2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende dip köşe değil ama makineye çekip toz alıyorum sonrada belden aşağısı tutmuyor vallahi ne hale getirdi bu bebiş beni

bugun annem karnimi yokladi,karnimin alti sert, ustu yumusak gibi. bebis asagida dedi. zaten karnimin alt kisimlarinda hep bir agri oluyor. sizin de oyle oluyor mu? yarina randevu aldim, gidip sorucam doktora da.
bendede oluyor canım bebek büyüdüğünden kasları zorluyormuş ağırlık yapıyomuş ağrılar cok artarsa ilaç vericem dedi doktorum. inşallah artmaz azcık ayakta dursam ağrı oluyor

Cok tesekkurler :) artik oyle yapmaya calisicam :)

Amin hepimiz insallah canım :) atlatiriz insallah

Gunaydin kizlar,
dun kece aldigim yerde bunu gordum, 1 lira mi 1,5 mu neydi magnet miknatislari da cok ucuzdu alip bunlardan bile dagitilabilir. gerci benim kuzenimin arkadasi bana surpriz olarak kece magnetler hazirlayacakmis ben ayaklaninca surprizi bozup soylemek zorunda kaldi :) Cekirgee

amin inş bızde senın gıbı kucagımıza alırız kuzularımızı =)

bende dip köşe değil ama makineye çekip toz alıyorum sonrada belden aşağısı tutmuyor vallahi ne hale getirdi bu bebiş beni

bizde temizliği baştan beri eşim yapıyor temizlik dediğim de süpürme silme bi de wcye çamaşır suyu dökmeyi yapıyor şimdi. ama bi sonraki süpürme vaktine kadar ciddi anlamda kirleniyor ev, her süpürmeden sonra çok büyük iş yapmış gibi yorgunluk triplerine giriyor.
yemek görevi de benim evde...
diğer şeyleri ortak yapıyoruz zaten

güzelmiş aslında vakit olsa gezilse kim bilir ne cici şeyler bulunur:)

Bizde bazen annem gelıyor dıp kose için,
Evde genel ıs supurme vc fln aynen benımde eşimde
Yemegı ortak hazırlıyoruz , bazende sadece ben hazırlıyorum bazende sadece eşim. ben kanama sorunları fln yasayana kadar kendımde yapıyordum supurme fln ama sımdı eşim sagolsun egilsem bana soyle egılme dıye kızıyor , camasırı da mak ben dolduruyorum esım cıkarıp balkona tasıyor egılmeyecegım sekılde yuksege koyuyor ben asıyorum , bazende ben ütü yaparken bakıyorum o cıkarmıs asıyor =) Allah razı olsun eşlerimizden..

Günaydın herkese
Krampla uyandım ben : (

Başlardım yerinde olsam

Kızlar bebek süt emerse biberona ihtiyacımız olacak mı ki en azından 6. aydan önce?
canm ben alıcam evde bulunsun ilk doğumda süt gelmezse mama vericem çocuk aç kalıp sarılık olmasın diye.biberon ve emziği yanımda götürcem hastaneye yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…