bendede oluyor canım bebek büyüdüğünden kasları zorluyormuş ağırlık yapıyomuş ağrılar cok artarsa ilaç vericem dedi doktorum. inşallah artmaz azcık ayakta dursam ağrı oluyorbugun annem karnimi yokladi,karnimin alti sert, ustu yumusak gibi. bebis asagida dedi. zaten karnimin alt kisimlarinda hep bir agri oluyor. sizin de oyle oluyor mu? yarina randevu aldim, gidip sorucam doktora da.
Stres olacak bişey yok bence. Hamileliğinin tadını çıkar. Zira dogumdan sonra seni zorlu bir süreç bekliyor. Bu arada adiyaman da küçük, sessiz, sakin bir şehirdir. Bende adiyaman dayım. Bebisin hayırlı olsun
Allah yardımcın olsun cnm ben 1saatlik yolu bile gözümde büyütürken sen,eşin,kayınvalide hepiniz başka şehirlerde çok zormuş durumun ama bu zor günlerde geçer üzme kendini bebişle sen sağlıklı olda gerisi hallolur
Bayanlar merhaba
2014 mart annesi olarak 8 martta bebegimi kucagima aldim insallah kazasiz belasiz hayirlisiyla sizinki de tamamina ersin :) gecen sene bu zamanlar sabahlari kalktigimda yaptigim ilk is foruma girmek oluyordu hazir bebek uyumusken yine bi bakayim dedim çok duygulandim Allah yardimciniz olsun insallah :) merak ettiginiz sormak istediginiz birsey olursa elimden geldigince yardimci olmak isterim sevgiler
bende dip köşe değil ama makineye çekip toz alıyorum sonrada belden aşağısı tutmuyor vallahi ne hale getirdi bu bebiş beni
Eki Görüntüle 1269763 Gunaydin kizlar,
dun kece aldigim yerde bunu gordum, 1 lira mi 1,5 mu neydi magnet miknatislari da cok ucuzdu alip bunlardan bile dagitilabilir. gerci benim kuzenimin arkadasi bana surpriz olarak kece magnetler hazirlayacakmis ben ayaklaninca surprizi bozup soylemek zorunda kaldi :)Cekirgee
bizde temizliği baştan beri eşim yapıyor temizlik dediğim de süpürme silme bi de wcye çamaşır suyu dökmeyi yapıyor şimdi. ama bi sonraki süpürme vaktine kadar ciddi anlamda kirleniyor ev, her süpürmeden sonra çok büyük iş yapmış gibi yorgunluk triplerine giriyor.
yemek görevi de benim evde...
diğer şeyleri ortak yapıyoruz zaten
dr brown un biberonlarını önerdiler kuzenimde bana almış gaz sıkıntısını çözüyormus istersen ona da bır bakhttp://www.e-bebek.com/philips-avent-natural-pp-yenidogan-hediye-seti_PAV-9430260
kızlar ben beişe bundan alıcam işyerindeki arkadaşlarım önerdi çok kaliteliymiş . küçükten başlayayaım diyorum :)
dr brown un biberonlarını önerdiler kuzenimde bana almış gaz sıkıntısını çözüyormus istersen ona da bır bak
aventte kolik sıkıntısını çözüyomuş :) dediğinede bakayımdr brown un biberonlarını önerdiler kuzenimde bana almış gaz sıkıntısını çözüyormus istersen ona da bır bak
benim de 3.5 ay ücretsiz+2 ay rapor+1 ay bu yıldan sakladığımla birleştirdiim yıllık izinlerimle 6.5 ayı bulacak...
1 yıla tamamlamak isterim aslında, 2 yıl ücretsiz izin hakkımız var da tek maaşla geçinemeyiz...
ingilizce özel ders verip ayda 1000 lira falan kazansam kurtarır anca bir ara özel ders parası desteğiyle araba bile almıştım da ölü sezona denk gelecek yazın da öğrenci bulmam zor olur... şimdiden mi başlasam naapsam bilemedim
canm ben alıcam evde bulunsun ilk doğumda süt gelmezse mama vericem çocuk aç kalıp sarılık olmasın diye.biberon ve emziği yanımda götürcem hastaneye yaniKızlar bebek süt emerse biberona ihtiyacımız olacak mı ki en azından 6. aydan önce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?