim.
Allah rahmet etsin.dikka et kendineBugün bir cenaze dolayısıyla istanbula gidicem. 6 saatlik yol..
Nasıl olacak hiç bilmiyorum. Eşim de gelmiyo. Yol gözümde acaip büyüdü..
unnado dan aldım genelde ordan çok alırım.ama olmuş bir aksilik.iade etmeye de üşendim açıkçası.kargonun yeri ters cok yürümem lazım mesai saatinde işteyim evden gelip alamazlar diye kalsın dedim.öyle napacagı bilinmeden duruyor tulumlar.olmazsa hediye götürürümkesinlikle bende çok seviyorum internette alışveriş yapmayı bazen dediğin gibi aksilikler olabiliyor olmadığı sürece çok güzel bende hep bildiğim sitelerden alışveriş yaparım.
ben önce kağıda düzgünce çizip, sonra keçeye geçirmiştim. karton da olur ama direk keçeden şekli çıkarmak zor olmuştu. kalıpla çalışınca daha güzel oluyor. birde böyle kapı süsü simidi var, bence bunlar da hoş duruyor.Bende keçe kalıbı yazıyorum, görsellerden bulduğumu çıktı alıyorum artık
Akıldan yaptıklarım uyduruk oldu çünkü
Biraz uğraştırıyo içi oyulan modeller ama onlar daha şık geliyo gözüme
Kapı süsü için 1 tane diye uğraşırım da , yaklaşık 100 magnet için puset tarzı düz bişey düşünüyorum o kadar sabrım yok :)
Ben daha önce kapı süsünü kalın keçeden kesip yaptım ve tabi kalıpsız yaptım tam şekli düzgün olmamıştır
O yüzden kapı süsü için köpükten simit gördüm, ondan alıp süsleyeceğim nasipse
benim kızım da 2 buçuk yaşında, 1 buçuk yaşına kadar emdi çok şükür. kilosu iyiydi ama boyu daha iyiydi sanırım :) inşallah bu bebişin emer canım abisi kadar da tombiş olur.evet şirin oluyorlar benim oğlum hiç emmedi hep mamayla beslendi o yüzden kilolu bir bebekti.inşallah bu bebeğim emer diye dua ediyorum ben de.a bu arada suan oğlum 3 yaşında ve cubuk kraker gibi gayet zayıf
internetin tek güzelliği sparişi verip unutuyorsun bi hafta on gün sonra işyerine paket geliyor ya hediye gelmiş gibi bir hisse kapılıyorsun, içnden çıkacak şeyi de merak ederek:)
Henüz bebeğe hiçbirşey almadım da birara markafoniye dadanmıştım kendime ayakkabılar, çamaşırlar vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?