bebeğin aşagıda olması gerekmıyor mu bu dönemde ?bugun annem karnimi yokladi,karnimin alti sert, ustu yumusak gibi. bebis asagida dedi. zaten karnimin alt kisimlarinda hep bir agri oluyor. sizin de oyle oluyor mu? yarina randevu aldim, gidip sorucam doktora da.
Ben çocuğum bir yaşına girdikten sonra çalışacağım inşallah.Meb de anasınıfı öğretmeniyim eninde sonunda çalışacağım.İkinci dönemi doğum izniyle yaz tatiline kadar kapatacağım inşallah.Önümüzdeki birinci dönem de ücretsiz izin alacağım ikinci dönem çalışmaya başlayacağım.Çocuğum bir yaşına girecek o zaman inşallah Rabbim kısmet ederseÇalışan arkadaslar bebısler dogduktan dogum ıznı bıttıkten sonra calısacakmısınız ?Rabbım ızın verırde hersey yolunda ise inş
bilmiyorumki, yukarida olmasi gerek diye dusundum. bi de alt taraflarda agri oluyor, ayni zamanda sertlesiyor gibime geliyor. randevumu erkene aldim ben de.bebeğin aşagıda olması gerekmıyor mu bu dönemde ?
Alt dediğin göbek deliğinin altı değil mi?bilmiyorumki, yukarida olmasi gerek diye dusundum. bi de alt taraflarda agri oluyor, ayni zamanda sertlesiyor gibime geliyor. randevumu erkene aldim ben de.
gecmis olsun canim sanada. en iyisini yapmissin bebisini ve kendini dusunmekle. bende ilk gebeligimde hafif bir antibiyotik kullanmistim, bi zarari olmaz insallah.Cenazeye katılamadım.. Ağrıdan otobüste yolculuk yapamazdım..
Bir de üstüne dişim ağrıdı hastaneye gittim. antibiyotik almalısın dedi. yarın doktora sorucam o verirse alıcam antibiyotik.
moralim de bozuk..
Gidemediğim için kendimi suçlu hissediyorum ama her şeyden önce bebeğimi düşünmek zorundayım..
İnşaallah.. bakalım artık yarın sorucam zararı yoksa kullanıcam..ge
gecmis olsun canim sanada. en iyisini yapmissin bebisini ve kendini dusunmekle. bende ilk gebeligimde hafif bir antibiyotik kullanmistim, bi zarari olmaz insallah.
evet canim, demek benzer seyler yasiyoruz. isyerinde ebe arkadasada sormustum, o da pek iyi olmayabilir bu belirtiler dedi. bisey cikmazda icimiz rahat eder insallah.Alt dediğin göbek deliğinin altı değil mi?
Benim de bebeğim orda. Sertleşme de bebeğin kendisi. Ağrılar bende de oluyor. Yani kısaca aynı durumları yaşıyoruz.
Normalde devlete gitmeme ragmen yarına randevu aldım agrılarım ıcın ozelden.
ohh mis gibi olmustur evin. gule gule kirletin, kacinilmaz son; ev isi bitmiyor :)Bugün temizlik vardı bende halıları serdim duvarlar camlar Kapılar silindi mobilyalara temiz ütülenmiş örtüler serildi harika bir şey perdeler yıkandı her yer mis gibi kokuyor.peki sonra bir ay sonra aynısı olacak
arkadabugun annem karnimi yokladi,karnimin alti sert, ustu yumusak gibi. bebis asagida dedi. zaten karnimin alt kisimlarinda hep bir agri oluyor. sizin de oyle oluyor mu? yarina randevu aldim, gidip sorucam doktora da.
çok normal 24 haft bebeğiniz anca göbek hizasında olacak birde ağrılarınıza gelince idrar yol enf yoksa normal kasların gerilme agrılarıbugun annem karnimi yokladi,karnimin alti sert, ustu yumusak gibi. bebis asagida dedi. zaten karnimin alt kisimlarinda hep bir agri oluyor. sizin de oyle oluyor mu? yarina randevu aldim, gidip sorucam doktora da.
Ne guzel bende mersin cok sevindim neresindesin tam olarak :)Canim bende adanadan mersin e gidip geliyordum. 5.5 da çıkıp 8 de evde okuyordum. Evimi mersine taşıdım.
daha yukari cikmadi bebisler yani. bazen karnimin altina kemer gibi destek koysam dedigim oluyor, o alt taraftaki agrilardan dolayi :) ama hepimiz benzer seyler yasiyoruz anladigim kadariyla, benim kanama alani da vardi, azalmisti ama bitip bitmedigini de yarin ogrenirim insallah.arkada
çok normal 24 haft bebeğiniz anca göbek hizasında olacak birde ağrılarınıza gelince idrar yol enf yoksa normal kasların gerilme agrıları
Sağlıkla gör oğlunu canım. Bizim daha var. Dr değiştirecegim. Onun diğer uzmanlık alanı radyoloji eve yakın Doğumu da onda düşünüyorum.İyi Akşamlar hatunlar uzakta çalışanların allah yardımcısı olsun ya çalışmak degilde yol yoruyor insanı.
yarın sabah 10 da ogluşumu ayrıntılı görecegiz inşallah bir sorun çıkmaz içim çok rahat gerçi.ilk ayrıntılıya giren benmi olacagım .
göbek düşmeden niye badi giyilmiyor benim de 2.ama hiç hatırlamıyorum ne kadar giydi iç zıbın
Tarsusta yim suan canimNe guzel bende mersin cok sevindim neresindesin tam olarak :)
Evimi mersine tasidim diyince merak ettim canim mersinin icinden mi acaba dieTarsusta yim suan canim
olabilir aslında ben de erkek ismierkek bebeği olacaklara DEHA ismini öneririm.oğlumun adı herkes ilk duyduğunda çok şaşırıyor ve çok beğeniyorlar.bende çok beğeniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?