2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım kısmet olursa bende 24 nden sonra kı ılk hafta sonu gtmeyı dusunuyorum cok merak edıyorum neler var neler yok :) erken olur ama son zmaanlar hem kısa hemde daha da zor olur

erkek bebeği olacaklara DEHA ismini öneririm.oğlumun adı herkes ilk duyduğunda çok şaşırıyor ve çok beğeniyorlar.bende çok beğeniyorum.

canım kısmet olursa bende 24 nden sonra kı ılk hafta sonu gtmeyı dusunuyorum cok merak edıyorum neler var neler yok :) erken olur ama son zmaanlar hem kısa hemde daha da zor olur

Dönünce bana da sonuçları yazarsan sveinirim
Ablamlarla gideceğim bende, onlar daha tecrübeli :)

Dönünce bana da sonuçları yazarsan sveinirim
Ablamlarla gideceğim bende, onlar daha tecrübeli :)

Ablalarınmı var ne guzel ya bende ablaam yada ablalarım olsun ısterdım hep :) cocuklarımında ablaları olsun isterım nasıp ederse Rabbım , ablam yok ama ablayım =)

Ablalarınmı var ne guzel ya bende ablaam yada ablalarım olsun ısterdım hep :) cocuklarımında ablaları olsun isterım nasıp ederse Rabbım , ablam yok ama ablayım =)

Evet en küçük benim
Onlar evli çoluk çocuklu
Bana da şimdi yardımcı oluyorlar sağ olsun
Bi de kızkıza toplanmak gibisi yok
Şanslı olduğum nadir konulardan biridir bu derim hep :)

bende annemle fikirlerimiz birbirine çok uyuyor birde kız kardeşim olmadıgı ıcın en ıyı arkadasım annem

benımde süs fln gıbı seylerı annem yapacak sanırım =) yengemede annem yapmıstı hastane odasınıda suslemıstık anemle bırlıkte cok guzel olmustu, kopuk sımıtler guzel luyor ıstedıgın gıbı suslenıyor

Evet en küçük benim
Onlar evli çoluk çocuklu
Bana da şimdi yardımcı oluyorlar sağ olsun
Bi de kızkıza toplanmak gibisi yok
Şanslı olduğum nadir konulardan biridir bu derim hep :)

ne mutlu sana , gercı bende abla yok teyze bol 6 tane teyzem var ve hepsı genc =) =) ve dedıgın gıbı kızkıza toplanmak gıbısı yok ve sagolsunlar sureklı ırtıbat halındedırler benımle ve ılgılenırler o yonden sanslıyım bende aslında=)

Benim büyük yeğenim de senin gibi :) bana teyze dediğinde kimse inanmıyor :)
Benimde 1 teyzem var ve annemden büyük ve uzaklarda oturuyor görüşemiyoruz
Herkesin bi yönden şansı gülüyor demek ki

Benim büyük yeğenim de senin gibi :) bana teyze dediğinde kimse inanmıyor :)
Benimde 1 teyzem var ve annemden büyük ve uzaklarda oturuyor görüşemiyoruz
Herkesin bi yönden şansı gülüyor demek ki

kesınlıkle bır yerden sans guluyor.. benım en kucuk teyzem benden küçük =) kardes gıbı buyuduk

Çalışan arkadaslar bebısler dogduktan dogum ıznı bıttıkten sonra calısacakmısınız ?Rabbım ızın verırde hersey yolunda ise inş

Çalışan arkadaslar bebısler dogduktan dogum ıznı bıttıkten sonra calısacakmısınız ?Rabbım ızın verırde hersey yolunda ise inş

İşte hayatımın sorusu
Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri bunu düşünüyorum

Bi annem baksa ben çalışsam diyorum
Ama işim çok uzak 8 e doğru evde oluyorum, annem bize yakın olsa da 4 aylık bebeği nasıl 8 e kadar bırakayım diyorum

4 ay + 6 ay ücretsizi eklemek istiyorum ama yerimi idare eden yok diye izin vermezler
4 + 1 olur en fazla

Canim bu tür tanrı Tanrıca tarzında isimlerin konulması doğru değil diye biliyorum.mesela Sanem tapilacak kadar güzel demek put anlamı var. Dinen doğru bulunmuyor.bende kizim oldugu kesinlesirse bade ismini koymak istiyorum ama bir anlamının şarap olması düşündürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…